Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 26.04 έως 02.05.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε για ακόμα μια φορά πολλά και ενδιαφέροντα! Σπουδαίες εμφανίσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, μεγάλες νίκες, κατακτήσεις ομαδικών τίτλων, ατομικές διακρίσεις, νίκη επί του Παναθηναϊκού και πολλά ακόμα...
 
Πάμε λοιπόν να δούμε όλοι μαζί την ειδησεογραφία της περασμένης εβδομάδας... 
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Το πρώτο από τα δυο βήματα που χρειαζόταν για την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματος πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Απριλίου η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Θρύλου, καθώς επικράτησε με 67-54 του Αθηναϊκού στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στον 1ο τελικό των πλέι οφ! O Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τις τραυματίες Ζωή Δημητράκου και Τάνια Χαλιβέρα. Πρώτες σκόρερ κόντρα στον Αθηναϊκό αναδείχθηκαν η Εβίνα Μάλτση και Λινέτα Κάιζερ που σημείωσαν αμφότερες από 22 πόντους.


 
Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 29 Απριλίου, η ομάδα μας επικράτησε εκτός έδρας του Αθηναϊκού με 58-69 και πανηγύρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος! Ο τέταρτος τίτλος μέσα σε δυο χρόνια από την ημέρα επανίδρυσης του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών, έπιασε Λιμάνι! Ο Θρύλος κατέκτησε πανάξια και αδιαμφισβήτητα το 2ο σερί πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας παράλληλα το 2ο διαδοχικό νταμπλ! Το αήττητο που συνοδεύει όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών,  επιβεβαιώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την απόλυτη κυριαρχία του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Ελλάδας.


 
Με τη νίκη του αυτή, ο Θρύλος διεύρυνε το εντυπωσιακό απόλυτα νικηφόρο σερί που τρέχει από την επανίδρυση του τμήματος, μετρώντας πλέον 55 νίκες σε 55 ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν οι «ερυθρόλευκες» την ολοκληρώνουν με συνολικό απολογισμό 29 νικών σε 29 ματς στις εγχώριες διοργανώσεις (22 στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, τριών στα πλέι οφ και τεσσάρων στο Κύπελλο).  Και σε συνδυασμό με το περσινό απόλυτο των 26 νικών σε ισάριθμα ματς (18 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τεσσάρων στα πλέι οφ, τεσσάρων στο Κύπελλο), προκύπτει αυτό το απίστευτο «ερυθρόλευκο» «55Χ55».


 
Τα πανηγύρια κράτησαν για αρκετή ώρα με την Ελένη Καπογιάννη και τις παίκτριές της να μη σταματούν να χαμογελούν. Εννοείται πως δίπλα τους και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, βρισκόταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο τεράστιος Στρατηγός μας, Μιχάλης Κουντούρης.


 
Άλλη μια χρονιά λοιπόν έκλεισε ονειρεμένα για το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς κατέκτησε εύκολα για δεύτερη συνεχόμενη φορά το εγχώριο νταμπλ ενώ έκανε και την πρώτη της εμφάνιση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο EuroCup. Στόχος όλων είναι η δημιουργία μιας ακόμα πιο ισχυρής ομάδας η οποία δε θα συμμετάσχει απλά στο EuroCup αλλά θα επιχειρήσει και να διακριθεί φτάνοντας όσο το δυνατόν πιο ψηλά.
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φόρα φέτος, μετά από 5 σερί νίκες, από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 3-0 σετ με αποτέλεσμα το σκορ της σειράς να γίνει 1-1. Στο ξεκίνημα του πρώτου σετ, ο Ολυμπιακός υπέπεσε σε ορισμένα λάθη, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ με 8-3, στη συνέχεια όμως πλησίασε και με άσσο του Αγκάμεζ μείωσε τη διαφορά στο ελάχιστο (12-11). Ακολούθησε ένα σερί του ΠΑΟΚ για το 16-11 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ και τελικά οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο σετ με 25-16 και προηγήθηκαν με 1-0. Στο δεύτερο σετ, οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, οι «ερυθρόλευκοι» προσπέρασαν με 15-16 ύστερα από τριπλό μπλοκ στον Σαφράνοβιτς, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν το σετ με 25-20, κάνοντας το 2-0. Στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός παρουσίασε σημάδια βελτίωσης ωστόσο έχασε στις λεπτομέρειες με 26-24 και γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα από τον ΠΑΟΚ μετά από 6 παιχνίδια.


