Τσατάλης: ΑΡΔ είναι. Αυτά του είπαν αυτά έγραψε.



Ο «Κιτρινιάρης» Τάσος Τσατάλης της Ψ-ΩΡΑΣ γράφει και στο spor fm. Κιτρινιάρης αυτοχαρακτηρίζεται γιατί να μην τον πιστέψουμε; ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ υπηρετεί.
Με αφορμή τον κίνδυνο υποβιβασμού του παναθηναικούλη στα ΤΟΠΙΚΑ πρωταθλήματα, αλλά και τη θαυμάσια εμπειρία που έζησε η ομαδίτσα του (η κούλα ντε, το σωματείο των ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΩΝ,) στα ξερά της ΓΟΥ και της ΒΟΥ, πήρε εντολή συγγραφής πονήματος. Ποιος φταίει για τα ΧΑΛΙΑ της πράσινης και της κίτρινης ΔΕΔΟ; Μα ο Ολυμπιακός φυσικά και η μονοπώληση των τίτλων τα τελευταία 20 χρόνια.
Ας δούμε με τι αστεία επιχειρήματα προσπαθεί να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό ΔΥΟ ΓΕΝΝΙΩΝ πονεμένων Αντιολυμπιακών.
 
Το μονοπώλιο της 20ετίας «σκότωσε» τον ΠΑΟ και πριν την ΑΕΚ
 
***Ποια άλλη απόδειξη χρειάζεται για την κατάσταση που οδηγήθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 20ετία, απ’ όσα βίωσε η ΑΕΚ και τώρα ο Παναθηναϊκός;
 
Επειδή οι ΔΕΚΟ ΠΑΤΩΣΑΝ και ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ φταίει η 20ετία. Φοβερό επιχείρημα. Θα δούμε παρακάτω τι φταίει….
 
***Οι δύο από τις τρεις ομάδες «πυλώνες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφτασαν μέσα στην τελευταία τετραετία περίπου, στην διάλυση και στην επανεκκίνηση η μία και στα όρια της κατάρρευσης πλέον η άλλη.
 
Πυλώνας ο παναθηναικούλης, άντε να το δεχτούμε. Μικρός βέβαια. Αλλά πυλώνας η κούλα; ΟΥΤΕ ΣΚΑΜΠΟ δεν είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα τα πούμε και παρακάτω…
 
***Ασύλληπτο. Παρανοϊκό. Ποδοσφαιρικές και γενικά αθλητικές παραδόσεις δεκαετιών, ανατράπηκαν με τρόπο βάναυσο.
 
Παραδόσεις δεκαετιών ε; Μία είναι η παράδοση. Τα τρία ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ αθλητικά σωματεία. Οι τρείς αθλητικές ΔΕΚΟ. Ο παναθηναικούλης, η κουλίτσα και ο μπουγάτσας. Μπήκε η χώρα στα μνημόνια, κόπηκε η κρατική χρηματοδότηση και οι δύο πρώτες ΔΕΚΟ κατέρρευσαν. Η Τρίτη προς το παρόν συντηρείται με τα ρούβλια του Golendri. Θα έθει κι η σειρά της. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ !Και σας πονάει.
 
***Με το που καθιέρωσε η UEFA το νέο σύστημα διεξαγωγής του Champions League και την ροή των άνευ προηγουμένου εσόδων.
 
Γελάει ο κόσμος όταν οι ΠΡΟΣΦΥΓΟΗΑΠΗΛΟΙ μιλάνε για CL…
 
***Φυσικά υπάρχει ευθύνη και των ίδιων των ομάδων. Ας πούμε ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τις επιτυχίες του 2004 και του 2010.
 
Έλα ! και ποιος τον εμπόδισε να τις εκμεταλλευτεί; Μήπως η ΦΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του παιδοβούβαλου της Ραφήνας; 5 χρόνια εξουσίας του βάζελου ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ένα πρωταθληματάκι. Μήπως το 2010 δεν είχε ΦΙΛΙΚΟ πρόεδρο στην ΕΠΟ ο παναθηναικούλης; Τον Πιλάβιο ντε ή Ψηλό Σισέ. Η υπερπαραγωγή σε σανό δε φτάνει για τα πρόβατα. Θέλει κι άλλο.
 
***Αλλά η ρίζα του προβλήματος δεν αλλάζει.
 
Θα στην πούμε τη ρίζα του προβλήματος παρακάτω να την εμπεδώσεις.
 
