ΑΠΟΨΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΙΑ ΓΑΥΡΩΝ



Είναι από αυτές τις ΜΑΓΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ που ο πιτσιρικάς κοιτάζει στο γυαλί κάτι ΓΙΓΑΝΤΕΣ με ερυθρόλευκα να ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΝΕ Η ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ. Βλέπει το πατέρα του να κλαίει και να ουρλιάζει σα τρελός. ακούει από τα διπλανά διαμερίσματα τα ιδία ουρλιαχτά και από τα μπαλκόνια και το δρόμο, μια περίεργη ιαχή επαναλαμβανόμενη.... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .... ανατριχιάζει,,,, καίγεται χωρίς να ξέρει γιατί .... έχει γίνει ΓΑΥΡΟΣ..

ΑΠΟΨΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΙΑ ΓΑΥΡΩΝ

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλημέρα αδέλφια. Η λύση ή μάλλον μέρος της λύσης είναι δικά μας ΜΜΕ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αποκτήσουμε δικό μας τηλεοπτικό σταθμό και να μεταδίδονται όλοι οι αγώνες όλων των τμημάτων μας ή τουλάχιστον οι σημαντικότεροι.
Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε βήμα για να ακουστεί και η δική μας φωνή.

Υ.Γ. Δεν περιμένω κόσμο με τον Άρη. Τη Κυριακή όμως θέλω το ΣΕΦ να είναι όπως με την εφές στο 5 μάτς.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλημέρα σύγγαυροι,

Θα το γράψω αν και προς απογοήτευσή μου γνωρίζω καλά ότι δεν πρόκειται να γίνει. Την Πέμπτη πάμε όλοι γήπεδο, sold out με Άρη. Η ομάδα αυτή μας έχει δώσει τόσες χαρές και ξεπερνάει κάθε φορά τον εαυτό της. Εάν εμείς (οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ) έχουμε απαίτηση για συνεχόμενες υπερβάσεις, οφείλουμε τότε και να κάνουμε συνεχόμενες υπερβάσεις ως ΟΠΑΔΟΙ.

Στηρίζουμε για να δώσουμε νέα κίνητρα στους παίχτες μας. Άνθρωποι είναι και όχι ΜΗΧΑΝΕΣ. Στις δύσκολες μέρες, ακόμα και αυτοί χρειάζονται τη στήριξή μας.

Εικόνα holland74

Δίκιο έχεις αδερφέ, αλλά δεν ξεχωρίζω τμήματα, αν δεις ποστάρω συνεχώς στις ειδήσεις του ερασιτέχνη...
Ο μόνος λόγος που το γράφω αυτό είναι επειδή το συγκεκριμένο τμήμα του μπάσκετ είναι το μόνο που υστερεί σε τίτλους σε σχέση με τον αιώνιο, αλλά παρόλα αυτά μας έχει δώσει, ειδικά το 12, απίστευτες συγκινήσεις, οπότε δεν σημαίνει ότι κάθε σχόλιο για ένα συγκεκριμένο τμήμα έχει τι χροιά που του αποδίδεις, αυτό που αναφέρεις για ένα και αδιάιρετο Ολυμπιακό, το θεωρώ δεδομένο, οπότε το σχόλιό σου το θεωρώ τελείως άστοχο...Και για να τρολάρω ακόμα περισσότερο, ''ποδοσφαιρικός'' είμαι, χιχιχιχι...

Εικόνα loudovikos

Συνεχεια λεμε πως ο Ολυμπιακος ειναι ενιαιος σε ολα τα τμηματα...μηπως τελικα δεν ειναι ετσι?...κι αν ειναι κι εγω κανω λαθος...τοτε γιατι παιχτες και προπονητες του τμηματος μπασκετ δινουν συνεντευξεις στο σκατοsite...απλα μια απορια εκφραζω..γιατι αρθογραφοι οπως ο Νοικοκυρης και ο Νικολακοπουλος αρθογραφουν σε site που αποδεδειγμενα μας κανουν πολεμο?...τοσο πολυ μας ενδιαφερει να εχουμε φωνη εκει?...για ποιο λογο?..φανταζεστε να μην υπηρχε κανενας Ολυμπιακος αρθογραφος εκει αλλα να μην ειχαν και καμια συνεντευξη απο καποιον αθλητη μας τι ζημια θα παθαιναν?...αυτα γιατι δεν τα λεμε και δεν τα αναδεικνυουμε σαν θεματα σοβαρα?

