Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 29.03 έως 04.04.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε για ακόμα μια φορά πολλά και ενδιαφέροντα! Σπουδαίες εμφανίσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, μεγάλες νίκες, κατακτήσεις ομαδικών τίτλων, ατομικές διακρίσεις και πολλά ακόμα...
 
 Πάμε λοιπόν να δούμε όλοι μαζί την ειδησεογραφία της περασμένης εβδομάδας... 
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Την απόλυτα νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ Γυναικών διεύρυνε η ομάδα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν άνετα με 100-44της Τερψιθέας Γλυφάδας στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και ενώ απομένουν πλέον δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Λινέτα Κάιζερ με 18 πόντου και ακολούθησαν με 16 η Μάλτση και με 14 η Φουράκη.

 
Ας δούμε αναλυτικά τα στατιστικά των παικτριών που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς: Γκοτζή 6, Σταμάτη 7 (1/6 τρ.), Μπόνη 8, Χατζηνικολάου 6 (11 ασίστ, 9 ριμπ.), Κάιζερ 18, Μάλτση 16 (1/3 τρ.), Παπαμιχαήλ, Καλτσίδου 10 (2/4 τρ. 9 ριμπ.), Τζόνσον 6, Κοσμά 9 (1/4 τρ.), Δημητράκου, Φουράκη 14 (9 ριμπ.). Η ομάδα πλέον στρέφει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι του Πρωταθλήματος το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 9 Απριλίου όπου θια αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας.
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Την πρώτη από τις δυο νίκες που απαιτούνται για πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, σημείωσε την περασμένη Πέμπτη η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 3-1 σετ του Ηρακλή στο Ρέντη. Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία των πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Θρύλος αγωνίστηκε χωρίς τους Κονσταντίν Τσούπκοβιτς, Γιώργο Στεφάνου και Τζάστιν Νταφ και με εξαίρεση το 1ο σετ έκαμψε με ευκολία την αντίσταση του Ηρακλή.


 
Χθες, την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς κόντρα στον Ηρακλή, σημείωσε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επικράτησαν εύκολα με 3-0 σετ των «κυανόλευκων»  στο Κλειστό της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη και εξασφάλισαν την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον νικητή του ζευγαριού, Παμβοχαϊκός-Κηφισιά. Κόντρα στον Ηρακλή, επανήλθε στην ενεργό δράση μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, ο Γιώργος Στεφάνου. Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μενέλαος Κοκκινάκης με 19 πόντους (14/23 επ., 3 άσσους, 2 μπλοκ, 81%υπ.-70%αρ.) και ακολούθησαν διψήφιο αριθμό πόντων ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς (14π.) και ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ (11π.).

 
Σε επίπεδο υποδομών, οι Παίδες μας αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο εντός έδρας με αντίπαλο την Αρμενική  της οποίας και επικράτησαν με 3-0 σετ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, Μπαρμπούνης Σπύρος, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος, Μπακοδήμος Σπύρος, Σαπουντζής Μάριος, Μαζωνάκης Κώστας.
 
Το προγραμματισμένο για την περασμένη Κυριακή παιχνίδι των Παμπαίδων μας με αντίπαλο τον Ακάδημο Αργυρούπολης αναβλήθηκε.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Με την εντυπωσιακή συμπαράσταση 2.000 φιλάθλων του που γέμισαν το Ρέντη, ο Θρύλος νίκησε με 3-1 σετ την Ενισέι Κρασνιογιάρσκ και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό! Στον πρώτο ημιτελικό της φάσης των «4» η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, διεύρυνε την εντυπωσιακή πορεία που διαγράφει φέτος στο CEV Challenge Cup, πανηγύρισε την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς και απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.


 
ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση παρά το γεγονός ότι στερήθηκε τις πολύτιμες υπηρεσίες Στέλλας Χριστοδούλου από τα μέσα (12-8) του 3ου σετ μέχρι να επιστρέψει στο 16-15 του 4ου ενώ η Αρετή Τέζα αντικατέστησε επάξια την αρχηγό του Ολυμπιακού! Από κει και πέρα ο Θρύλος έφτασε δίκαια στην καθαρή και τεράστια νίκη κόντρα στην ισχυρή Ρώσικη ομάδα αφού έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης ενώ αντέδρασε εντυπωσιακά και στις στιγμές που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ολοκληρώνοντας το ματς με 9 άσσους και 13 μπλοκ. Πρώτη σκόρερ η Σάσκια Χίπε με 29 πόντους (5 άσσοι) και ακολούθησαν η Μαλασάι με 15 η Λαζάρεβιτς 11, η Γιώτα με 9 και η Λαμπρούση με 6.