***Δεν είναι τυχαίο πως τα δύο πρωταθλήματα του ΠΑΟ, ήρθαν το ένα πάνω στην σύγχυση που δημιούργησε η κυβερνητική αλλαγή το 2004 και το άλλο στην αντίστοιχη από την διοικητική αλλαγή στον Ολυμπιακό.
 
Τα είπαμε και παραπάνω. Και ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΗ Κυβέρνηση (Κουρασμένος, Βουλγαράκης και άλλα παιδιά…) και ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΟ είχε ο παναθηναικούλης. Άλλα του φταίνε αλλά τα αφεντικά σου δεν θέλουν να ακούγονται
 
***Σαφώς και υπήρξαν διοικήσεις στις δύο ΠΑΕ σε όλο αυτό το διάστημα, που θα μπορούσαν και θα έπρεπε να προσπαθήσουν τουλάχιστον να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Αλλά κι εδώ, μιλάμε για το έξω- αγωνιστικό. Αυτό ήταν το ζήτημα.
 
Αλήθεια; Εξωαγωνιστικό ήταν το πρόβλημα; Κι εμείς νομίζαμε ότι πέσατε επειδή ΦΕΣΩΣΑΤΕ με 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ! Κι εδώ σταματάμε να απαντάμε στα γελοία επιχειρήματα που καταγράφεις επειδή αυτό το σανό θέλουν να πουλήσουν τα αφεντικά σου. Απλά καταγράφουμε τις υπόλοιπες γελοιότητες που όσο να ‘ναι ένα κόπο έκανες για το  copy – paste.
 
***Η ρίζα του προβλήματος παραμένει η απελπισμένη προσπάθεια, να μείνεις όσο γίνεται πιο κοντά στον Ολυμπιακό, με τα μόνιμα δεδομένα τεράστια έσοδα, απόρροια συγκεκριμένων πλεονεκτημάτων που εξασφάλισε σε αυτή την 20ετία.
***Κανένα οικονομικό πλάνο δεν μπορούσε να υπηρετηθεί πιστά. Όταν είσαι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, ότι και να κάνεις, δεν μπορείς να δίνεις την εντύπωση πως έχεις σηκώσει τα χέρια ψηλά.
***Δυο τεράστιοι σύλλογοι, «παγιδεύτηκαν» τα τελευταία 20 χρόνια στην αναγκαστική για το μέγεθος τους προσπάθεια να μείνουν ανταγωνιστικοί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα είχε όλα υπέρ του. Κι αυτό δεν μπόρεσαν να το αντιμετωπίσουν.
***Τώρα, οι οπαδοί τους πρέπει να δουν μια σκληρή αλήθεια. Από διαφορετική σκοπιά μεν λόγω της τωρινής κατάστασης των ομάδων τους, αλλά κάπου «συναντιούνται».

***Δεν υπάρχει σοβαρό ποδοσφαιρικό επενδυτικό ενδιαφέρον για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στον βαθμό που θέλουν να φαντάζονται. Ίσως δεν υπάρχει καν. Ακόμη κι αν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Κυρίως γι’ αυτούς μάλιστα.
***Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα να μπορεί να λειτουργεί σαν μαγνήτης για επιχειρηματίες που έχουν συχνά βλέψεις ευρύτερες.
***Τα τελευταία χρόνια και ο ΠΑΟΚ απολαμβάνει τα οφέλη από κάτι ανάλογο.
***Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, την όποια «δεξαμενή» άντλησης επιχειρηματικού ενδιαφέροντος είχαν εντός συνόρων, καλά θα κάνουν οι οπαδοί τους να καταλάβουν πως την έχουν σχεδόν εξαντλήσει.
***Μακάρι για τον Παναθηναϊκό που έχει τώρα το πρόβλημα να αποδειχθεί το αντίθετο, αλλά προς το παρόν είναι το πάρα πολύ λιγότερο πιθανό ενδεχόμενο.
***Η ειδοποιός διαφορά για την Ένωση, η ευτυχέστατη πραγματικότητα που την έσωσε, ήταν πως όταν έφτασε στην καταστροφή, υπήρχε ένα και μοναδικό τεράστιο κεφάλαιο που δεν είχε σπαταληθεί, ο Μελισσανίδης.
***Η μεγάλη τύχη της υπήρξε πως το κεφάλαιο που της απέμενε ακόμη, ήταν το πιο σημαντικό .
***Το μόνο που μπορούσε να αφορά όχι μόνο το αγωνιστικό, αλλά και το ζωτικής σημασίας θέμα του γηπέδου.
***Όπως και το επίσης κεφαλαιώδες θέμα της θέσης της απέναντι στα ουσιαστικά κέντρα εξουσίας στο ποδόσφαιρο.
***Αν ο Μελισσανίδης δεν ενδιαφερόταν να ασχοληθεί ξανά με την ΑΕΚ, μη το σκέφτεστε καλύτερα. Θα καταλάβαιναν με πολύ σκληρό τρόπο, ακόμη πιο σκληρό από τον υποβιβασμό και την πτώχευση κι αυτοί που επιμένουν να νομίζουν πως όλα είναι απλά…
***Αλλά πρώτα η ΑΕΚ «σκοτώθηκε». Είχαμε μεν… το θαύμα της ανάστασης, αλλά δεν αναιρεί πως υπήρξε «θάνατος».
***Πριν τον «θάνατο», έμειναν αναξιοποίητες τεράστιες δυνατότητες, που δεν θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά στο διάβα της.