 
Ο Ολυμπιακός δεν αξιοποίησε την έδρα του στον 3ο τελικό των πλέι οφ του  πρωταθλήματος και πλέον χρειάζεται τη νίκη την ερχόμενη Πέμπτη (19:00) στην Πυλαία για να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά και να την ξαναφέρει στο Ρέντη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στον 5ο τελικό (Κυριακή, 7/5, 19:00). Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ από τον ΠΑΟΚ και παρά την άσχημη μέρα στην οποία βρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν με 2-0 στα σετ και να διευκολύνουν το έργο τους αλλά την απώλεσαν.

 
Σε επίπεδο υποδομών, η ομάδα βόλεϊ παίδων του Ολυμπιακού αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στο Final-4 της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη", κερδίζοντας στον τελικό τον Μίλωνα με 3-0 σετ (18-25, 22-25, 15-25).

 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 26 Απριλίου ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Νάξο επικρατώντας στο τάι μπρέικ του Πανναξιακού, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και του έμεινε μόνο ένα βήμα (σ.σ. μια νίκη ακόμα) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης  (στην οποία δεν αγωνίστηκε ξανά η τραυματίας Αρέτα Κονόμη) αναδείχθηκε η Ναντζέγια Μαλασάι με 28 πόντους (27/53 επ., 1 άσσος) και ακολούθησαν με 19 η Χίπε, με 18 η Λαζάρεβιτς ενώ Λαμπρούση και Εμμανουηλίδου σημείωσαν αμφότερες από 10.  


 
Το Σάββατο 29 Απριλίου, μια Θρυλική και ιστορική χρονιά, η πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ Γυναικών, ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του 5ου διαδοχικού πρωταθλήματος μετά την επικράτηση με 3-0 σετ του Πανναξιακού στο Ρέντη.  Ο Θρύλος έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών και διεύρυνε την εντός συνόρων κυριαρχία του πετυχαίνοντας παράλληλα για 5η διαδοχική σεζόν το νταμπλ.


 
Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στους 12 τίτλους, μετρώντας 5 σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων και 7 διαδοχικές κατακτήσεις Κυπέλλων. Ο πεντάκις πλέον πρωταθλητής και νταμπλούχος Ολυμπιακός, έγραψε φέτος χρυσές και ένδοξες σελίδες στην ιστορία του τμήματος. Οι σπουδαίοι θρίαμβοι που πέτυχε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών  στην εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία που διέγραψε στην Ευρώπη, την έφεραν μέχρι το τέλος του υπέροχου ταξιδιού, να διεκδικεί τον ευρωπαϊκό τίτλο μέσα στην έδρα της Μπούρσα. Η συνολική προσπάθεια, οι μοναδικές στιγμές που πρόσφεραν τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, γέμισαν με συναισθήματα υπερηφάνειας όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού και έβαλαν τις βάσεις για να νέες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον. Πεντάκις πρωταθλητής, νταμπλούχος, φιναλίστ με το αργυρό μετάλλιο και την δεύτερη θέση στο Challenge Cup. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και στο βόλεϊ Γυναικών!


 
Εννοείται πως και σε αυτήν την απονομή, το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Στρατηγός μας, Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος όταν έπιασε το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια του αποθεώθηκε από όλους όσους βρίσκονταν στο γήπεδο. 


 
Σε επίπεδο υποδομών, η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Final 4 Κορασίδων Α της ΕΣΠΕΔΑ, επικρατώντας στον τελικό της Δραπετσώνας με 3-0 σετ (25-14, 26-24, 25-15).  Πολυτιμότερη αθλήτρια του τουρνουά και καλύτερη επιθετικός, αναδείχθηκε η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Χριστίνα Αδαμοπούλου.


 
 
Μπιτς Βόλεϊ:  Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα μπιτς βόλει του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος μπιτς βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Γιάννη Μαμάη στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου που βρίσκονται στην πλαζ Βοτσαλάκια. Οι επίσημες διοργανώσεις αργούν ακόμα μιας και είναι προγραμματισμένες για το καλοκαίρι, επομένως φανταζόμαστε πως θα ξαναασχολοηθούμε με αγωνιστικά νέα μόνο σε περίπτωση που διοργανώσει ή συμμετάσχει σε κάποιο τουρνουά.

 
 
Πόλο Ανδρών: Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, την Τετάρτη (26/4) η κλήρωση του 18ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι (19-20 Μαΐου), με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Καρπενησίου και τον ΚΟ Καρπενησίου.  Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Εθνικός-Βουλιαγμένη. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια Novasports.