 
Λίγες μέρες μετά τον πρώτο νικηφόρο ημιτελικό (2/4/2017), μια ακόμα ένδοξη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου μας και την πιο χρυσή στην ιστορία του τμήματος έγραψε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού που πανηγύρισε την θρυλική πρόκριση για πρώτη φορά, στον τελικό του CEV Challenge Cup χάρη στην επικράτηση με 15-13, στο χρυσό σετ στον επαναληπτικό ημιτελικό με αντίπαλο την Γενισέι Κράσνογιαρσκ. Το μεγαλείο του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου, συνέθεσε έναν ακόμα θρίαμβο Ολυμπιακής υπερηφάνειας καθώς το έμβλημα με τον Δαφνοστεφανωμένο έφηβο θα φιγουράρει για 6η διαδοχική χρονιά (θα είναι η 7η παρουσία)  σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης (μπάσκετ ανδρών, πόλο γυναικών, πόλο ανδρών και τώρα βόλεϊ γυναικών). 


 
Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς γνώρισαν την πιο γλυκιά ήττα στην ιστορία του τμήματος αλλά χάρη στη νίκη με 3-1 σετ στο πρώτο ματς στο Ρέντη και στην επικράτηση με 15-13 στο χρυσό σετ του επαναληπτικού στο μακρινό Κράσνογιαρσκ πανηγύρισαν τον ιστορικό θρίαμβο. Με άσσο της Τζίνας Λαμπρούση στο χρυσό σετ, ο Θρύλος ολοκλήρωσε την πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό  όπου θα αντιμετωπίσει την Τούρκικη Μπούρσα. Ο τελικός είναι διπλός και το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Μεγάλη Τετάρτη (12/4).  Ο επαναληπτικός τελικός είναι ορισμένος για την Κυριακή του Πάσχα (16/4) αλλά ενδέχεται να αλλάξει ημερομηνία, λόγω του δημοψηφίσματος που θα διενεργηθεί στην Τουρκία την ίδια ημέρα. 
 
Σε επίπεδο ακαδημιών, σε έναν συγκλονιστικό τελικό που μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο youtube, την Κυριακή 2/4 το απόγευμα, οι Κορασίδες Γ’ του Θρύλου επικράτησαν στον τελικό του Α.Γ.Ο.Γ. Ευρυάλη με 3-2 σετ στο ταϊ μπρεϊκ και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρωταθλημα ΕΣΚΑΝΑ της κατηγορίας τους. Οι ερυθρόλευκες το Σάββατο στον  ημιτελικό είχαν επικρατήσει της Ηλιούπολης με 3-0 σετ. Την τρίτη θέση κατέκτησε η Ηλιούπολη και ο Πορφύρας την τέταρτη.

 
Στα υπόλοιπα τμήματα της ερυθρόλευκης ακαδημίας, είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:
 
Κυριακή  02/4/2017
 
Παγκορασίδες Γ'
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΑΟΦ Πορφύρας  0-3
Ανωγιάτη Γεωργία, Απέργη Αφροδίτη, Απογάκη Φωτεινή, Ζμπεϊλη Παναγιώτα, Ζουλίνου Νικολέτα, Ηλιάδη Μαρία, Κόκκαρη Δήμητρα, Λιανέρη Μαριγώ,  Παπαμιχαήλ Ζωή, Παρμακέ Κυριακή, Σταματάκου Σοφία, Χρονοπούλου Παναγιώτα
 
Παγκορασίδες Δ'
ΓΣ Ηλιούπολης – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 3-0
Βολιανίτη Μαρία, Γαϊτάνη Μαρίλια, Γκουτζουρή Μαριαννίνα, Ζουμίδη Μάρα, Καλλιγά Κωνσταντίνα, Κετικίδου Κωνσταντίνα, Κλωνάρη Ειρήνη, Μπεζάνι Φιορέλα, Παναγιωταράκου Αγάπη, Παπαδοπούλου Καλλιόπη, Στάϊκου Πολυξένη, Στεργίου Περσεφόνη, Χριστοδούλου Χριστίνα
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα μπιτς βόλει του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος μπιτς βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Γιάννη Μαμάη στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου που βρίσκονται στην πλαζ Βοτσαλάκια.

 
 
Πόλο Ανδρών: Την απόλυτα νικηφόρα πορεία διεύρυνε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 7-8 του Υδραϊκού στο Κολυμβητήριο του Αλίμου και σημείωσαν την 21η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Α1. Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε κόντρα στον Υδραϊκό, χωρίς του Γιόζιπ Πάβιτς και Μλάνταν Γιάνοβιτς και Βαγγέλη Δελακά, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-2 στο 1ο οκτάλεπτο, αλλά στη συνέχεια ανέτρεψε την κατάσταση. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 5-8 στα μέσα της τελευταίας περιόδου και παρότι μείωσαν οι γηπεδούχοι σε 7-8, κράτησαν τη νίκη. 