***Πρώτα η μοναδική ως τώρα περίπτωση ενδιαφέροντος από πολυεθνική εταιρεία για εμπλοκή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την ENIC.
***Που η παρουσία της ακόμη στην Premier League, με ένα σύλλογο του επιπέδου της Τότεναμ, αποδεικνύει πως δεν ήταν τίποτε «ρεμπεσκέδες», άσχετα αν με την Ελλάδα που έμπλεξαν, έγιναν λίγο…
***Μετά πήγε άπατο το τεράστιο κεφάλαιο που λεγόταν Ντέμης, με την στήριξη των πιο ισχυρών ΑΕΚτζήδων οικονομικών παραγόντων που υπάρχουν, εκτός από τον Μελισσανίδη.
***Δεν σπαταλήθηκε μόνο το κεφάλαιο του Ντέμη. Σπαταλήθηκε το κεφάλαιο Παππάς, το κεφάλαιο Χατζηιωάννου, το κεφάλαιο Κανελλόπουλος, το κεφάλαιο Νοτιάς, το κεφάλαιο Γκούμας! Το μέγεθος της ζημιάς που σήμαινε αυτό για την ΑΕΚ, δεν μετριέται. Είναι αμέτρητο.
***Όταν λέω «σπαταλήθηκε» δεν φταίει η ΑΕΚ, ούτε οι ίδιοι τουλάχιστον όσον αφορά τις προθέσεις τους.
***Το κυριότερο πρόβλημα, ήταν το περιβάλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσα στο οποίο κλήθηκαν να δράσουν. Αυτό που είπα στην αρχή.

***Στον Παναθηναϊκό, μετά το κλείσιμο της εποχής Βαρδινογιάννη, σπαταλήθηκε και η δυναμική που σήκωσε η «Πολυμετοχικότητα».
***Σε μεγάλο βαθμό επειδή το να πάρεις ένα πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό μέσα σε αυτή την 20ετία, σήμαινε έξοδα τρεις και τέσσερις φορές παραπάνω από το κανονικό.
***Ακολουθεί η σπατάλη και του κεφαλαίου Αλαφούζος.
***Που μεταφράζεται σε μια επένδυση σύμφωνα με την παραδοχή Γιαννακόπουλου, πάνω από 40 εκατομμύρια!
*** Η διοίκηση Αλαφούζου είχε επίσης το μη αντιμετωπίσιμο πρόβλημα, να χρειαστεί να στηρίξει οικονομικά τον Παναθηναϊκό, σε μια περίοδο που πάλι δεν γινόταν να διεκδικήσεις πρωτάθλημα βασισμένος μόνο στο αγωνιστικό.
***Αυτό σε συνδυασμό με τις λάθος επιλογές για τις οποίες μιλάνε όλοι, δημιούργησε ένα δηλητηριώδες μείγμα.
***Στην ουσία η τρέχουσα είναι η πρώτη σεζόν που το πρωτάθλημα διεξάγεται σε διαφορετικό περιβάλλον, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ήδη δραματικά επιβαρημένος στα οικονομικά.
***Και βέβαια κατ’ επιλογή του αποστασιοποιημένος κι από τη νέα κατάσταση, στην οποία όμως συνέβαλε αποφασιστικά για να υπάρξει!
***Και στρέφονται όλοι στον Γιαννακόπουλο, πολύ απλά γιατί από πουθενά δεν προκύπτει πως υπάρχει κάποια άλλη λύση, γι’ αυτό το τεράστιο μέγεθος που λέγεται Παναθηναϊκός.
***Οι περισσότεροι στέκονται μεν στο τι έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 20ετία, αλλά φοβάμαι πως λίγοι είναι αυτοί που το έχουν καταλάβει πραγματικά.
***Πόση είναι η ζημιά έχουν πάθει από το περιβάλλον της 20ετίας Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Πόσο μεγάλο μερίδιο από όσα έχουν περάσει, οφείλεται σε αυτό και μόνο σε αυτό.
***Όπως λίγοι προς το παρόν αντιλαμβάνονται και το πώς διαμορφώνεται πλέον το τοπίο, ως προς πιθανές «επιλογές σωτηρίας».
***Ο Παναθηναϊκός έχει τώρα μπροστά του… το Έβερεστ.