 
Και πάμε τώρα στα αγωνιστικά, όπου η παρουσία του Ολυμπιακού στον Α’ Όμιλο του Champions League, ολοκληρώθηκε με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μπρέσια. Οι Πειραιώτες γνώρισαν την ανώδυνη ήττα με 13-10 από την Ιταλική ομάδα στο παιχνίδι της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και πλέον η προσοχή τους στρέφεται στο Final Six που θα διεξαχθεί το διάστημα 25-26-27 Μαΐου στη Βουδαπέστη.  Ο Θρύλος έχει εξασφαλίσει από τις 28 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τη Σπαντάου, την πρόκριση για τον προημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουγκ, στην επανάληψη του περσινού τελικού.


 
Οι ερυθρόλευκοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο εγχώριο πρωτάθλημα καθώς στις 3 Μαϊου θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τη Βουλιαγμένη.

Σε επίπεδο υποδομών, μια ακόμα σημαντική επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό της η Ακαδημία Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τους Νέους Άνδρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. H oμάδα των Νέων Ανδρών που συμμετείχε στους αγώνες αποτελείται από αθλητές γεννηθέντες το 2000. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και νίκησαν στον μικρό τελικό τον ΑΟΠ Φαλήρου με 5-4. Αρχικά οι Πειραιώτες νίκησαν με 10-5 τον Πανιώνιο, στη συνέχεια επικράτησαν με 9-8 της Χίου και ακολούθως γνώρισαν δυο ήττες από τον ΑΝΟ Γλυφάδας (10-4) και τον ΠΑΟΚ (9-4).
 
 
Πόλο Γυναικών: Στις 28 Απριλίου, η ομάδα μας αντιμετώπισε στον ημιτελικό της LEN Euroleague την πανίσχυρη Σαμπαντέλ με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ύστερα από ένα επικό come back, από το 5-1 με το οποίο βρέθηκε να χάνει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Θρύλος με γκολ της Μπιανκόνι 22’’ πριν το φινάλε, ισοφάρισε σε 7-7 και έστειλε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι! Εκεί με απόλυτη ψυχραιμία και τις δυο επεμβάσεις της Χρυσής Διαμαντοπούλου έκαμψε την αντίσταση της Σαμπαντέλ με 9-11 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Έτσι ο Θρύλος εκθρόνισε ξανά την απερχόμενη πλέον πρωταθλήτρια Ευρώπης, όπως είχε κάνει και στον Πειραιά όταν κατέκτησε το ευρωπαϊκό! 


 
Ο Ολυμπιακός, διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο, όμως «υποχρεώθηκε» σε ήττα με 7-6 από την διοργανώτρια του Final 4 Κίνεφ Κίρισι. Οι εις βάρος του Θρύλου, «εχθρικές» διαιτητικές αποφάσεις ευνόησαν την Ρώσικη ομάδα και  επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα, καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα. Αποκορύφωμα, όσα συνέβησαν στην τελευταία επίθεση του αγώνα, όταν δεν δόθηκε στο χρόνο που ζητήθηκε το τάιμ άουτ που είχε καλέσει ο Χάρης Παυλίδης, ώστε να οργανώσει τον τρόπο που θα εκδήλωνε την προσπάθειά του ο Ολυμπιακός και θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 7-7 στέλνοντας το ματς στα πέναλτι. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε με το κεφάλι ψηλά την εντυπωσιακή της πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αγωνιζόμενη σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό και επιστρέφει ως φιναλίστ και με το αργυρό μετάλλιο στο λαιμό, από την Ρωσία.  

 
 
Κολύμβηση: Στην Οστράβα μετέβησαν την Παρασκευή 28 Απριλίου πέντε κολυμβητές/τριες για να αγωνιστούν στο μίτινγκ που ήταν προγραμματισμένο για το περασμένο Σαββατοκύριακο, συνοδευόμενοι από τον τεχνικό Αλέκο Χατζηγιαννάκη, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο αθλητής του Ολυμπιακού Χρήστος Κατραντζής.