 
Με 22η νίκες σε 22 αγώνες ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την παρουσία του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αφού επικράτησε άνετα με 20-4, του ΝΟ Χίου στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής στο Παπαστράτειο. Η προσοχή των Πειραιώτων στρέφεται πλέον στο πιο καθοριστικό ευρωπαϊκό ματς της φάσης των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Ζόλνοκ. Οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final Six, υποδέχονται την Ουγγρική ομάδα την Τετάρτη στο Παπαστράτειο για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και θέλουν τη νίκη για να σφραγίσουν την παρουσία τους απευθείας στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

 
Σε επίπεδο υποδομών, την πρόκριση στην Γ’ Φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισαν οι Παίδες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού καταλαμβάνοντας την 1η θέση στον όμιλο που διεξήχθη στην Κρήτη. Την  αποστολή των παίδων του Ολυμπιακού αποτέλεσαν οι: Σύρμας, Κίτσος, Χαλυβόπουλος, Παπαζαφειρόπουλος, Μπλέσης, Κούρκορ Γ., Κούρκορ Σ., Κιαπίδης, Παπαχρηστόπουλος, Κοβιτίδης, Μάρκου, Χριστοφοράτος, Γιαννόπουλος Α., Νικολάου, Γιαννόπουλος Η., Αγγελλούδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης.

 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ –Ν.Ο. Χανιών 10-4
Ν.Ο. Ρεθύμνου-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε. Χαϊδαρίου 8-3
Πλιτς Πλατς-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-16
 
 
Πόλο Γυναικών: Μετά από 5 διαδοχικές επικρατήσεις, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος, 10-10 με την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος.  Ο Θρύλος που αγωνίστηκε χωρίς τις τραυματίες Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ελευθερία Πλευρίτου, είχε το προβάδισμα μέχρι το 3ο οκτάλεπτο. Στην έναρξη της τελευταίας περιόδου, οι πρωταθλήτριες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 8-9 και παρότι έχαναν με 8-10, δυο λεπτά πριν το φινάλε με δυο διαδοχικά τέρματα της Τζούλια Έμολο (το δεύτερο, 13’’ πριν το φινάλε) ισοφάρισαν στο τελικό 10-10.


 
Σε επίπεδο υποδομών, με το απόλυτο των νικών και  κατακτώντας την πρώτη θέση στον όμιλο τους, προκρίθηκαν στην τελική φάση οι κορασίδες του τμήματος υδατοσφαίρισης.
 
Η ομάδα του Στέργιου Τοροσιάδη αποτελούνταν από τις κάτωθι αθλήτριες: Κοντού Α., Νίνου Ε., Φουντωτού Ε., Κωνσταντοπούλου Δ.Μ., Ψικάκου Α.Μ., Γιαμπασάκου Ε., Μπινιάρη Ε., Κορωναίου Η.,  Φραγκάκη Σ., Ρουμελιώτη Ε., Ζαχαρίά Σ., Τσάκωνα Φ., Φερεντίνου Ε., Καλογεροπούλου Δ., Κωνσταντινίδη Ε., Μοροχλιάδου Γ., Σιούτη Χ., Χαλδαίου Ν., Θωμοπούλου Μ.

Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 
ΓΣ Περιστερίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.   3-17
Πανιώνιος  - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.   4-14
Ιωνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.  6-18
 
 
Κολύμβηση: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έπεσε την Κυριακή το βράδυ, η αυλαία της Κολυμβητικής Ημερίδας «Πρώτα αθλητές & μετά πρωταθλητές» που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός για τρίτη σερί χρονιά. Το τριήμερο των αγώνων που διεξήχθησαν στο επί τρεις ημέρες κατάμεστο Παπαστράτειο, συνοδεύτηκε με απόλυτη επιτυχία και άρτια οργάνωση σε όλους τους τομείς. Τόσο οι συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές όσο και οι θεατές των αγώνων απόλαυσαν τους κολυμβητικούς αγώνες μένοντας απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Τις τρεις ημέρες των αγώνων έλαβαν μέρος συνολικά 1.500 αθλητές αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών, προερχόμενοι από περισσότερους από 50 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές του Ολυμπιακού κατέκτησαν δεκάδες μετάλλια, εκ των οποίων τα 35 ήταν χρυσά!

 
 
Στίβος: Σήμερα θα πιάσουμε ένα θέμα που αφορά τον ελληνικό στίβο γενικότερα κι όχι μόνο τον Ολυμπιακό. Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, πολύωρη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη είχαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής. Στην διάρκεια αυτής της συνάντησης, οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους μια σειρά από σοβαρά θέματα που απασχολούν τον στίβο σε εγχώριο επίπεδο. Μεταξύ αυτών ήταν και το ζήτημα των υποδομών, το οποίο αφορά στάδια ολόκληρης της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός είχε την ευκαιρία να ακούσει και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις της ομοσπονδίας για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με αφορμή το νέο αθλητικό Νόμο. 