***Στην δε ΑΕΚ να εύχονται να μη χρειαστεί στο προσεχές μέλλον να διαπιστώσουν τι επιλογές υπάρχουν, εκτός από αυτή με την οποία (προ)πορεύονται σήμερα και βλέπουν και να έχει αρχίσει να φτιάχνεται γήπεδο…
 
Κατ’ αρχήν για την ομαδίτσα σου….
 
Στα 20 αυτά χρόνια που ο ΣΩΚΡΑΤΑΡΟΣ και ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ βάλανε από την τσέπη τους 300 και πλέον εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό, οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πρόεδροί σου ΦΕΣΩΝΑΝ με 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ το Ελληνικό Δημόσιο, ποδοσφαιριστές, προπονητές και όσους είχαν την ατυχία να συνεργαστούν μαζί σας ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
 
Για αυτό έχετε αυτά τα χάλια. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.
 
Το ξαναγράφουμε μπας και το καταλάβουν τα πρόβατά σας.
 
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΕΦΑΓΑΝ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
.
 
Αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΙΤΙΑ που καταρρεύσατε.
 
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ
ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΕΦΑΓΑΝ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
 
Ο παναθηναικούλης πάλι, για να πάρει ΕΝΑ πρωτάθλημα ΕΒΑΛΕ ΜΠΟΥΓΑΔΑ. Πλύστρα; Ο Νίκος Πατέρας. Μαζεύτηκαν οι 100 Αμπράμοβιτς, χρησιμοποίησαν μια τράπεζα παίρνοντας δανεικά κι αγύριστα για να τα βάζουν στις Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου του παναθηναικούλη, κι όταν η πλύστρα τους έφερε το λογαριασμό ΛΑΚΙΣΑΝ ! Κι όλα αυτά με ΦΙΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟ !
 
Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έμπαινε στον Ολυμπιακό ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ με σχεδόν 100 εκατομμύρια σε ΠΑΕ, ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ και Καραισκάκης ΑΕ.
 
Αυτή είναι η αλήθεια ΑΡΔακο Τσατάλη.
 
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΩΓΑΝΕ
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΒΑΖΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ.
 
Και τώρα άντε να φας κανα πιτόγυρο με τον Βάκη στο εργοτάξιο της ΑγιαΣοφιάς…. Και να παρακαλάτε να βάλει η Δούρου τα 30 ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Γιατί αλλιώς γήπεδο δεν βλέπετε….
 
ΥΓ. Μέσα από την καρδιά μας σας ευχόμαστε ΤΟΠΙΚΑ ΝΤΕΡΜΠΙ στο ξερό της Αλεπότρυπας. Για το καλό του ποδοσφαίρου πάντα...
 

Σχόλια

Εικόνα PGK

Είναι θέμα ωρών η απόλυση του Χάσι φαντάζομαι. Ο τελευταίος είχε από καιρό αρχίσει να μετράει μέρες και ήταν πασιφανές ότι δεν θα έκανε παρέλαση.
Εκτός από το κάκιστο κοουτσάρισμα της ομάδος το οποίο το είδαμε και σε προηγούμενους αγώνες προσωπικά του χρεώνω και τον αφελληνισμό του Θρύλλου μας.
Εύχομαι ο αντικαταστάτης του να είναι Έλληνας και να επαναφέρει τον Δεκέμβριο τους Έλληνες που έδιωξε ο Χάσι.
'Οσο για το 8ο ξεχάστε το. Με τέτοια σάπια διαιτησία και καλό ποδόσφαιρο να παίζει η ομάδα θα είναι πάντα χαμένη. Ο Σιδηρόπουλος δεν κάνει ούτε για ποδόσφαιρο γειτονιάς. Είναι όχι λίγος αλλά ανύπαρκτος.