 
Αναλυτικά την αποστολή αποτέλεσαν οι: οι: Χρήστος Κατραντζής (50μ πεταλούδα, 50, 100μ ελεύθερο), Θανάσης Κυνηγάκης (100, 200μ πεταλούδα, 200, 400μ Μ. Ατομική, 200μ ελεύθερο), Νίκος Σοφιανίδης (50, 100μ ύπτιο, 50μ ελεύθερο, 100μ πεταλούδα), Ελένη Κοντογεώργου (50, 100, 200μ πρόσθιο) και Ιωάννα Σαχά (100,200μ ύπτιο).
 
 
Στίβος: Το διήμερο 28/29 Απριλίου ο ΣΕΓΑΣ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ενημέρωσε τους πίνακές του σχετικά με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές για το 2017 σε όλα τα αθλήματα, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Εμείς από εδώ θα αναφερθούμε μόνο στους αθλητές/τριες του Ολυμπιακού.


 
ΑΝΔΡΕΣ:
100μ: 10.40 Τριβυζάς, Αγιος Κοσμάς 22/4
400μ: 48.23 Κυριακίδης, Αγιος Κοσμάς 22/4
Τριπλούν: 16,66μ Τσιάμης, Αγιος Κοσμάς 22/4
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
400μ: 54.19 Φέρρα, Αγιος Κοσμάς 22/4
 
 
Ιστιοπλοϊα: Το περασμένο Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το "Κύπελλο Παμβώτις" ωστόσο τελικά οι αγώνες αναβλήθηκαν. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δε είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα "Παστρικάκεια 2017" αλλά και το "Κύπελλο Άνοιξης 2017". Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε γνωρίζαμε αν υπάρχουν αθλητές/τριες του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις εν λόγω διοργανώσεις. Κατά τα λοιπά, οι αθλητές της αγωνιστικής και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.

 
   
Κωπηλασία: Πρωταθλητές Ελλάδας στο διπλό Σκιφ Ανδρών αναδείχθηκαν ο Διονύσης και ο Βασίλης Αγγελόπουλος, με την 1η θέση που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στον Σχοινιά. Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μοναδική επιτυχία για το τμήμα Κωπηλασίας του Ολυμπιακού, που διακρίθηκε στη διοργάνωση.


 
Αναλυτικά ο απολογισμός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:
 
-Πρωταθλητές Ελλάδος στο διπλό σκιφ ανδρών  οι Αγγελόπουλος Διονύσης - Αγγελόπουλος Βασίλης
-Αργυρό Μετάλλιο στο σκιφ Ανδρών - Αγγελόπουλος Βασίλης
-Χάλκινο μετάλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών- Αγελλόπουλος Βασίλης
 
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα για την ομάδα μας είναι τα εξής:
 
-5η θέση στο διπλό σκιφ ανδρων ελαφρών βαρων- Ευκαρπιδης Ηλίας  Βενεκες Γιώργος
-5η θεση στο διπλο σκιφ νεων γυναικών- Κοντραφουρη Νεφέλη, Οικονομοπούλου Ασπασία
-6η θεση στο διπλο σκιφ γυναικων -Κοντραφουρη Νεφέλη Μπαλαχταρη Δεσποινα
-6η θέση στο σκιφ Ανδρων Γεράρδης Νίκος
-1χ Ανδρών 7η θέση-(Κοροβέσης Γιώργος)
-1χ Εφήβων 7η θέση (Ευκαρπίδης Ηλίας)
-2χ Εφήβων 10η θέση (Κοντραφούρης Κων/νος-Βενεκές Γιώργος)
-4χ Νεανίδων 12η θέση (Χατζή Βένια-Σταματέα Μαρία-Μπαλαχτάρη Δέσποινα-Παττά Εύα)
 
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κανόε καγιάκ του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
 
Πινγκ Πονγκ: Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μία ακόμα μακρά σειρά αναπτυξιακών πρωταθλημάτων στην επιτραπέζια αντισφαίριση έφτασε στο τέλος της. Τα τουρνουά, που αποτελούν βάση στο καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., ολοκληρώθηκαν, όπως και πέρσι, στο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου με τα καθιερωμένα Τερζάκεια κι απομένει πια ο μεγάλος τελικός το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. 


 
Οι αθλητές μας που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ήταν οι:
- Γεωργία Χατζάκη, αργυρό μετάλλιο στις νεανίδες
- Ευαγγελία Μεραμβελιωτάκη, χάλκινο μετάλλιο στις παγκορασίδες
- Βασιλική Χάλαρη, 4η θέση στις παγκορασίδες
 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.

 
 
Πυγμαχία: Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο της αγωνιστικής όσο και της προαγωνιστικής ομάδας του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς κάτω από την επίβλεψη του αρχιπροπονητή του τμήματος Κου Λευτέρη Λειβάδη.

