Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...



Γράφει ο Maximvs DCA, στηριζόμενος σε παλαιότερη αρθρογραφία του savvas gridlock.

H γερμανική Βουλή το 1996 αποφάσισε να συγκροτήσει μία εξεταστική επιτροπή, η οποία θα διερευνούσε το πού κατέληξαν τα κονδύλια των τραπεζών της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.
Τα δύο ξεχωριστά κράτη πριν το 1989, Ανατολική-Δυτική Γερμανία, ενώθηκαν και πλέον οι υποχρεώσεις και η περιουσία του ενός μεταφέρθηκαν στο άλλο. Η έρευνα αναγκαστικά ακούμπησε και την περιβόητη ΣΤΑΖΙ, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά το πόρισμα, το οποίο συνετάγη στις 28 Μαϊου 1998. Μέσα σε αυτό αναφέρεται και το όνομα του ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, σχετικά με την πιθανότητα να έδρασε ως κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας και με το αν χρησιμοποιήθηκαν χρήματα του κομμουνιστικού Κράτους της Ανατολικής Γερμανίας για να στηθεί η INTRACOM.
Τι συμπέρασμα έβγαλε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής του γερμανικού Κοινοβουλίου, Φόλκερ Νόιμαν;
 
Ο Γερμανός -και όχι Έλληνας- κύριος Φ. Νόιμαν δήλωσε στη ΝΕΤ το 2002:
« Δεν προέκυψε ΕΝΔΕΙΞΗ για κατασκοπεία του ΣΩΚΡΑΤΗ εις βάρος της Ελλάδος…»
Δεν είπε για παράδειγμα ''είχαμε ενδείξεις, αλλά δεν βρήκαμε αποδείξεις''.
Με λίγα λόγια ισχυρίστηκε ότι δεν προέκυψε ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ…!!!
 
Συμπέρασμα:
 
Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ.
 
Εδώ κανονικά θα έπρεπε να λήξει το θέμα, αφού αν κάποιος δεν είναι νοητικά καθυστερημένος ή αναξιόπιστος, έμμισθος-στρατευμένος δημοσιογράφος του Ενιαίου Αντιολυμπιακού Μετώπου, πρέπει να καταλαβαίνει πως δεν είναι δυνατόν ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ να ελέγχει το γερμανικό Κράτος.
 
Το Φεβρουάριο του 2002 όμως επανέρχεται στο θέμα με το περιβόητο άρθρο της στην Καθημερινή η Αριστέα Μπουγάτσου: «O μυστικός πράκτορας «Rocco» της Στάζι».
Εκει διαβάσαμε ευφάνταστα και παραπλανητικά σενάρια με τα συνακόλουθα μυθεύματα περί ''Rocco'', ''Krokus'' και ''Kaskade''.
Το κείμενο έγινε ανάρπαστο εκείνη την εποχή…!!!
 
Αυτό το άρθρο ήταν η αφορμή να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ από τον ''έντιμο'' εισαγγελέα Πρωτοδικών κύριο ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ.
 
Την Τριτη 19 Φεβρουαρίου 2002 διαβάζουμε στην ιστοσελίδα in.gr(φωτο 1):
«Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα εις βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη άσκησε την Τρίτη ο εισαγγελέας, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, έπειτα από την έρευνα που διεξήχθη με βάση τις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
 
Η μία από τις κακουργηματικές κατηγορίες αφορά σε υπόθεση κατασκοπίας και αυτή είναι η πρώτη φορά που διώκεται Έλληνας πολίτης γι' αυτό το αδίκημα. Επίσης, ο κ. Κόκκαλης κατηγορείται για τα κακουργηματικά αδικήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης χρημάτων και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και για το πλημμέλημα της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας.
 
