Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Tags: -

Γράφει ο cen-taurus
 
Όσοι πίστεψαν τα παχύδερμα, την πάτησαν και παρέσυραν και τους υπόλοιπους στον όλεθρο. Μια δράκα σαλταπήδουλες της εξουσίας, με μπολιβαριανές φαντασιώσεις και κομμουνιστικές εμμονές, με ιδεοληπτική ψύχωση και βραχώδεις αντιλήψεις, έταξαν αστακομακαρονάδες σ΄ένα πεινασμένο και ευκολόπιστο λαό και αναρριχήθηκαν, ως παράσιτα φυτά, στους ύπατους θώκους. Με σκέψη πιο μονοσήμαντη κι από ένα κουτί με σπίρτα, νόμιζαν ότι τα λεφτά που ένα αστικό κράτος καταναλώνει καθημερινά, δεν είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, παραγωγής, εξαγωγών και ανταγωνιστικόητας, αλλά ότι κάπου φυτρώνουν, κάπου απλώς τυπώνονται και ότι αρκεί να πας όποτε χρειάζεσαι και να πάρεις όσα χρειάζεσαι.
 
Έτσι, προσεταιρίστηκαν τον άρχοντα της οικονομικής μπαρούφας, πράκτορα του Σόρος (που πόνταρε πολλά στην ενδεχόμενη νομισματική αναταραχή), ο οποίος τους παρουσίασε το λαμπρό οικονομικό σχέδιο, να πληρώνονται δηλαδή οι πολίτες, όχι με ευρώ, αλλά με "χαρτοπετσέτες" και να αγοράζουν αγαθά, άσχετα αν αυτά τα αγαθά ο πωλητής από κάπου τα εισάγει και οι χαρτοπετσέτες δεν του φτάνουν να τα πληρώσει.  Σκάω στα γέλια, όταν φαντάζομαι τη σκηνή, εισαγωγέας κρέατος ή γάλακτος ή φαρμάκων ή μηχανημάτων, να προσπαθεί να εισάγει προϊόντα, λέγοντας στους κινέζους, ινδούς, ευρωπαίους παραγωγούς ότι θα εξοφλήσει με ελληνικές χαρτοπετσέτες.
Το σχέδιο αυτό εκπονήθηκε, προκειμένου να ταρακουνηθούν συθέμελα οι τρίχες στα αρχίδια της ευρώπης των 3 τρισεκατομμυρίων ευρώ ετήσιων εξαγωγών, στα πλαίσια του υπό κήρυξη ανένδοτου αγώνα, εναντίον αυτών που γλείφουμε τα βρώμικα παπούτσια για να μας δανείσουν.
 
Κι αφού τα χαστούκια έπεφταν σαν σφαίρες από ούζι, μέσα στην παραζάλη τους και στη μανία να κρατηθούν στην εξουσία και τις μισθαρούμπες, άρχισαν την προσπάθεια να μεταλλάξουν όλο το μηχανισμό του κράτους, ώστε να τους μοιάζει. Απόφοιτοι λυκείου σε θέσεις υπουργών και γραμματέων, υπερήλικες στην ηγεσία της δικαιοσύνης, καθαρίστριες σε θέσεις διευθυντή πολιτικού γραφείου πρωθυπουργού, αμόρφωτα γκαρσόνια σε θέσεις στρατηγικού σχεδιασμού, βουλευτές πάντζες, μπαλαούρες, βαρεμένοι και το κακό συναπάντημα.
 