Εικόνα CEN-TAURUS

Και στην περιγραφή του αγώνα, το λαμόγιο με το μικρόφωνο έλεγε μια καλή κουβέντα για ΘΡΥΛΟ-Αγγελόπουλους και μια για ποα-γιαννακόπουλους. Χαμούρες!

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΡΕ ΘΡΥΛΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΟΣΗ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΧΑΡΕΣ!!!!!

Υ.Γ. μέρα χαράς και υπερηφάνειας δε θα έπρεπε να τη λεκιάζω με αναφορές σε μυάσματα, όμως δε σε αφήνουν να ησυχάσεις!
δύο περιστατικά:
στη συνέντευξη Τύπου κάποιος Ασπρούλιας του σκατοσάιτ είχε μία και μόνη ερώτηση να κάνει και αυτήν στον μαλιτζανή, εάν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός και οι Αγγελόπουλοι αντιγράφουν το σύστημα που είχε κάποτε ο ποα, λησμονόντας ο δύστυχος, πως οι Αγγελόπουλοι δεν διαθέτουν, τόσο για τα του εσωτερικού, όσο και για τα του εξωτερικού ...σωλήνες.
και το δεύτερον http://gavros.gr/blog/mpasket/lypithikan-oi-ypalliloi-ton-roson

Εικόνα holland74

Η συγκεκριμένη ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι η πιο αγαπησιάρικη ομάδα σε όλα τα αθλήματα, εκφράζει όλα όσα πρεσβεύει ο σύνδεσμος, μεγαλείο..

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σύγγαυρε, ας μην πέφτουμε σε αυτήν την τεχνηέντως κατασκευασμένη παγίδα.
ποιό τμήμα να ξεχωρήσεις; τον ποδοσφαιρικό Ολμπιακό που έχει γονατίσει μεγαθήρια;
το τμήμα υδατοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες, που φτάνουν σε ευρωπαϊκούς τελικούς απέναντι σε ομάδες με 10πλάσια μπάτζετ;
τα τμήματα του στίβου με αθλητές παγκόσμιων διακρίσεων;
της κολύμβησης με κορυφή όλων τον Σπύρο Γιαννιώτη;
το γυναικείο και ανδρικό βόλλεϋ;
ΠΟΙΟ;;;;

αυτό το «μπασκετικός», «ποδοσφαιρικός», είναι ένα εφεύρημα των γνωστών για το γκεμπελικό τους ταλέντο, για να ξεχωρήσουν την ανυπαρξία τους στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου τους, με την αρωγή των δημοσιογράφων πάντα, οι οποίοι σιγοντάρουν για τον ...φάρο του ελληνικού αθλητισμού!

αλλά θα τους την κόψουμε κι αυτή τη χαρά, έχει μπει το νερό στο αυλάκι...

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ ένας και αδιαίρετος!!!

Εικόνα Ruby7

Το μικροβιο αν μπει καθαρισες.Για παντα θα το αναζητας σα το ναρκωτικο σου.Γιαυτο γιναμε ΘΡΥΛΟΣ παλικαρια μου.Υποκλιθηκε ολος ο πλανητης στο μεγαλειο του ΓΙΓΑΝΤΑ του ευρωπαικου αθλητισμου.Την Κυριακη εχει ΦΑΠΑ στον μελιτζανα και τους τουρκαλαδες.

ΥΓ. Γελαω με τα διαφορα αρδ στα τσοντοσαιτς που καπηλευονται την πανευρωπαικη αναγνωριση του ΘΡΥΛΟΥ για να μαζευουν κλικς.

Δε γινεται να κανουμε κατι να μη ξαναπιασουν το ΘΡΥΛΟ στο στομα τους?