 
 
Ιστιοπλοϊα: Με αφορμή το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε ο Αντώνης Τσότρας στο «Athens Eurolymp Week», ο προπονητής Ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού Στράτος Βόκουρας, φανερά ικανοποιημένος από την απόδοση του αθλητή του Θρύλου, δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:

 
Στράτος Βόκουρας: «Συγχαρητήρια στον Αντώνη για το επιτυχημένο αποτέλεσμα, που είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και επίπονης προσπάθειας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την στήριξή της και προσωπικά τον έφορο του ιστιοπλοϊκού τμήματος, κύριο Γρηγόρη Δέδε, για την αμέριστη συμπαράστασή του. Επίσης, θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες από μέρους μου και του Αντώνη  προς τον αθλητή "θρύλο" του συλλόγου μας Αιμίλιο Παπαθανασίου, ο οποίος είναι πάντα κοντά μας για να μας βοηθήσει».
 
   
Κωπηλασία: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.

 
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κανόε καγιάκ του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
 
Πινγκ Πονγκ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.

 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.

 
 
Πυγμαχία: Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχεονται υπό το βλέμμα πάντα του αρχιπροπονητή του τμήματος Κου Λευτέρη Λειβάδη.

 
 
Ταε Κβο Ντο: Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα τάε κβο ντο του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχεονται.

 
 
Κικ Μπόξινγκ: Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'΄οψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.

 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.

 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών:  Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά. 

 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ' αγώνα της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά και πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 24 αγώνες στη διοργάνωση έχει 66 πόντους έναντι 56 του 2ου Παναθηναϊκού ο οποίος έχει 25 αγώνες και θέλει πλέον 5 βαθμούς στα τελευταία έξι παιχνίδια της για να "σφραγίσει" και μαθηματικά την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός φυσικά και είναι αήττητος στη διοργάνωση έχοντας 21 νίκες και 3 ισοπαλίες. 


 
Σ' αγώνα της 23ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στην Αργυρούπολη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-2 του Πανιωνίου και μείωσε στον πόντο την διαφορά του από την κορυφή. Η ομάδα του Τάσου Θέου μετά από 23 αγώνες έχει 47 πόντους,  η ΑΕΚ έχει 48 και είναι φυσικά θέμα χρόνου ο Ολυμπιακός να περάσει στην 1η θέση της βαθμολογίας. 


 
Την πρόκριση του στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-15 "σφράγισε" ο Ολυμπιακός κερδίζονταςτο Σάββατο με 1-2 τον Ατρόμητο Αθηνών στο Περιστέρι σ' αγώνα της 19ης ημέρας της διοργάνωσης. Η ομάδα μας μετά από 19 αγώνες έχει 43 έναντι 39 βαθμών του 2ου Ατρόμητου και έτσι και μαθηματικά εξασφάλισε την πρόκριση της στον τελικό για 4η συνεχόμενη χρονιά. 


 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (03/04) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμοορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει επτά (7) ομαδικούς τίτλους:
· Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
· Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (άτυπος)
Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει τρεις (3) τίτλους σε επίπεδο υποδομών:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων
· Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΚΑΝΑ Κορασίδων Β'
· Πρωτάθλημα Βόλει ΕΣΠΕΔΑ Κορασίδων Γ' 
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει τριάντα εννιά (39) ατομικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -47kg Κορασίδων 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -49kg Παίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 60μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 400μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλό Ατομικό Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ύπτιο Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ύπτιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Ανδρών (50-54 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 1500μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Προσθιο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Πεταλούδα Ανδρών (30-34 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
Επίσης, έχουμε κατακτήσει δεκαοκτώ (18) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Bambini (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 8X8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 9X9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Annandale Premier Cup U18 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές" (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Κολύμβησης "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές" (Κολύμβηση)
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει εκατόν είκοσι εννιά (129) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και η Έλσα Τέρπου στις Νεανίδες, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Πάτρα)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στον Κορέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου σε διεθνες Κολυμβητικό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄& Β' που διεξήχθησαν το Ο.Α.Κ.Α.)
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για το 2017)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Ευκαρπίδης στο Σκιφ Εφήβων στους αγώνες που διεξήχθησαν στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων/Κορασίδων/Εφήβων/Νεανίδων  που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α.)
· 35 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο τουρνουά κολύμβησης "Πρώτα αθλητές, μετά Πρωταθλητές")
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο "Irish Open Masters Championships 2017")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κανόε Καγιάκ (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στον Καρέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Α.Ε. «Αθηνά» Μαγκουφάνα στην Πεύκη)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στη Φλώρινα)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΥΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ3: Μάγκες, δυστυχώς θα πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για λίγες εβδομάδες λόγω απίστευτων υποχρεώσεων σε εργασιακό αλλά και προσωπικό επίπεδο... Θα τα πούμε πρώτα ο Θεός μετά την Κυριακή του Πάσχα, με πάρα πολύ ειδησεογραφία από όλα τα Ερασιτεχνικά μας τμήματα...
ΥΓ4: Μέχρι τότε εύχομαι καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους και καλό Πάσχα να έχουμε, με υγεία πάνω απ'όλα... Καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε...

Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

Καλησπέρα,και πάλι συγχαρητήρια για τη δουλειά σου.
Μήπως ξέρεις λεπτομέρειες για το παρακάτω?
http://www.redking.gr/content/football/20295-brhkame-tropaio-allhs-omada...

Εικόνα MakTheBet

Αδερφέ μου, δεν έχω ιδέα σε ποιο τρόπαιο και ποια ομάδα αναφέρεται ο Καραπαπάς... Φανταζομαι θα μάθουμε κάποια στιγμή....

Εικόνα MakTheBet

Εγώ όμως στέκομαι στο σημείο όπου αναφέρει: "Εκεί, στάθηκε στην προσπάθεια που ΕΙΧΕ γίνει ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, να μαζευτούν όλα τα τρόπαια"...

Δηλαδή τώρα πλέον δε γίνεται προσπάθεια? Εγώ αυτό καταλαβαίνω... Μακάρι να κάνω λάθος... Πρέπει ΚΑΘΕ χρόνο να γίνεται προσπάθεια αν όχι για τα Κύπελλα αυτά καθ' εαυτά, σίγουρα για μια πλήρη καταγραφή ΟΛΩΝ των τίτλων, ομαδικών και ατομικών, που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός από το 1925 και μετά...

Εκτός αν καταλαβα εγω λαθος...

Εικόνα holland74

Μάκη πολύτιμη η συνεισφορά σου όπως πάντα..Ολυμπιακός το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο στον κόσμο...

Εικόνα MakTheBet

Σ'ευχαριστώ φίλε... Για την ακρίβεια είμαστε το μεγαλύτερο ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ του κόσμου...

Εικόνα Red Kokkinos

Συνεχιζουμε με συγκεντρωση και σοβαροτητα για την επιτευξη των στοχων μας.
Καλη επιτυχια στις κοπελες μας.

Εικόνα MakTheBet

Και το ευρωπαϊκό να μην πάρουν, πράγμα που απεύχομαι εννοείται, ήδη έχουν κάνει τρελή υπέρβαση τα κορίτσια μας... Τους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια του κόσμου...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη,όπως πάντα είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος

1.Συγχαρητήρια κι από εδώ στους κορίτσαρους του Θρύλου στο βόλεϊ για την πρόκριση τους στον τελικό. Επιτέλους το κλειστό του Ρέντη γέμισε στον πρώτο ημιτελικό

2.Την ίδια στιγμή που ο Θρύλος κέρδισε στο βόλεϊ ανδρών τον Ηρακλή στο κλειστό της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη,ο πελάτης σ'όλα τα σπορ παντοτινός έχασε με 3-2 σετ από τον Φοίνικα Σύρου στο νησί των Κυκλάδων και θα παίξει άλλο 1 παιχνίδι,ενώ ο Παμβοχαϊκός και ο ΠΑΟΚ πέρασαν ήδη στα ημιτελικά,εις βάρος της Κηφισιάς και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αντίστοιχα.

http://www.sport24.gr/Sports/Volley/sta-hmitelika-o-olympiakos.4607989.html

http://panathinaikos24.gr/2017/04/03/prokrisi-perna-ap-tin-kypseli/

Κατά τα άλλα,τους έφταιξε η διαιτησία στο ματς του Ρέντη!!!

http://www.sdna.gr/volei/article/294559/paragka-kai-sto-volei-pics-vids

3.Στο βόλεϊ γυναικών,στα ημιτελικά,ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Θήρας και ο πελάτης σ'όλα τα σπορ παντοτινός τον Πανναξιακό

Απ'την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

https://www.volleyball.gr/index.php/a1-ginakwn/eidiseis/4107-5-play-offs-2

"Την Τετάρτη 5 Απριλίου ξεκινούν τα play offs της Α1 Γυναικών

Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 09:30

Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι μάχες των play offs της Α1 Γυναικών.

Η αρχή θα γίνει με το ζευγάρι Παναθηναϊκός – Πανναξιακός (2-3) με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την Τετάρτη 5 Απριλίου στο κλειστό του Μετς, ενώ ο πρώτος αγώνας στο ζευγάρι Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Απριλίου στο κλειστό του Ρέντη.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Α’ φάση των play offs (ημιτελικοί) η πρόκριση κρίνεται στις 2 νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ φάσης των play offs μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ."

https://www.volleyball.gr/index.php/a1-ginakwn/play-off

4.Δες το σχόλιο που σου έκανα στο προηγούμενο άρθρο με θέμα την ΑΕΚ,που αρχίζει με το "Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω.Το λένε κι οι ίδιοι"

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170328/eidiseis-apo-ton-eras...

5.Κάποιοι πριν από χρόνια ήθελαν να κλείσει το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Θρύλου.Τι να πεις...

6.Ο Φάρος Κερατσινίου και ο συνονόματος Ολυμπιακός του Βόλου θα είναι αντίπαλοι του Θρύλου στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών που θα γίνει του χρόνου,τη σεζόν 2017-2018

http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/a2_gynaikon/o-faros-keratsinio...

Ο Φάρος Κερατσινίου πέρυσι στους άνδρες είχε ανέβει αγωνιστικά από την Α2 στην Α1,αλλά επειδή δεν είχε τους κατάλληλους οικονομικούς πόρους δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην Α1 και ενημέρωσε έγκαιρα γι'αυτό και τη θέση του πήρε ο Προμηθέας Πατρών.Και είχε φτάσει και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

7.Στο πόλο ανδρών,στους ημιτελικούς των play off θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

http://www.sport24.gr/Sports/Polo/egrapse-istoria-to-falhro.4604996.html

Βέβαια,και τους 2 ο Θρύλος τους έχει άνετα

8.Δες τι γράφει η στήλη του "Πρασινοφρουρού"της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ"στο οπισθόφυλλο.Μιλάνε αυτοί που τους έχουν κλείσει τα σύνορα στα τμήματα του Ερασιτέχνη εδώ και 6-7 χρόνια

http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/04/03/23205294_1854.jpg

9.Η "αντικειμενική" Live Sport θυμήθηκε στο πρωτοσέλιδό της να γράψει σε μια γραμμή "ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ".Λες και δεν μπορούσαν να γράψουν το άθλημα.Για να μη θυμηθώ ότι δεν είχαν ούτε καν αναφορές στα πρωτοσέλιδα τους για τις φετινές προκρίσεις αυτού του τμήματος του Θρύλου

http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/04/03/23204781_6067.jpg

Αν νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ανθρώπους με μνήμη χρυσόψαρου,κάνετε λάθος

10.Περί του αφεντικού της ΚΑΕ ΠΑΟ Τράκη Γιαννακόπουλου και ενασχόλησης του με τον Ερασιτέχνη(το onsports είναι το "αντικειμενικό site ιδιοκτησίας του):
http://www.onsports.gr/basket/story/562829/d-giannakopoylos-exygiansi-sy...

Onsports Team

31 Μαρτίου 2017, 14:55

ΜΠΑΣΚΕΤ / Παναθηναϊκός

Δ. Γιαννακόπουλος: «Εξυγίανση - Συσπείρωση - Πρωταθλητισμός»

Με ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να στηρίξει τον Ερασιτέχνη και συγκεκριμένα: «διοίκηση που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο», όπως ανέφερε σχετικά.

Μια νέα εποχή θα ξημερώσει για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και θα τον βγάλει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του να ενισχύσει τη Μάνα του Λόχου, ώστε να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, στηρίζοντας μια διοίκηση με στόχο την εξυγίανση και να δείξει το δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. διανύει την χειρότερη περίοδο στη σύγχρονη Ιστορία του. Για την οικογένεια μου και προσωπικά για μένα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, όπως έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με την έμπρακτη υποστήριξη μας.

Τα μηνύματα που λαμβάνω από τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι ότι δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση.

Έχω πάρει την απόφαση να στηρίξω μία διοίκηση που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο που έχει βρεθεί, την οποία δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα την ενισχύω σε οικονομικό επίπεδο ετησίως, έχοντας ως αρχικό στόχο να αποπληρωθεί το χρέος πιο σύντομα από το σημερινό προγραμματισμό.

Ταυτόχρονα, έπειτα από επαφές που είχα με άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς, αλλά και μεγάλους χορηγούς της ΚΑΕ, με διαβεβαίωσαν ότι λόγω της αγάπης τους για τον Παναθηναϊκό, της επιτυχημένης συνεργασίας χρόνων με την ΚΑΕ και συνολικά της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο μου, διατίθενται να συστρατευτούν σε αυτή την προσπάθεια και να βοηθήσουν τον Σύλλογο οικονομικά.

Παράλληλα, με την εμπλοκή μου διασφαλίζω ότι οι φορείς του ελληνικού αθλητισμού θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό με τον σεβασμό που του πρέπει.

Καλώ την παρούσα διοίκηση πριν παραιτηθεί, να παραδώσει στην ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως, τα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου και τα αποτελέσματα της έκθεσης που έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό, ώστε να υπάρξει πλήρης εικόνα της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.

Όλες οι αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου, θα ληφθούν όταν θα έχουν παραδοθεί τα πλήρη στοιχεία και οι φάκελοι που αφορούν στον Σύλλογο.