Εικόνα George_Str

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 60ΛΕΠΤΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, Ο ΧΑΣΙ ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΒΡΑΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΜΑΣΘΕ.

Εικόνα matrasimca

Μετα το ματς με την Γιουβε ερχεται ο Λεμονης.
Παλι εκαψε τον Ρομαο στην αμυνα ενω υπηρχαν Σισε η Νικολαου που δεν ηθελε να δοκιμασει.
Στο κεντρο η πρωτη αλλαγη επρεπε να ειναι ο Σντιελαρ να βοηθησει.
Το κουτσαρισμα Χασι εδωσε ελπιδες τιτλου στην Αεκ σε δικο μας παιγνιδι.
Ο Καπινο παλι εσωσε γκολ αλλα παλι το πρωτο γκολ ηταν γελειο και στο δευτερο κοιταγε.
Το Αεκακι απεδειξε ποσο μικρη ομαδα ειναι ριχνοντας παλι δακρυγονο να σωθει.
Οι παραγοντες της Αεκ ειναι διαχρονικοι μαστορες της πουστιας.
Εκει επρεπε να οαρουν την ομαδα και να φυγουν.
3 πρωταθληματα εχουν χαθει με τετοιες πουστιες απο πλευρας Αεκ.
Αυτα ξαι περαστικα, ας ευχαριστησουμε τον κ Χασι για τα 30 μυρια και ας παραδωσουμε την ομαδα για 5 χρονια στον Λεμονη που την αγαπα και την ξερει.
Ο Χριστοδουλοπουλος μας κερδισε μονος του και βασει λαθων Χασι δικαια.

Εικόνα Kratistos_

Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω

Και οι παίκτες και ο Χάσι και όλοι, επί δικαίων και αδίκων θα πέσει η οργή απόψε..
Κάναμε παίκτες το Λάζαρο και το Μάνταλο..

Χωρίς αριστερό μπακ, χωρίς στόπερ, χωρίς, χωρίς, χωρίς... Αλλά ξέχασα πήραμε τα λεφτά του Champions League..

Εικόνα Aprosarmostos17

Δηλαδή ο φουκαράς ο "αγαπούλας" έχωνε τα τίμια λεφτουδάκια του, αλλά αυτό το σάπιο κατεστημένο δεν του επέτρεψε να σηκώσει όλους τους τίτλους όπως εδικαιούτο η ομάδα-μοντέλο που είχε δημιουργήσει!!!!!
ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι μια χαρά τα λέτε, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που ζούμε. Η υποκρισία και η λατρεία του Μαμωνά εξουσιάζει τα πάντα.
Ο Μαμωνάς ( εξοποδώ βασιλιάς του σκοτεινού πλούτου και της ακάθαρτης εξουσίας) έχει και στην χώρα μας επιφανείς(sic) συνεταίρους που λυμαίνονται τον δημόσιο πλούτο και θησαυρίζουν ανεξέλεγκτοι με ακατανόμαστες «επιχειρηματικές δράσεις»(sic)
Ένας από αυτούς κατάμαυρος σαν πίσσα.., φαίνεται ότι τούτη την περίοδο ελέγχει τους μηχανισμούς.
Οι μηχανισμοί στην προκειμένη περίπτωση της διαιτησίας «πορτογαλένιοι, σιδηροπουλένιοι η όπως αλλιώς λέγονται θα κάνουν το πάν να μας καταστρέψουν.
Είμαι βέβαιος ότι το «κορυφαίο κοράκι» με την βεβαιότητα της ασυλίας του αφεντικού του "γαμψονύχι Μαμωνά" μας ετοιμάζει σατανικό χειρουργείο!
Ήδη έχει δημιουργηθεί η κατάλληλη ψυχολογική ατμόσφαιρα:
Α)ανεβασμένο ηθικό,βεβαιότητα στα χανουμάκια ότι θα τα προστατεύσει ,θα τα σπρώξει μέσα στο χορτάρι
Β)ανησυχία στους παίκτες του Θρύλου μας για το επέρχομενο σφαγείο!
Σύγγαυροι δεν είμαι αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα!
Η κατά-καμένη φλαμπούρειος γαλή έχει στρώσει το χαλί…
Μακάρι να διαψευσθώ (για να το χαρώ περισσότερο) .
Μακάρι οι παίκτες μας κατάλληλα εμψυχωμένοιαπο την Διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να παίξουν αντάξια των ικανοτήτων τους και να τιμήσουν την δοξασμένη φανέλα του δαφνοστεφανωμενου Έφηβου!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα dimitrov7