Για να προσδεθούν στην εξουσία, ελπίζοντας να διατηρήσουν το ακαταδίωκτο για τα εγκλήματα που διέπραξαν, άρχισαν να προσκολλώνται σε όποιο οικονομικό παράγοντα τους πλησίαζε, ανεξάρτητα από τον τρόπο κτήσης της οικονομικής του δύναμης. Ιβάνηδες (πρώην κολλητοί της δεξιάς), τίγρητες (πρώην αδέρφια των σαμαροφαήλων), καλογρίτσες... Όποιος έρθει, καλοδεχούμενος.
Προκειμένου να διατηρήσουν στοιχειωδώς λαϊκό έρεισμα, άρχισαν να ονειρεύονται και να υπόσχονται γήπεδα στις αγαπημένες τους ομάδες. Να σου MALLγήπεδο στο σχολάρχη της νικαίας, να σου γήπεδο στον πρέσβη του γουδιού, να ρέει μονόπαντα το χρήμα, οι ντροπολογίες, οι παραβιάσεις του συντάγματος και των αποφάσεων των δικαστηρίων. Να σου οι φλάμπουρες να φωτογραφίζονται με μακέτες γηπέδων, οι σπίρτζηδες να υπογράφουν αβέρτα.  Ακώλωτοι. Το κράτος είμαι εγώ αναφωνούν σιωπηρώς σε κάθε πράξη τους.
 
Τόσοι γαύροι πρωθυπουργοί πέρασαν, από τους παπανδρέου, τους μητσοτάκηδες, τον σημίτη, τον σαμαρά, αλλά κανείς δεν τόλμησε ούτε να υπαινιχθεί γηπεδική διεκόλυνση στο μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της ευρώπης, το ΘΡΥΛΟ. Ούτε γήπεδα μπάσκετ-βόλεϋ, ούτε κολυμβητήρια, ούτε προπονητήρια, ούτε οικόπεδα χάρισμα για να χτίσει. Τίποτα. Μια ζωή σαν τον τσιγγάνο να περιφέρεται από γήπεδο σε κολυμβητήριο για τους αγώνες του. Ό,τι έφτιαξε, το έφτιαξε σε αγορασμένους χώρους (ρέντης), σε ό,τι δημόσιο χρησιμοποιεί δεν χρωστάει δεκάρα ενοίκια και το Καραϊσκάκη το ανήγειρε με ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό την εποχή που έρρεε το χρήμα, ο οποίος να πούμε εξυπηρετήθηκε μέχρι κεραίας. Όχι σαν τα λαμόγια που παίζουν παντού τζάμπα... Και προσέξτε, δεν του παραχωρήθηκε το οικόπεδο, όπως σε κάτι προσφυγοκάπηλους, αλλά παραχωρήθηκε για 50 χρόνια.
 
Αφού λοιπόν αποφάσισαν να συγκρουστούν με το ΘΡΥΛΟ σε όλα τα μέτωπα, θα λάβουν το ακριβές αντίτιμο της ιστορικής τους άγνοιας. Μέχρι να βγει η δούρου, δεν εκδηλώθηκαν και παρέσυραν πολλούς γαύρους να τους ψηφίσουν. Μετά, άρχισαν τα όργανα. Σύντομα θα λάβουν τα επίχειρα της συμπεριφοράς τους. Και ορισμένοι από εμάς που κατέχουμε λίγα νομικούλια και τραβάμε τα μαλλιά μας με όσα εξωθεσμικά τέρατα βλέπουμε να κυκλοφορούν, πιστεύουμε ακράδαντα ότι την εποχή τους -εποχή των παγετώνων της ελληνικής κοινωνίας- θα διαδεχθεί μια εποχή πολλών ειδικών δικαστηρίων, όπου θα βγουν στην επφάνεια απίστευτα γεγονότα.  Και ο ψυχάκιας μπροστινός του ιβάνη και του τίγρη, θα καταλάβει τί σημαίνει να σου πέφτει στο πάτωμα το σαπούνι την ώρα του ντουζ!
 
ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Προκλητικά δείχνουν απίστευτη οίηση προς κάθε κατεύθυνση και χασκογελάνε ξεδιάντροπα.
Τα Μεγάλα Αφεντικά θα κρατήσουν στην θέση του τον παμπόνηρο Τσοπάνη και τα τσοπανόσκυλα του όσο καιρό καταφέρνουν με την πανουργία τους να κρατάνε το ποίμνιο ήσυχο μέσα στο μαντρί!
Άντε να κάψουνε κανά λεωφορείο και κανά κάδο σκουπιδιών έτσι για εκτόνωση.
Γενικά επικρατεί ησυχία!Ευτυχώς δεν ξηλώνονται πεζοδρόμια ούτε πορείες στη πρεσβεία ούτε καίγονται καταστήματα ούτε πυρκαγιές ..
Πολλά πρόβατα δεν έχουν τροφή, άλλα ζητιανεύουν για λίγο γρασίδι και άλλα κρυφοτσιμπολογάνε το χορταράκι του διπλανού τους. Όμως γενικά το ποίμνιο δεν αγανακτεί ,μοιρολατρικά παρακολουθεί τις απίστευτες μεταλλάξεις του Τσοπάνη, χωρίς να διαμαρτύρεται λες και είναι σε βαθιά νάρκωση.
Παρακολουθούν το φαινόμενο τα Μεγάλα Αφεντικά, βλέπουν με ευχαρίστηση το ποίμνιο με σκυμμένο κεφάλι μέσα στο μαντρί .
Ο Τσοπάνης κάνει μια χαρά την δουλειά, κερδίζει χρόνο και ελπίζει τα Μεγάλα Αφεντικά να του δώσουν παράταση!
Υπάρχουν όμως και αρκετά ερίφια που αρχίζουν και σαλεύουν!
Για να δούμε πότε θα αφυπνίσουν το ποίμνιο ? Είναι θέμα χρόνου!

Υ.Γ.
1. Να μην είμαστε όμως και αχάριστοι…τα κολλητάρια του Τσοπάνη μοιράζουν χορτάρι στα πρόβατα με τόσα Τζάκ ποτ κάθε τόσο….
2.Υπάρχει όμως και κάτι άλλο στενόχωρο. Δεν δίνουν φτηνό καπνό στο ποίμνιο. Κάτι λυκόσκυλα έπιασαν κάποια ταγάρια με καπνό και τώρα τρέχει το παγώνι του Ιονίου να βρει την άκρη!
3. RED ALERT! Ένα έγκυρο γεωδυναμικό ινστιτούτο στο Πόρτο Λεόνε έδωσε προειδοποίηση για τρομερό κόκκινο τσουνάμι ! Έρχεται! Είναι θέμα χρόνου!!!!!

Εικόνα koropi48

Τώρα το πρωί, σε απάντηση ερώτησης του Λοβέρδου στη βουλή, το υπουργείο οικονομικών του τσαλακώτου (που παρακολουθεί αγώνες με το μαύρο κασκόλ στη σουίτα του καπιταλιστή κεφαλαιοκράτη), ψέλλισε ότι τα τσιγάρα στα χανιά ανήκουν στη σεκαπ. Αλλά δεν είναι λέει αποδεδειγμένο ότι είναι λαθραία. Όχι. Είναι νόμιμα. Και τα μετέφεραν με πλοίο, που είχε υπερσύγχρονες μηχανές για να τρέχει, τανζανιανή σημαία, μπαχαμέζο ιδιοκτήτη, ουκρανικό πλήρωμα, ινδό καπετάνιο, άγνωστο πλοιοκτήτη, άγνωστης ιδιοκτησίας εμπόρευμα και εξαφανισμένες οι νταλίκες που περίμεναν να πάρουν το φορτίο. Νομιμότατο είναι το φορτίο ψεύτες και συκοφάντες.

Εικόνα thita

Το εμπόρευμα αναφέρουν εξοφλήθηκε στην ΣΕΚΑΠ!!! Αφού η εταιρεία της Λιβύης λέει δεν έχει ιδέα, ποιος το πλήρωσε λοιπόν? Μήπως πληρώθηκε με κανένα έμβασμα π.χ. από Ρωσία μεριά? Follow the money λένε στο χωριό μου, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η ανακοίνωση/απάντηση στην ερώτηση του Λοβέρδου,αφήνει τόσα κενά που καρφώνονται.

Για το άλλο καράβι με τα τσιγάρα δεν έχουμε κανένα νέο ε λαμόγια?

Εικόνα koropi48

Μετράνε τα πακέτα να δούνε αν έχει από 20 τσιγάρα μέσα το καθένα. Θ αργήσουνε πολύ. Όμως είμαστε και μεις αδιάφοροι ρε φίλε. Πού είναι οι τοπικές κινήσεις πολιτών να κάνουν παράσταση στον τοπικό εισαγγελέα και εκπομπές στα τοπικά ΜΜΕ; Δεν τους αφορά το λαθρεμπόριο; Από πού νομίζουν ότι προέρχονται τα λεφτά για τη λειτουργία του κράτους; Από τον ουρανό πέφτουν; Αν ήταν να γίνει καμιά συγκέντρωση για τη μέσα νικαράγουα ή την κάτω σαχάρα, θα μαζεύονταν πολλοί "αγωνιστές" με τα πανώ να διαμαρτύρονται. Τώρα, τσιμουδιά. Δε βαριέσαι, δικά μας είναι τα λεφτά; Αυτή η νοοτροπία μας έφερε εδώ. Μνημόνια μέχρι να σκοτεινιάσει ο ήλιος ρε! Εμένα δε με νοιάζει. Τα παίρνω από ηλικιωμένες τουρίστριες, οι οποίες συνεχίζουν τα εμβάσματα και το χειμώνα, αν μείνουν ευχαριστημένες. Εσείς να κλαίτε.

Εικόνα holland74

Πάντως ο Μπολιβάρ δεν νομίζω πως ήταν κομμουνιστής :)

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Τι να σου πώ ρε μαγκίτη ΚΕΝΤΑΥΡΕ,μέσ τη ψυχή μου βλέπεις,αλλά μπορείς και τα γράφεις. ΜΠΡΑΒΟ σου.REDS against all.

Εικόνα CEN-TAURUS

Τιμή μου αδερφέ Γιώργο να έχω τις ίδιες απόψεις μ΄εσένα. Όλο και περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε σιγά- σιγά το παιχνίδι που παίζεται. Όποιος ανακατεύεται με την πολιτική, γίνεται στόχος των μυστικών υπηρεσιών των ενδιαφερόμενων χωρών. Καταγράφουν λεπτομερώς τρόπο ζωής, ιδιαιτερότητες, επικοινωνίες, κρυφούς λογαριασμούς, σκελετούς του παρελθόντος, φωτογραφίες σε ύποπτες συναντήσεις, φωτοτυπίες από δυσάρεστα γι αυτόν χαρτιά κλπ. Του επιτρέπουν να ανεβεί και να κυβερνήσει, αρκεί να κάνει ό,τι γουστάρουν. Αν δεν τον ήθελαν, θα τον έκαιγαν αμέσως. Τυχαία λες ήταν τα δίκτυα παρακολούθησης που "ανακάλυψε" κάποτε ο βουλγαράκης μέσα στην αμερικάνικη πρεσβεία και λίγο μετά βγήκαν στη φόρα οι αμαρτίες του και τον έφαγε το σκοτάδι; Τυχαία η υπόθεση του βατοπεδίου, που βγήκε με έγγραφα που μοίρασε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους ξένη πρεσβεία; Τυχαία η βιντεοσκόπιση ζαχόπουλου από την "αθώα" υπάλληλό του και το δισκάκι που κυκλοφόρησε μετά σε συγκεκριμένα χέρια; Τυχαία "απαγχονίστηκε" ο Τσαλικίδης, υπάλληλος της κινητής τηλεφωνίας, που ανακάλυψε το πρόγραμμα υποκλοπών στην εταιρεία του; Τυχαία σκάνε κάθε τόσο τραπεζικές λίστες και κασσέτες; Ποιος έδωσε την πληροφορία άραγε για να δυο πλοία με τα λαθραία τσιγάρα; Τί στήνουν με την υπόθεση γιαννουσάκη και ποιους θέλουν να φάνε; Αυτά τα ολίγα, για να μην πιστεύουμε σε καλούς και κακούς. Όλοι όσοι ανακατεύονται με την ενεργό πολιτική, έως ένα βαθμό είναι διεφθαρμένοι και έτοιμοι να κολυμπήσουν στα σκατά για μια καρέκλα. Θυμάται κανείς την επιστολή παραίτησης από το βουλευτή Ξαρχάκο; Θυμάται κανείς την επίστολή παραίτησης του Στάθη Γιώτα; Κανείς. Δεν τους συμφέρει να τις θυμόσμαστε. Ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ Ύπνο βαθύ.

Εικόνα thita

Έτσι, ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ αδέλφια, ο λαός του Θρύλου που σε δεκαπέντε μέρες γύρισε την Περιφέρεια Αττικής και έβγαλε, πειθόμενος τοις κείνων ρήμασι, την δούρου περιφερειάρχη με ανατροπή από ακλόνητο φαβορί σγουρό, θα ξαναμιλήσει και σύντομα μάλιστα, ψιθυρίζοντας στο αυτί αυτών που νομίζουν πως μια λαϊκή εντολή-προϊόν εξαπάτησης επάγεται σύγχυση όχι μόνο εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, αλλά και δικαστικής, δηλαδή αναβίωσης του θεσμού του dictator της αρχαίας ρώμης, με ιστορική δήθεν νομιμοποίηση πως το αριστερό ξύλο, αυθαιρεσία, αδικία, κ.λπ., δεν πονάει τάχα. Προλάβατε (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ) να γίνετε καθεστωτικοί και διεφθαρμένοι σε λιγότερο από δύο χρόνια (νόσφισης) εξουσίας, σε μια χώρα που υποφέρει και σας επέλεξε για λίγο καθαρό αέρα, ντροπή και τίποτε άλλο. Το σχόλιο αφορά πρόσωπα και πολιτικές, όχι κόμματα και ιδεολογίες, να μην προσβληθεί κανένας αδελφός, δεν προσπαθεί κανείς να κατευθύνει άλλους, μόνο το καλό του Θρύλου ενδιαφέρει.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Αδελφέ thita πιστεύω ότι ήταν ήδη καθεστωτικοί από τη στιγμή που το 90% των στελεχών τους είναι παλαιοπασόκοι και παλαιοκαραμανλικοί. Οι υπόλοιποι έχουν την ευκαιρία να δουν λεφτά στη δεξιά τσέπα και τη μούρη τους στο γυαλί. Από τη στιγμή που έχουν κάνει τόσες κολοτούμπες και έχουν υπογράψει τα πάντα όλα ΔΕΝ είναι αριστεροί και τα περί στρατηγικής αναδίπλωσης είναι παπαριές για να αυτοικανοποιούνται και να έχουν μια εύκαιρη δικαιολογία. Άσε δε , που αμφιβάλω αν γνωρίζουν τα τι και πως μιας στρατηγικής αναδίπλωσης καθόσον οι περισσότεροι είναι πνευματικά, ψυχικά και λειτουργικά αναλφάβητοι.Προσωπικώς είμαι από αυτούς που δεν τους πίστεψαν οπότε δεν έχω κανένα ψυχολογικό να τους καθυβρίζω. Αυτούς , όχι τους ψηφοφόρους που τους κορόιδεψαν.Δεν θα πέσω στην καινούργια λούμπα του νέου διχασμού που προσπαθούν να συντηρήσουν.ΑΛΛΑ επί οποιασδήποτε προσπάθειας να κάνουν κακό στον ΘΡΥΛΟ μαύρο φίδι που τους έφαγε όλους.Ραντεβού στις κάλπες.

Εικόνα thita

έτσι είναι φίλε, η πόλωση πάντα συσπειρώνει τα κοπάδια και είναι εξάλλου το τελευταίο όπλο του ηττημένου

κατά τα λοιπά, στελέχη από πασοκ και νδ, ναι, διάλεξε: γενίτσαροι ή (το πιο πιθανό) μεταγραφές

το κακό είναι πως πολλά από τα πρόσωπα αυτά θα τα ξαναδείς προσκολλημένα και στην επόμενη κυβέρνηση, απίστευτο ε

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Απίστευτο για την Ελλαδάρα δεν είναι τίποτε.Απλώς ΕΛΠΙΖΩ να μην ξαναδώ τυπάκια τύπου Δρόσου και Παπαδημητρίου.Και ελπίζω ακόμη ότι κάποια στιγμή θα μάθουμε από τα λάθη μας.