Είμαι σίγουρος ότι με τη συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών Δυνάμεων ο Σύλλογος θα καταφέρει αρχικά να βρει ξανά τον δρόμο του, και εν συνεχεία να γίνει πραγματικότητα το «Πρωταθλητή σε όλα τα Σπορ Παντοτινέ».

Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αγωνιστικά και οικονομικά βρίσκεται σε τέλμα και όσοι αγαπάμε την Παναθηναϊκή Ιδέα, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τον φέρουμε ξανά εκεί που ανήκει.

Οι υγιείς δυνάμεις που είναι σήμερα στον Ερασιτέχνη θα αξιοποιηθούν, αφού σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει».

http://www.sport24.gr/Sports/h-epistolh-toy-giannakopoyloy-ston-erasitex...

"Η επιστολή του Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Επιμέλεια: Sport24.gr Δημοσίευση: 04 Απρ. 2017 00:07

Εντός της εβδομάδας, αναμένεται να στείλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την επιστολή με την οποία θα γνωστοποιεί τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις διαδικασίες "ελέγχου" και συζητήσεων, για τη διοικητική μετάβαση.

Μετά από συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέληξε στα πρόσωπα που θα συνθέσουν την τριμελή επιτροπή, η οποία θα αναλάβει τη διαδικασία των συζητήσεων με τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Εντός της εβδομάδας η πλευρά Γιαννακόπουλου θα ενημερώσει και επισήμως το ΔΣ του Ερασιτέχνη με επίσημη επιστολή για την αποστολή των τριών εκπροσώπων του. Επικεφαλής της επιτροπής θα αναλάβει ο Στέφανος Αυγουλέας, επί πολλά έτη φίλος και συνεργάτης της οικογένειας Γιαννακόπουλου, πρώην μέλος του ΔΣ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και του Ερασιτέχνη σε αρκετά από τα προηγούμενα διοικητικά σχήματα.

Τον Αυγουλέα θα πλαισιώσουν ο Ηλίας Κατσογιάννης, πρώην διευθυντής λειτουργίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Ελμαλής, νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ. Αμφότεροι είναι άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και πρώην συνεργάτες του Τάκη Μπαλτάκου, πατέρα του νυν προέδρου του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκου.

Η επιτροπή θα συζητήσει με τον Δημήτρη Μπαλτάκο για τα πάντα και θα ζητήσει στοιχεία όχι μόνο οικονομικής φύσης (χρέη, έκθεση Deloitte), αλλά για όλα τα θέματα του Ερασιτέχνη (κατάσταση ανά τμήμα, μέλη, οφειλές, όλα). Ασφαλώς θα ζητήσουν ενημέρωση και για το θέμα του γηπέδου. Από τα στοιχεία που θα λάβει η πλευρά Γιαννακόπουλου θα αποφασίσει αν θα ζητήσει να αναλάβει τα ηνία του Ερασιτέχνη με παραίτηση της τωρινής διοίκησης και εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ, μετά το τέλος της σεζόν, τον Ιούνιο."

Λες και θα αλλάξει κάτι με τον πρεζάκια επικεφαλή...Πάλι πελάτες θα είναι

Τα σχόλια σου για τα παραπάνω,όπως πάντα,ευπρόσδεκτα

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη,εκτός απ'τα παραπάνω,θα ήθελα το σχόλιο σου και στο εξής:
Για τα play off της Α1 βόλεϊ γυναικών,ο πελάτης σ'όλα τα σπορ παντοτινός έχασε στο πρώτο ματς εντός με 3-1 σε στο Μετς από τον Πανναξιακό

http://www.sport24.gr/Sports/Volley/a1_volley_women/alma-pannaksiakou-gi...

http://panathinaikos24.gr/2017/04/05/itta-gia-ton-panathinaiko/

Υ.Γ.:Για το πόλο ξέρω ότι δε θα σχολιάσεις.Αλλά έχασαν κι απ'τον ΠΑΟΚ με 11-12 εντός έδρας

http://panathinaikos24.gr/2017/04/05/aftoktonia-7/

Εικόνα MakTheBet

Είναι προφανές πως υπάρχει κρυφή εντολή να μη μας ξαναπετύχουν πουθενά μέχρι να μπει ο Γιαννακόπουλος μπας και δυναμώσουν...Όσο για το πόλο, αυτοί έχουν τέτοια looserιά πανω τους που εγώ κι εσυ να μπουμε να παιξουμε με άλλους 5 επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού, πάλι θα χάσουν...Ετσι για να κανουμε και λιγο χαβαλε...14 χρονια χωρις νικη ειναι παρα πολλα και το παραδεχονται και οι ιδιοι...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Αποδεικνύεσαι προφητικός.Έχασαν κι απ'τον ΠΑΟΚ στο πόλο ανδρών στη Θεσσαλονίκη με 9-7 κι αποκλείστηκαν.Τελικά θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ

http://panathinaikos24.gr/2017/04/07/vythistike-kai-apokleistike/

Κατά τα άλλα,ΠΑΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Γιάννης ο Red

Είσαι σωστός αδερφέ.Θα ήθελα το σχόλιο σου και για τα πρώτα 10

Εικόνα MakTheBet

Η επιθυμία σου, διαταγή....