Αγαπητέ Δία,

να σε συγχαρώ για την προσπάθεια να διαβάσεις το άρθρο του εν λόγω καραγκιόζη, έστω και στα πλαίσια του ... δημοσιογραφικού καθήκοντως.
Εγώ δεν τα κατάφερα.
Όλος αυτός ο εμετός μόνο από κίτρινο σκατόψυχο θα μπορούσε να γραφτεί.
Είμαι βέβαιος πως θα το έκανε και αμισθί ο τύπος. Έτσι κι αλλιώς όμως έχει την ... τύχη να τον πληρώνουν για να μας επιδεικνύει το βόθρο του μυαλού του και το σιχαμένο της ψυχής του.
Δλδ απλά να είναι ο εαυτός του.
Είπαμε .... ορισμένοι άνθρωποι είναι ....επαγγελματικά τυχεροί. Είναι λούστης και το χαίρεται.
Εγώ πάντως τον ευγνωμωνώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει - άθελα του - σε εμάς. Πιστεύω πως ξεστραβώνει πολλούς δικούς μας μαλάκες.
Ε δεν μπορεί ..... πόσο στραβοί μπορεί να είναι;
Ομοίως και οι εξυγιαντές με τις αλητείες που κάνουν δείχνουν στα "μικρά και ηλίθια" που έζησαν μόνο τα "όμορφα" του Σωκράτη πως ήταν παλιά που βασίλευε η ... εξυγίανση.

Εικόνα nichio 1971

Ήρθε η ώρα να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για όλη τη ΛΑΣΠΗ που έριξαν 5 χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο.
Το ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ της "εγκληματικής οργάνωσης" είχε ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ για τους ίδιους...

Εικόνα matrasimca

Φιλοι μου το ξηλωμα των αντικειμενικων εχει αρχισει τωρα που κατερευσε το σαθρο οικοδομημα του Αλαφουζου.
Τον μπουλο και ο Ασβεστας απο τα Αλαφουζια ραδιοφωνα και τηλεορασεις.
Τον μμμμμμπουλο απο παντου, τους εστιψαν σαν λεμονια και τωρα τους πετανε.
Δεν λυπαμαι βεβαια γιατι τσατσοι ηταν σε διατεταγμενη αποστολη.
Καλα τι ειπε καποιος πως οτι πιανει στα χερια του ο κ. Λυπημενος το κανει καρβουνοσκονη.
Ειδε την σωτηρια στον Στραπατσονι και τωρα δεν θα εχουμε αντιπαλο.
Δεν χαιρομαι για γην καταστριφη του Παναθηναικου αλλα χαιρομαι για την καταστροφη του επιχειρηματος λασπης του Αλαφουζου.
Εγκλημα και θεια δικη για τον κυριο ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Κυριακη κοντη γιορτη βεβαια βλεπω τον χασοδικη Θωμαιδη να βρισκει στεγη στο Ε του Ιγνιατεβιτς.

Εικόνα george poly

Φιλε Δια,παντοτε θεωρουσαμε την αεκ σαν ενα μικρο ενοχλητικο κουνουπι που οποτε μας ....εμπαινε στη μυτη το καρπαζωναμε με τεσσαροπενταρες.Για αυτο και οταν πηγαν στις ...μικρες γειτονιες κανεις δεν συγκινηθηκε.Τωρα ομως με την υποψηφιοτητα του παο για τα ..καλλιστεια του συνοικιακου πρωταθληματος εχουμε μια ελπιδα μηπως και διαλυθουν εντελως για να ξεβρωμισει ο τοπος.