Η δίωξη ασκήθηκε στον επιχειρηματία έπειτα από μελέτη του φακέλου που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και από έγγραφα που περιέχονται στα αρχεία της Στάζι.
Μετά τη γνωστοποίηση της δίωξης, η μετοχή της Intracom «κλείδωσε» στο limit down, ενώ η μετοχή της Intralot σημείωσε απώλειες έως και 11%. Η Intracom τελικά έκλεισε με απώλειες 16,16% στα 9,86 ευρώ και η Intralot βρέθηκε χαμηλότερα κατά 9,47% στα 16,82 ευρώ…»
Πραγματική καταστροφή για τον τότε πρόεδρο του Ολυμπιακού.
 
Μιλάμε για μία πολύ κρίσιμη χρονικά στιγμή, εκείνη την εποχή για τις πολιτικές, κοινωνικές και αθλητικές εξελίξεις στη χώρα.
Η κυβέρνηση Σημίτη ολοένα και υποχωρεί στις δημοσκοπήσεις, με τον Καραμανλή της ΝΔ να ετοιμάζεται να λάβει τα ηνία της χώρας τερματίζοντας την ενδεκάχρονη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ… ενώ στα αθλητικά δρώμενα ο Ολυμπιακός διεκδικεί το έκτο σερί πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
 
Τον Ιανουάριο του 2007 (φωτο 2) …
«με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών κλείνουν όλες οι εκκρεμότητες του επιχειρηματία με τη Δικαιοσύνη και η οριστική απαλλαγή του Σ. Κόκκαλη από σειρά κατηγοριών.
Το δικαστικό Συμβούλιο με το υπ.αριθμ 3384 του 2006 βούλευμα του κρίνει ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να απαλλαγεί από σειρά κατηγοριών, όπως νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, υπεξαίρεση απάτη και πλαστογραφία που είχαν απαγγελθεί σε βάρος του το 2002 και το 2003».
 
Η ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (φωτο 3)

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ(φωτο 4)
ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ.
ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΡΙΝΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ.
 
Οσο για τον Πάνο Καμμένο, αυτός θεωρούσε τον εαυτόν του ειδήμονα στην τρομοκρατολογία, επειδή έχει συγγράψει σχετικό βιβλίο, υπό την καθοδήγηση του στρατηγού Γρυλλάκη.
Πρόκειται για το περίφημο πόνημα που «αποκαλύπτει» ότι ο Κάρλος δολοφονήθηκε από πράκτορα της KGB.
Φυσικά ο Κάρλος ζούσε εκείνη την εποχή στις γαλλικές φυλακές και ετοίμαζε το γάμο του…ενώ ακόμα και σήμερα ζεί και βασιλεύει.
Ο Π. Καμμένος έχει επικριθεί για την συγγραφή του πρώτου του βιβλίου "Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη", όπου υποστήριξε την συμμετοχή πολιτικών προσώπων από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, κάτι που απεδείχθη ψευδές μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης το 2002.
 
Τον Ιούλιο του 2009 το όνομα του Πάνου Καμμένου συνδέθηκε με το σκάνδαλο του «συνδικάτου του εγκλήματος», όπως ονομάστηκε από τον Τύπο, με «εγκέφαλο» τον Παναγιώτη Βλαστό που μεταξύ πολλών άλλων εγκληματικών ενεργειών ήταν υπεύθυνος και για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
Σύμφωνα με τις αναφορές, οι Πάνος Καμμένος ήταν ενας τους βουλευτές που αναφέρθηκαν απ'τους κακοποιούς ως καλοί και έμπιστοι φίλοι που τους διευκόλυναν, σε συνομιλίες που υπέκλεψαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.
 
Γιατί όμως όλη η παραπάνω ιστορική αναδρομή…???
 
Δυο από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων που αφορούν στην υπόθεση «ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΣΤΑΖΙ» παραμένουν σήμερα πρωταγωνιστές μιας άλλης ιστορίας που έχει ξεπεράσει τις μεγαλύτερες σκευωρίες όσο και θεωρίες συνωμοσίας του πλανήτη.
 