ΥΓ2 . Δεν αναγνωριζουμε καμια παραδοχη δηθεν φιλων σημερα.Ο Ολυμπιακος ειναι μονος του και παντα μονος του θα πορευεται .Αναγνωριζεις την παραδοχη καποιου μεγαλου.Οχι των νανων.

Λυπαμαι αυτον τον κακομοιρη τον προεδρο της ΤΣΣΚΑ

ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ.

Εικόνα manthos 956

Εγώ λυπάμαι και τον "κακομοίρη" τον εκφωνητή της ΕΡΤ που στα επινίκεια εξίσωσε τους 'άλλους" με τους Αγγελόπουλους , μιλώντας για τις "δύο οικογένειες" που ανύψωσαν το ελληνικό μπάσκετ !
Είναι το ίδιο οι ΚΥΡΙΟΙ Αγγελόπουλοι (για μιά ακόμα φορά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ) με αυτούς που πετάγανε τα χαρτονομίσματα στους διαιτητές, ή με αυτόν που καταριόταν οικογένειες και που γυρίζει τους παίκτες του πίσω με το πούλμαν "για τιμωρία" ; Τί μωρία !!!!
Μακάρι να πάνε όλα καλά στον Τελικό (αντικειμενική διαιτησία, προστασία από καφρίλες) και να γυρίσουν τα παλληκάρια μας με το Κύπελλο !!!
ΜΠΑΣΚΕΤ του Θρύλου : το πιό επιτυχημένο τμήμα του Συλλόγου μας !

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

οι υπάλληλοι τις ΕΡΤ δεν φείδονται να κρατήσουν ...ισορροπίες, όταν βεβαίως το θέμα αφορά τον Ολυμπιακό.
αυτή είναι η «σχολή Διακογιάννη» με ...άξιους συνεχιστές Συρίγο, Σωτηρακόπουλο κι άλλους κι άλλους.

όπου πρωταγωνιστεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κολλάνε από δίπλα κι έναν κατακαημένο ποα και το τι έκανε πριν σαράντα χρόνια μπας και κολλήσουν κι αυτοί Πρωταθλητισμό...

Εικόνα PGK

Μάνθο μου προσοχή διότι υπάρχει και ο κος Εισαγγελεύς. Υπάρχει κίνδυνος να αφαιρεθούν βαθμοί ή να υποβιβασθεί η ομάδα του Ολυμπιακού αν κάποιος παίκτης της Ρωσικής ομάδος καταγγείλει ότι κάποιος από την ομάδα του Ολυμπιακού έκλασε (συγγνώμη για την έκφραση) στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα. Δεν ξέρεις τι σχέσεις μπορεί να έχει η 'εξυγίανση' με την ομάδα της Μόσχας. Ας περιμένουμε να περάσουν μερικοί μήνες μήπως γίνει καμμία καταγγελία σε κανένα ραδιοφωνικό σταθμό εκεί πάνω ή κάτω εκεί στα Χανιά σε καμμία καφετέρια. Εδώ που φθάσαμε όλα είναι πιθανά.

Εικόνα Harry red logic

Ο ένας και μοναδικός!
Θρυλάρα αιώνιο σύμβολο της λεβεντιάς σε αγαπάμε παντοτινά!
Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα NovoCeLats

ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΡΥΛΕ Σ ΑΓΑΠΩ...

Εικόνα REDNYC

ΡΕ ΔΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΘΕΙΚΑ, ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΤΑ ΚΑΡΥΔΑΤΑ, ΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝ....

ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΜΠΙΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝ!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!

ΗΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ, ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ, ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΧΑΛΑΛΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΜΕ! ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, Α ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ !!!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

μακαρι να μας αξιωνε ο θεος να δουμε αγωνα του ΘΡΥΛΟΥ με ξενιτεμενα αδερφια μας.

Εικόνα ze ηλιας

Tα δάκρυα χαράς δεν έχουν στερέψει ακόμη

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ

Εικόνα ze ηλιας

Tα δάκρυα χαράς δεν έχουν στερέψει ακόμη

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ

Εικόνα matrasimca

Σεισμος Σεισμος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα Romain

Ακριβώς έτσι!

Εικόνα manthos 956

Έτσι ακριβώς !!!
Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-ΑΚΟΣ !!!!!