 
 
Ταε Κβο Ντο: Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα τάε κβο ντο του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.

 
 
Κικ Μπόξινγκ: Την περασμένη εβδομάδα είχαμε συνεχείς προπονήσεις των νεαρών αθλητών μας στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τους αγώνες ζώνης.

 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.

 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών:  Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά. 

 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ' αγώνα της 30ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία (2-2) από τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα, που έχει στεφτεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος για 3η συνεχή χρονιά από την 28η ημέρα, διατηρεί το αήττητο σε 28 αγώνες αφού έχει 24 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους δυο εκτός έδρας αγώνες με αντιπάλους την Ξάνθη (6/5) και την Τρίπολη (13/5) και ολοκληρώνει την χρονιά. 


 
Σ' αγώνα της 26ης ημέρας που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού και πραγματοποίησε το πιο καθοριστικό βήμα για την είσοδο του στο Final-4. Ο Ολυμπιακός μετά από 26 αγώνες είναι στην πρώτη θέση του ομίλου του με 56 βαθμούς και τον ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης με 52 και η ΑΕΚ με 48 αλλά μ' αγώνα λιγότερο. Πλέον ο Ολυμπιακός θέλει μια νίκη ή ακόμη και ένα βαθμό (συνδυασμός αποτελεσμάτων) για να προκριθεί στα τελικά.


 
Την ήττα στην διαδικασία των πέναλτι (7-6, 1-1 κ.α) γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στον Τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-15 ο οποίος διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο "AEL FC Arena" στην Λάρισα.  Η ομάδα μας αν και υπερείχε σ' όλη την διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει αυτό που τις άξιζε στα 80' και στην διαδικασία των πέναλτι ο ΠΑΟΚ ήταν πιο τυχερός και πήρε το 4ο Πρωτάθλημα της ιστορίας της διοργάνωσης. Δεν θα πρέπει επίσης να παραλείψουμε το γεγονός ότι το γκολ του ΠΑΟΚ ξεκινάει από χέρι το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μας αρνήθηκαν καθαρό πέναλτυ! Η εξυγείανση εμφανίστηκε και σε αγώνα της Κ15 με λίγα λόγια.