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (εισαγγελέας Πρωτοδικών το 2002) είναι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (βουλευτής της ΝΔ το 2002) είναι σήμερα Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μέλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
 
ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ…
Η ΕΞΥΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΕΥΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
 
Τα ίδια πρόσωπα της πολιτικής(νομοθετική και εκτελεστική) και δικαστικής εξουσίας, ίδιο υλικό(κατασκοπευτικό, οικονομικό, διαιτητικό, παραγοντικό), σχεδόν ίδιες κακουργηματικές ποινικές διώξεις και χαλκευμένες κατηγορίες, παρόμοιες εκστρατείες προπαγάνδας μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ, τα ίδια συμφέροντα, με ακριβώς τους ίδιους (αλλά πιο ισχυρούς αυτή τη φορά) εμπνευστές και δημιουργούς ή προερχόμενους από την ίδια πηγή-στέγη και με τον ίδιο στόχο.
 
Και όταν λέω τον ίδιο στόχο δεν εννοώ ούτε τον Σωκράτη Κόκκαλη ούτε το Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στόχος τους δεν είναι συγκεκριμένα πρόσωπα…
ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
Αν σταματήσουμε να κοιτάζουμε το δέντρο θα δούμε πίσω του το αχανές ερυθρόλευκο δάσος.
Το 2002 ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη διεκδικούσε το έκτο σερί πρωτάθλημα.
Το 2017 ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη διεκδικεί το όγδοο σερί πρωτάθλημα…!!!
 
Το βέβαιο είναι ότι ο σύλλογος σήμερα είναι παντοδύναμος, αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής, εχει ισχυρά θεμέλια, οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια, οικογενειακούς δεσμούς σε όλα τα τμήματα… επικρατεί μια ηρεμία, μια γαλήνη, μια ΥΓΕΙΑ… κι όλα αυτά σε μια νοσηρή παγκόσμια οικονομικο-κοινωνικο-πολιτική συγκυρία όπου παντού γύρω μας κυριαρχεί η «Νεκρή Φύση»… ένας φαύλος κύκλος ύφεσης, εξασθένισης, κρίσης.
 
ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ…
Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.
 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.
 
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Σχόλια

Εικόνα Romain

Εξαιρετικό άρθρο, μελετημένο και βασισμένο σε πραγματικά στοιχεία.

Το οποίο βέβαια δείχνει και την αδυναμία της δικαιοσύνης να αντισταθεί από την αρχή στο σύστημα προπαγάνδας, και κυρίως λάσπης που χρησιμοποιούν οι τύποι όπως τον ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ και ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ στην περίπτωση ΚΟΚΚΑΛΗ, αλλά και ΠΑΤΕΡΑ, ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ, ΝΙΑΟΥ, και λοιπών λαμόγιων στην περίπτωση ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ.

Έχει κοντέψει ο καιρός όμως που όλα αυτά τα ΛΑΜΟΓΙΑ θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Είναι διατεθειμένοι να μπλέξουνε τον όποιο Πρόεδρο του Ολυμπιακού στο πιο απίθανο σενάριο γιατί όπως το είπες, στόχος τους είναι ο ΘΡΥΛΟΣ.
Πάντως καλό θα είναι να μην τα ξεχνάμε και τα σκουπίδια αυτά όταν φτάσει η ώρα της κάλπης (όσοι ασχολούνται)...

Εικόνα NovoCeLats

Μπράβο Σου Φίλε μου Πολύ Σωστά,

Απλά να τονίσω ότι ο Λόγος ΔΕΝ είναι η "αγάπη" τους για άλλη ομάδα (αυτοί ΔΕΝ αγαπάνε ΟΥΤΕ τη Μάνα τους),

Ο σκοπός είναι τα εκκατομύρια του CHU LU να πάνε σε "Αλλες" τσέπες... Πολύ απλά.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Και στις δικές τους, και στις δικές τους.Εμ ο Βαγγέλας δεν έκλεινε το γόνυ στο Μαξίμου στο δεξί αρχιδάκι του πορδηπουργού.Για το αριστερό δεν συζητάμε , είναι πολύ κατσιασμένο και κίτρινο.