Εικόνα George_Str

ΣΩΣΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΡΗΔΕΣ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ... ΟΛΟ ΤΟ<< ΑΡΘΡΟ>> ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΖΩΑ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ΚΛΠ.ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ! ΔΥΝΑΤΑ! ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!! ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΞΑΡΑ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Βασικά οι ρίζες του προβλήματος είναι δύο.Οι φούτσοι του Σωκράτη και του Βαγγέλα.Εγώ πάντως όποτε κανένα χανουμάκι πάει να πεί τίποτε του λέω με λίγα λόγια τα εξής.Αποκλεισμός από τσου λου από την περίφημη ΑΙΚ Στοκχόλμης.Ραμπεσαντρατανά (στέναξαν τα σουβλάκια της Ν.Φιλαδέλφειας), Τσιριτς και Νε.Φέσωμα του Ελληνικού λαού με 250 μύρια.Ποιοί έδιωξαν την πρώτη φορά τον γατούλη και πόσα έφαγε (αυτοί τα έλεγαν τότε) μαζί με τον Τροχανά.ΥΓ.Άλλοι δυο πονεμένοι βάζελοι στο contra (Kαραίνδρος και Πουτσάρλυ) κατηγορούν τον μεγάλο τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ότι τα βρήκε με τον Βαγγέλα.Εγώ έχω να πω μόνο ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΑΣΑΛΕΙΩΤΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.

Εικόνα Romain

Ωραία τον ξεβρακώνεις ΔΙΑ.

Αυτός είναι ο ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΗΣ. Γράφει για το σουβλάκι του νιάου.

Πόσο δίκαιο είχε ο Τιμούρης...

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Έτσι. Όπως το γράφεις:

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΩΓΑΝΕ
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΒΑΖΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ

Όταν γίνονταν οι αμκ με δάνεια από τις προτον μπανκ και μιγκ γκρουπ κλπ και δε συμμαζεύεται - που τώρα μετά τις απανωτές πιστολιές τα φορτωθήκαμε όλοι μας - και λέγαμε αέρας είναι, η απάντηση ήταν τελειώσατε, ποτέ ξανά και κάτι τέτοιες γελοιότητες.

Ευτυχώς γλυτώσαμε εμείς τότε τον άλλονα τον αεριτζή, τον Αλάπις-Λαυρεντιάδη...
Πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ και ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ήταν ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ; ΠΟΣΟ;
Και μια και για τον ΣΩΚΡΑΤΗ ο λόγος, ας θυμηθούμε για χάρη του αρδ παρτάλη που μιλάει για την 20ετία, μαζί με παικταράδες και τι άλλο αγόραζε ο Πρόεδρος:
Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΕΕ...
(το κόβω εδώ γιατί έχουμε κι ένα επίπεδο - το υπόλοιπο ΑΝ συναντηθούμε φέτος μαζί στο γήπεδο)

Εικόνα andre

ειμαι πολυ στεναχωρημένος... αχ ο παναθηναϊκουλης μου.... οι γιατροί είπαν "πλήρης ημερών"....

Εικόνα Γιάννης ο Red

Τάσος Τσατάλης. Αεκτζής ΑΡΔ, από αυτούς που τρώνε σουβλάκια για να γράφουν ο,τι θέλει να ακούσει ο λαθρέμπορας.

Αρθρογράφος στην Ψ-Ώρα των Σπορ,

στην Εφημερίδα των Συντακτών(το ανεπίσημο γραφείο τύπου του Σύριζα):
https://www.efsyn.gr/search/node?author=75

στην ανεπίσημη διαδικτυακή Ψ-Ώρα των Σπορ, το enwsi.gr(εκεί γράφει κι ο διευθυντής της φυλλάδας, Πάνος Λούπος κι άλλοι κιτρινόμαυροι ΑΡΔ της φυλλάδας):
http://www.enwsi.gr/author/tsatalis1975/

και εσχάτως, υπάλληλος του Αλαφούζου στον ΣΠΟΡ FM:
http://www.sport-fm.gr/list/2408300

Μιλάμε για τον τύπο που είχε γράψει μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 στο οπισθόφυλλο της Ψ-Ώρας των Σπορ στις 6/10/2016 ότι ο Φιγκέϊρας...προκάλεσε βάναυσα τον Πατίτο!!!

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/14627854_145813871086921...

(κάτω δεξιά):
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2016/10/06/22552045_193.jpg

Αβάσταχτος ο πόνος, μεγαλύτερο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ.