Τσίπρας, παναθηναικούλης, Β’ Ζώνη Υμηττού και Μπάμπης Τσιμπίδας



 
Μεγάλο Σάββατο λοιπόν, σκέφτηκε ο Μπαμπης Τσιμπίδας , ρεπόρτερ του παναθηναικούλη στο sport 24, να γράψει ανάλυση που αφορά το «Γ. Καλαφάτης», πρώην «Απήλιον» ή αλλιώς ΑΤΙΤΛΙΟΝ.
 
Είναι πολλά τα ενδιαφέροντα σ’ αυτό το κείμενο, μια και με το «Απήλιον» ελάμβανε αδειοδοτήσεις ο παναθηναικούλης από  την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΟ ΤΟΥ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ, αλλά μ΄ αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ θα ασχοληθούμε άλλη στιγμή.
 
Τώρα θα επικεντροθούμε σε κάτι που αφορά την εξαγγελία του «αριστερού», «οικολόγου» πρωθυπουργού sir Alexis Tsipras, γνωστού για τα παναθηναικά του αισθήματα, περί κατασκευής Γηπέδου του παναθηναικούλη στο Γουδί.
 
Διαβάζουμε στην αναλυσάρα του Μπάμπη Τσιμπίδα :
 
«Ήταν 30 Μαΐου του 2013, όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει την αγορά του αθλητικού κέντρου «Απήλιον», το οποίο μετονομάστηκε αργότερα σε «Γεώργιος Καλαφάτης», προς τιμή του ιδρυτή του συλλόγου. Προηγουμένως, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν τα βρήκε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την περαιτέρω χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας και συμφώνησε άμεσα με τον Γιώργο Τσακίρη για το προπονητήριο που χρησιμοποιούσε ο Πανιώνιος.
Τέσσερα χρόνια αργότερα, περίπου την ίδια εποχή του χρόνου, οι εξελίξεις αντιστρέφονται. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να φύγει από το «Γεώργιος Καλαφάτης», επειδή δεν πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και να επιστρέψει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας…
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η βελτίωση του προπονητηρίου στο Κορωπί δεν προσκρούει στη διάθεση της ΠΑΕ. Αντίθετα, η διοίκηση θα ήθελε να το αναμορφώσει και να αξιοποιήσει τα 50 ανεκμετάλλευτα στρέμματα που διαθέτει, στο διπλανό οικόπεδο.
Ωστόσο, το νομικό πλαίσιο που διέπει τη Β’ Ζώνη Υμηττού δεν επιτρέπει την παραμικρή οικοδομική δραστηριότητα…
Με τον Παναθηναϊκός να επιστρέφει συνολικά στην Παιανία, εγείρεται το ερώτημα τι θα συμβεί με το «Γεώργιος Καλαφάτης». Ένα αθλητικό κέντρο που ακόμα και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του παραμένει ασαφές και απασχολεί πολλούς…»
 
Διαβάζουμε λοιπόν και είναι ΑΛΗΘΕΙΑ, ότι στη Β’ Ζώνη Υμηττού, υπάρχει πρόβλημα με την οικοδομική δραστηριότητα και ως εκ τούτου ο παναθηναικούλης ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να γυρίσει στην Παιανία, αφού δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το «Απήλιον» όπως γουστάρει.
 
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ, ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
 
τον Πολιτικό Μηχανικό, με μεταπτυχιακό στην Πολεοδομία – Χωροταξία, «πρωθυπουργό άνευ χαρτοφυλακίου» με αρμοδιότητες στη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΕΥΝΟΙΑ του παναθηναικούλη….
 
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ Β’ ΖΩΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ;
 
Τι θα κάνεις παναθηναικέ πρωθυπουργέ;
 
Θα καταργήσεις το ΠΔ 31.8/20.10/1978 ΦΕΚ544/Δ΄/1978 ;
 
Θα το τροποποιήσεις;
 
Θα «βάλεις χέρι» σε περιβαλλοντική νομοθεσία που σεβάστηκαν Κυβερνήσεις επί 40 χρόνια;
 
Οι «οικολογικές» συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν άποψη;
 
Η Υπουργός Θεανώ Φωτίου, καθηγήτρια στην Αρχιτεκτονική του ΕΜΠ ,έχει άποψη;
 
Δεν τελειώνουμε εδώ ….. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ …..
 
 
 
ΥΓ.1. Προειδοποιητική βολή από την εφημερίδα ΑΥΓΗ
http://www.avgi.gr/article/10810/8024841/-parko-gia-olous-ochi-gepedo-podosphairou-sto-goude-
 
 
ΥΓ. 3. Την Τρίτη 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση ΕΝΑΝΤΙΑ στην «πρωθυπουργική» εξαγγελία

 

 

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Συνεχής εύνοια στα ασωματεία που ρουφάνε συνεχώς το ελληνικό δημόσιο, είτε με απευθείας φέσια (χρέη, εισφορές, φόροι από μαϊμού εισιτήρια κλπ) είτε εμμέσως (μηδενικά συμβόλαια, εικονικές αποδεσμεύσεις για να μην πληρωθεί ΦΠΑ μεταγραφής, ποσά που δηλώνονται ως χορηγίες για φοροαποφυγή όπως στη μεταγραφή μπουμάλ κλπ). Μέχρι και στη ρύθμιση των 100 δόσεων μπήκαν οι ξεφτίλες. Υπάρχι κανένα αρδ να διαφωνήσει; Με στοιχεία παρακαλώ, όχι αορίστως. Α! Και να μας γράψουν πανευρωπαϊκώς πόσοι σύλλογοι με ιστορία σαφώς μικρότερη του αμπελοκηπιακού και του ακέφαλου (πχ Ιντερ, Μίλαν κλπ) δεν έχουν ιδιόκτητα γήπεδα, αλλά παίζουν σε δημοτικά στάδια. Οι κακόμοιροι! Οι άφραγκοι! Χαίρομαι βέβαια όταν φαντάζομαι τα μούτρα του τσίπρα, όταν πάρει το πρώτο συγκεντρωτικό αποτέλεσμα των εκλογών, όποτε κι αν γίνουν. Ίδια μούτρα με του Σγουρού, όταν του είπαν τα αποτελέσματα του συνδυασμού του στις περιοχές που μένουν υποτίθεται οπαδοί του ακέφαλου. Έπαθε πλάκα με τα νούμερα. Ήλπιζε ο καημένος να σαρώσει εκεί, μετά το χάρισμα 25 μυρίων στον τιγρούλη για γήπεδο.

Εικόνα Harry red logic

Φίλε Κορωπιότη, Χρόνια Πολλά!
Δεν είμαι σίγουρος οτι θα κάνει εκλογές!Του αρέσει υπερβολικά η καρέκλα!Έχει και το σύνδρομο του Εωσφόρου!Δεν βλέπεις υφάκι και ναρκισσιστικά χαμόγελα? Ζηλεύει και τα κατορθώματα του ανατολικού μας γείτονα!Μπορεί να είναι ανίκανοι να χτίσουν κάτι της προκοπής αλλά είναι αχτύπητοι στην πανουργία και την φαιά προπαγάνδα!
Λένε ότι έχει δηλώσει:"δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα από μένα.." και φυσικά αγωνίζεται μόνο γι αυτό!(ρωτήστε και τον Αλαβάνο..)
Ανεξάρτητα από αυτό πρέπει η Διοίκηση να βρεί τρόπους να ανακτήσει,την προσήκουσα για το γιγάντιο μέγεθος του Θρύλου ,επιρροή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων!Ανεξάρτητα κυβερνήσεων.Ο νιάου είναι παντός καιρού...
Υ.Γ.1 Οι πολιτικοί μόνο το πολιτικό κόστος λογαριάζουν!εμείς δεν τους έχουμε τρίξει τα δόντια και λυπόμαστε... και τα γιαούρτια για τους λαοπλάνους!

Εικόνα Romain

Καλό Πάσχα στον Δία και σε όλους τους Σύγγαυρους!

Η απάντηση στον πράσινο οπαδό και Αντι-Ολυμπιακο Τσίπρα θα πρέπει να είναι μία. Από όλους τους φίλους του ΘΡΎΛΟΥ:

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΕΛ!!!

Μόνο έτσι θα καταλάβουν οι....

ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ

ΨΕ ΚΑΜΕΝΟΙ

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΔΕΣ

ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ

ΖΟΥΡΑΡΗΔΕΣ

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το Γουδή, το ..γουδοχέρι ...

θα καταργήσει το νομκο πλαίσιο με ένα νόμο, ένα άρθρο και θα 'ναι μέρα μεσημέρι (και θα βαράει και τα νταούλια)...

μουαχαχχαχαχα

πέρα από την πλάκα, αυτή η κυβέρνηση, που ταχα μου είχε σκοπό να σταματησει τη διαπλοκή με τους εργολάβους, είναι τίγκα στους εργολάβους στο σχημα της και μάλιστα εργολάβους οι οποίοι έτρωγαν μια χαρά με τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Εικόνα Harry red logic

Ναί έτσι όπως εσκισε το μνημόνιο , όπως δέρνει τον Σοίμπλε.
Ελέω του λαού για τον οποίο μοχθεί αδιάκοπα!
Δεν τους σταματάει κανείς!
L etat c est Moi!
Ο Θεός ήλιος!Ο λαός θαυμάζει και χειροκροτεί!
Υπάρχει ελπίς????

Εικόνα Harry red logic

Ττι περιμένεις φίλε μου από τον μέγα Θεατρίνο με τις χίλιες και μία μεταμορφώσεις?
Αυτοί έχουν άλλα μυαλά!Οτι τους συμφέρει σήμερα αύριο αν χρειασθεί κωλοτούμπα και πάει λέγοντας...
Δεν σκέπτονται όπως οι λογικοί άνθρωποι.Έχουν μη συμβατικό τρόπο σκέψης...μέχρι στιγμής τους βγαίνει γιατί χειρίζονται καλύτερα τα κουμπιά του λαού! Πότε θα φλεβαρίσει????

Εικόνα red apple

Θα εχτελεστούν οι νόμοι στου Γουδή, όπως είχαν εχτελεστεί κάποτε οι εθνοπροδόγτες της μικρασιατιοκής καταστροφής. Ο ιδανικός τόπος για την έδρα τους.