 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτέρα δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Κανάλι Ένα του Πειραιά καθώς ήταν Πρωτομαγιά. Ο Λουκάς Θεοφανόπουλος και η Χριστίνα Τσιλιγγίρη θα βάψουν τα fm ερυθρόλευκα την ερχόμενη Δευτέρα με όλα τα νέα των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού μας.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει έντεκα (11) ομαδικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών
· Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 
· Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (άτυπος)
Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει δέκα (10) τίτλους σε επίπεδο υποδομών:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Superleague Κ20
· Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΚΑΝΑ Κορασίδων Β'
· Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΚΑΝΑ Εφήβων
· Πρωτάθλημα Βόλει ΕΣΠΕΔΑ Παίδων
· Πρωτάθλημα Βόλει ΕΣΠΕΔΑ Κορασίδων Α' 
· Πρωτάθλημα Βόλει ΕΣΠΕΔΑ Κορασίδων Γ' 
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Εφήβων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νεανίδων 
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει πενήντα έναν (51) ατομικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -47kg Κορασίδων 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -49kg Παίδων
· Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Τάε Κβο Ντο -59kg Εφήβων
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων Β' 60μ Ύψος
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Διπλό Σκιφ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ατομικό Κορασίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ατομικό Παίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 60μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 400μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλό Ατομικό Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ύπτιο Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ύπτιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Ανδρών (50-54 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 1500μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Προσθιο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Πεταλούδα Ανδρών (30-34 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Απλό Ομαδικό Κορασίδων
· Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 100μ Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 400μ Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Τριπλούν Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Σφαιροβολία Ανδρών 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 400μ Γυναικών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Σκυταλοδρομία Ανδρών
Επίσης, έχουμε κατακτήσει τριάντα (30) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Nike Premier Cup U14 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Πασχαλινό "League West Attica" Προ Τζούνιορ (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Eidyliakos Tournament Προ Τζούνιορ (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Πασχαλινό Τουρνουά Σοφικού Κορινθίας Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Πασχαλινό Τουρνουά Σοφικού Κορινθίας Τζούνιορ (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Bambini (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 8X8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 9X9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Annandale Premier Cup U18 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· 6ο Acadimies Golden Cup Τζούνιορ (Ποδόσφαιρο Νέων)
· 6ο Acadimies Golden Cup Προ Παίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Vikos Coca Cola Cup U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Kivotos Cup U10 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Kivotos Cup U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Kivotos Cup U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Respect Cup U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές" (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Κολύμβησης "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές" (Κολύμβηση)
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει εκατόν τριάντα έξι (136) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και η Έλσα Τέρπου στις Νεανίδες, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Πάτρα)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στον Κορέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου σε διεθνες Κολυμβητικό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄& Β' που διεξήχθησαν το Ο.Α.Κ.Α.)
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για το 2017)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Ευκαρπίδης στο Σκιφ Εφήβων στους αγώνες που διεξήχθησαν στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων/Κορασίδων/Εφήβων/Νεανίδων  που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α.)
· 35 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο τουρνουά κολύμβησης "Πρώτα αθλητές, μετά Πρωταθλητές")
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο "Irish Open Masters Championships 2017")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κανόε Καγιάκ (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στον Καρέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Α.Ε. «Αθηνά» Μαγκουφάνα στην Πεύκη)
· 7 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες 9 - 12 ετών, που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α.)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στη Φλώρινα)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΥΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ3: Εμείς θα επανέλθουμε...Και τότε δε θα έχει διακοπές ρεύματος και άλλα περίεργα... 
ΥΓ4: ΤΡΙΑΝΤΑ διεθνείς τελικούς μετράει ο Ολυμπιακός μας σε όλα τα αθλήματα... Και ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ κατακτήσεις τροπαίων... Ακόμα να καταλάβουν κάποιοι ποιος ειναι ο πραγματικός ευρωπαίος στα έργα και ποιος στα λόγια?
ΥΓ5: Όποιος είδε τον τελικό της Superleague Κ15 με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να κατάλαβε πολλά...
ΥΓ6: Υπάρχει λέτε ενδεχόμενο να χάσουμε ποτέ στο μπάσκετ γυναικών?
ΥΓ7: Τμήμα χάντμπολ ε? Γιατί όχι? Αρκεί να προχωρήσει το θέμα με το ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο που προανήγγειλε ο Μαρινάκης... Και τότε θα δούμε ΠΟΛΛΑ!!!
ΥΓ8: Περαστικά Ζωή... Ευχόμαστε όλοι μας να επιστρέψεις σιδερένια και ακόμα πιο δυνατή...
ΥΓ9: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ....Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
ΥΓ10: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'΄ολα...

Σχόλια

Εικόνα CostasS

Μία ερώτηση (πιο επίκαιρη δεν γίνεται):
Προλαβαίνουμε να βάλουμε taraflex στο ΣΕΦ μέχρι την Κυριακή ?
ΥΓ: και τώρα κοπιάστε μπουγατσομαχοι......

Εικόνα koropi48

Μπράβο αδερφέ. Όπως πάντα πλήρης.

Εικόνα MakTheBet

Ευχαριστώ για την ανάγνωση και τα καλά σου λόγια αδερφέ...

Εικόνα holland74

Καλημέρα Μάκη, εξαιρετική δουλειά όπως πάντα, το ΥΓ9 τα λέει όλα..
Κρίμα και για τα κορίτσια του πόλο, μετά από τα κορίτσια του βόλευ, μας έκαναν και αυτά ξανά υπερήφανους...Μαζί και με τα κορίτσια του μπάσκετ πιστεύω πως στο μέλλον θα μας φέρουν όλα τα τμήματα ευρωκούπες...
Το ΥΓ3 και το ΥΓ5 δεν τα κατάλαβα...

Εικόνα MakTheBet

Το υγ3 αναφέρεται στα απίθανα πράγματα που έγιναν στη Ρωσία στον τελικό της Ευρωλίγκας...Ανάποδα σφυρίγματα συνεχώς, ταιμ αουτ που δεν.....έβλεπαν οι διαιτητες για να τα δωσουν νωρις, και το αποκορυφωμα ήταν στο τελος που οι ρωσιδες δε μπορουσαν απο την κουραση ουτε πασα να αλλαξουν, "επεσε" το ρευμα και ω του θαυματος την καταλληλη στιγμη ήρθε αυτο για να ξεκουραστουν για λιγο...Απιστευτα πραγματα....

Το υγ5 αφορα τον τελικο ολυμπιακος παοκ κ15.. Διαβασε το αντιστοιχο κειμενακι στο αρθρο και θα καταλαβεις...