Η «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ» πάει τσιπουράδικο



Μέσα στη Μεγάλη ΕΒΔΟΜΑΔΑ, πληροφορηθήκαμε ότι ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και νυν Δικαιοσύνης  Σταύρος Κοντονής, έκανε το τραπέζι σε γνωστό μαγαζί της Καισαριανής στους καλούς του φίλους ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, Βασίλη Βέργη, Αρη Ασβεστά, Σάββα Λιβάνιο, και άλλους, οι οποίοι ήταν οι δικοί του άνθρωποι όσο καιρό βρισκόταν στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού. Στο δείπνο ήταν το μέλος της ΕΠΟ και άνθρωπος του Κοντονή στο ποδόσφαιρο, Ιάκωβος Φιλιππούσης.
 
 
 
Εμείς έχουμε κάθε καλή διάθεση να αντιμετωπίσουμε τέτοια γεύματα με ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, αν και ο ΡΟΛΟΣ των δημοσιογράφων είναι να ελέγχουν την ΕΞΟΥΣΙΑ και όχι να γευματίζουν μαζί της, αλλά στα πλαίσια ας πούμε της ενημέρωσης της κοινής γνώμης μπορούμε να κάνουμε μια υποχώρηση. Βέβαια θα περίμενε κανείς, ο Υπουργός Δικαιοσύνης να δεξιωθεί Δημοσιογράφους του Δικαστικού Ρεπορτάζ και όχι του Αθλητικού.
 
Τι έχει να πει δηλαδή ένας Υπουργός Δικαιοσύνης με τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους από τη στιγμή που άλλαξε καθήκοντα;
 
Έτσι γεννιούνται μερικά εύλογα ερωτήματα :
  1. Γιατί δεν κάλεσε και άλλους αθλητικούς δημοσιογράφους; Ας πούμε τους Βαγγέλη Μπραουδάκη και Βαγγέλη Μίχο. Δεν λέμε ρε παιδί μου να καλέσει ερυθρόλευκων αισθημάτων δημοσιογράφους μια και ο ίδιος και ο δήθεν πρωθυπουργός τους είναι ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ οπαδοί του παναθηναικούλη. Αλλά οι συγκεκριμένοι δουλεύουν σε «αντικειμενικά» μέσα, είναι οπαδικά προσκείμενοι στην αεκ και στην τελική έχουν μια διαδρομή. Γιατί δεν κάλεσε ας πούμε τον Σερέτη που κι αυτός είναι παναθηναικός.  Ο Γιάννης Καραλής ας πούμε, δεν είναι μαχητικός ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; Δεν άξιζε ένα τσιπουράκι; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ επιλογής της παρέας;
  2. Γιατί δεν κάλεσε ας πούμε Μπασκετικούς Δημοσιογράφους; Τον Συρίγο ή τον Σκουντή για παράδειγμα. Αν έκανε το γεύμα ως πρώην  Υφυπουργός Αθλητισμού, θα περιμέναμε να καλέσει και δημοσιογράφους του ΦΑΡΟΥ κατά δική του ονομασία.
  3. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ; Ήταν ρεφενέ; Κέρασε ο ΑΒΕΡΤΟΣ υπουργός;, κέρασαν τον υπουργό οι φίλοι του; ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ; Να ξέρουμε ρε παιδί μου αν συμμετείχαμε κι εμείς κατά κάποιο τρόπο στη διασκέδαση της παρέας; ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ;
Εμείς ξέρουμε γιατί συναντήθηκαν. ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΝΕΑ ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑ αφού η «εγκληματική»  ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και τα αντιολυμπιακά πρόβατα χρειάζονται νέο σανό.
 
ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. Σε λίγο αποχωρίζεστε την εξουσία.
 
ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.
 
ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ.
 
ΓΕΛΟΙΟΙ.
 
ΥΓ. Καταλαβαίνουμε την ΟΡΓΗ του κόσμου του Ολυμπιακού, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. 

Σχόλια

Εικόνα Φαιδων

Και σε βόθρο να τους ρίξεις,τον βόθρο βρωμίζει.

Εικόνα George7

Το σαλιο μας οχι.Το σπερμα μας ομως το αξιζουν

Εικόνα REDNYC

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. #WERULETHISLAND.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Προφανώς και τα τσίπουρα εμείς τα πληρώσαμε, δεν έχω καμία αμφιβολία.Οι του δικαστικού ρεπορτάζ (Θωμαίδης , Μάνδρου και λοιποί) θα δεξιωθούν μετά τον επιτάφιο (η ημερομηνία είναι ανοιχτή) με βασικό μενού τις κωλοχτύπες.Καλή Ανάσταση σε όλους.

Εικόνα Harry red logic

Κάνετε λάθος!
Οι ίδιοι έκαναν εντέχνως διαρροή την συνάντηση τους για να εκφοβίσουν την Γαβροσύνη!
Τι σχεδίαζαν ? Πως θα αποφύγουν τις εκλογές όχι της ΕΠΟ.... άλλα τις Εθνικές!
Ξεχάσατε? Είναι θαυμαστές του Στάλιν του Τσαουσέσκου και του Κίμ Γιόνγκ Ουν!