1) Αυτό που γίνεται φέτος ξεπερνάει κάθε προηγούμενο... Μιλάμε για τον ορισμό της υπέρβασης απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες με υψηλότερα μπάτζετ... Χάσουμε - κερδίσουμε, μόνο RESPECT στα κορίτσια αυτά...

2) Κάτσε μην χάσουν και το άλλο παιχνίδι.. Φυσικά το πρωτάθλημα θα παιχτεί μεταξύ ημών και του ΠΑΟΚ... Ξεκάθαρα...

3) Δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο με τον Πανναξιακό ο ΠΑΟ...

4) Για το χάντμπολ το ξέραμε... Για το μπασκετ γυναικων το ειδα διαβασει κι εγω παλαιότερα... Ειναι που η ΑΕΚ δεν κανει συγχωνευσεις... Όσο για τον Μιχαλαριά, τι να πρωτοσχολιασω ? Τα λενε οι ιδιοι οι Παναθηναικοι στα blogs και τα forum τους... Κράξιμο πέφτει...

5) Πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι..Αποδείξαμε όμως ότι με λεφτά, στήριξη και σωστές επιλογές, μπορούμε να φτάσουμε όχι μόνο στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, έστω και στο Challenge Cup...

6) Θα ειναι ιστορικο παιχνιδι το Ολυμπιακος ΣΦΠ - Ολυμπιακος Βολου... Νομιζω δεν εχει ξανατυχει συγκρουση δυο Ολυμπιακων στο συγκεκριμενο αθλημα...

7) Με τον ΠΑΟΚ τελικα, γελαει ο κοσμος με τον Παναθηναικο...

8) Ειναι να γελαει κανεις... Επειδη αυτοι δε μπορουν να πληρωσουν ουτε τα αερποπορικα - ξενοδοχεια, τους χρωσταμε λεει ευχαριστω γιατι παιζουμε στο challenge cup... Ε να παιζατε.. Τι αλλο θα ακουσουμε... Εν τω μεταξυ το ξερεις οτι ο Παναθηναικος εχει τη μεγαλυτερη ηττα σε επισημο ευρωπαικο αγωνα στο βολλει γυναικων? Ηταν δεκαετία του '70 οταν εχασε 3-0 σετ με σκορ 15-1, 15-7 και 15-0 (!!) αν θυμαμαι καλα... θα βρω το ματς και θα στο στειλω...Το 15-0 ειναι σιγουρο...

9) Αν το παρουμε, θα εχει καμια σειρουλα ετσι στα ψιλα γραμματα...

10) Από λόγια έχουμε χορτάσει.. Και στην ΠΑΕ καποτε ελεγαν οτι ειναι πλουσιοτεροι απο τον Αμπραμοβιτς και σε 6 χρονια πηραν 1 νταμπλ και φτιαχτηκε μια μαυρη τρυπα στα ταμεια την οποια πληρωνουν τωρα... Μεχρι να μπει και επισημα, όλα τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε...

Εικόνα Γιάννης ο Red

α)Τελικά στο βόλεϊ ανδρών ο ΠΑΟ κέρδισε τον Φοίνικα Σύρου στην Κυψέλη με 3-2 σετ στο 3ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.Όπως είπες κι εσύ,το πρωτάθλημα θα παιχτεί μεταξύ ημών και του ΠΑΟΚ.Ο οποίος ΠΑΟΚ έχει πια προπονητή τον Χόρχε Ελγκέτα

β)"Είναι να γελάει κανείς".Μου θύμισες την ραδιοφωνική εκπομπή των αντιπαθέστατων "φαροφυλάκων"(της ΕΟΚ,δηλαδή του Βασιλακόπουλου στο μπάσκετ)στο Sport 24 Radio 103.3,του Γιώργου Συρίγου(γιου του συγχωρεμένου Φίλιππα)και του Παντελή Βλαχόπουλου.

γ)Όσον αφορά το βόλεϊ γυναικών,είμαι σίγουρος ότι έχει πέσει κρυφή εντολή να μην αντιμετωπίσουν τον Θρύλο.Για να δούμε...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη στο βόλεϊ γυναικών έχασαν με 3-2 σετ απ'τον Πανναξιακό(και δη με ανατροπή,από 0-2 σετ που κέρδιζαν,3-2).Τελικά επιβεβαιωθήκαμε στο ότι έχει πέσει κρυφή εντολή να μην αντιμετωπίσουν τον Θρύλο.Κατά τα άλλα,ΠΑΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ.Ξεφτίλες...

http://panathinaikos24.gr/2017/04/08/ta-oneira-stamatisan-sti-nakso/