Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας από 11.10 έως 17.10.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
Άλλη μια ερυθρόλευκη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με την ειδησεογραφία των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού να είναι ιδιαίτερα γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Πάμε να δούμε λοιπόν αναλυτικά τα νεότερα για κάθε τμήμα.
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Το αναμενόμενο άνετο και νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πραγματοποίησε ο Θρύλος που επικράτησε με το ευρύ 79-33 των «πράσινων» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ Γυναικών.  Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την 8η νίκη σε 8 ματς κόντρα στις «πράσινες» και έφυγαν για 4η φορά νικήτριες από την έδρα του Παναθηναϊκού στο «Π.Γιαννακόπουλος». Παράλληλα διεύρυναν στο 31-0 το ασύλληπτο σερί νικών που τρέχει ο σύλλογός μας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα ομαδικά αθλήματα σε επίπεδο Ερασιτέχνη. Επίσης η σημερινή διαφορά των 46 πόντων, είναι η μεγαλύτερη κόντρα στον Παναθηναϊκό, με προηγούμενη το +37 της σεζόν 2015-16, όταν για τον 1ο τελικό των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει στη Γλυφάδα με 74-37.
 
 
Για την Α Κατηγορία του πρωταθλήματος μπάσκετ Κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα εκτός έδρας με 47-44 από τις Εσπερίδες Καλλιθέας σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι  το ερχόμενο Σάββατο (21/10 21:00) εκτός έδρας με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (Νέο Κλειστό Αγίου Δημητρίου).
 
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 σετ της Κηφισιάς στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη» στο Ρέντη σε φιλική αναμέτρηση με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία. Οι Πειραιώτες  μετά το πρώτο σετ, το οποίο έχασαν με 19-25, ανέβασαν στροφές και έφτασαν στο τελικό 4-1 πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση που άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό της ομάδας Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων με το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό (Παρασκευή, 20/10, 17:00) για το Λιγκ Καπ στο Ρέντη ο Θρύλος έδειξε ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.
 
 
Σε επίπεδο ακαδημιών, οι έφηβοι επικράτησαν με 0-3 της Δραπετσώνας σε αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή. Αναλυτικά:
 
ΔΑΣ Δραπετσώνας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: 0 - 3 - Αγωνίστηκαν οι:
Δασκαλέρος Γιώργος, Δημούδης Κων/νος, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Θεοδώρου Σταύρος, Καγιαλής Μιχάλης, Κοβάτσεφ Νικόλαος, Μαγγανάς Πέτρος, Μαζωνάκης Κων/νος, Μπεζάνι Τζούλιο, Σαπουτζής Μάριος, Στράτος Απόστολος, Συναδινός Σωτήρης.
 
 
 

Βόλεϊ Γυναικών: Πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Βόλεϊ Γυναικών είναι ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση των φιλικών προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 4-0 σετ του Πορφύρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στο τελευταίο τους τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.  Ο Θρύλος αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο (21/10, 17:30) τον Α.Ο. Θήρας στη Σαντορίνη  στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.
 

 
 
Μπιτς Βόλεϊ:  Ξεκίνησαν από τις 31 Αυγούστου οι εγγραφές στο τμήμα Beach Volley του Ολυμπιακού το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Πλαζ Βοτσαλάκια του Δήμου Πειραιά. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 στα τηλέφωνα: 2104190902-3 και 6977716615. Η έναρξη των μαθημάτων υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μαμάη, έγινε τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα για κάθε γκρουπ.
 

 
 
Πόλο Ανδρών: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των Ανδρών ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε με 15-5 της Γλυφάδας. Οι Πειραιώτες έκαμψαν εύκολα την αντίσταση του ΑΝΟΓ επιβάλοντας την κυριαρχία τους από τα μέσα του πρώτου οκταλέπτου και διατηρώντας τον έλεγχο μέχρι το τέλος. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Γιάννης Φουντούλης με πέντε τέρματα.

 
Σε άλλα νέα, στη Γένοβα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (15/10) η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν κοινή προετοιμασία με προπονήσεις και φιλικά με την Προ Ρέκο και θα επιστρέψουν το απόγευμα της Πέμπτης (19/10). Στο διάστημα παραμονής στην Ιταλία ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος θα έχει την ευκαιρία να «μοντάρει» την ομάδα και ενόψει της συνέχειας της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
 
 
 
Πόλο Γυναικών: Με απολογισμό 4 νικών σε ισάριθμα ματς η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε και το Τουρνουά ΣΕΔΥ που διεξήχθη στο Παπαστράτειο, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.  Ο Θρύλος επικράτησε με 23-5 του Νηρέα Χαλανδρίου στο τελευταίο παιχνίδι και κατέλαβε την πρώτη θέση. Οι «ερυθρόλευκες» με την παρουσία τους στην περίοδο της προετοιμασίας έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων και την αναμέτρηση με τον Εθνικό το επόμενο Σάββατο στο Παπαστράτειο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  
 
 
 
Χάντμπολ Ανδρών: Ο Θρύλος πέρασε νικηφόρα από την έδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε βάρος της οποίας επικράτησε με 20-19 στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε χάρη στο τέρμα του Αλέξανδρου Αλβανού στην τελευταία «ερυθρόλευκη» επίθεση με φοβερή προσπάθεια από τα 9 μέτρα και η σπουδαία νίκη ήρθε από την συνολική προσπάθεια των ψυχωμένων Πειραιωτών που παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Όμιλος Ξυνή, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, θριάμβευσε επί της ΑΕΚ και αποκτά προβάδισμα στη διεκδίκηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το νωθρό ξεκίνημα και το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ με 4 τέρματα, δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του και με υπομονή στο παιχνίδι τους έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα φεύγοντας νικητές από το ΟΑΚΑ.
 
 
 
Κολύμβηση: Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ισίδωρου Παγιαύλα στο Ευρωπαϊκό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο το διήμερο 14-15 Οκτωβρίο. Στο Luxembourg Open Masters 2017 έλαβαν μέρος 300 αθλητές, από 83 ομάδες που προέρχονταν από 14 χώρες. Ο απολογισμός για τον κολυμβητή του Θρύλου, ήταν 3 Χρυσά Μετάλλια (800μ. και 1500μ. Ελεύθερο, 200μ. Πεταλούδα), 2 Ασημένια Μετάλλια (200μ. και 400μ. Μικτή Ατομική), 1 Χάλκινο Μετάλλιο (200μ. Πρόσθιο με νέο ατομικό ρεκόρ), τέταρτη θέση (50μ. Πρόσθιο).
 

 
 
Στίβος: Κορυφαία απόδοση στο τριπλούν για το 2017 συνεχίζει να είναι αυτή του αθλητή του τμήματος Δημήτρη Τσιάμη σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, επίδοση την οποία είχε πετύχει ο αθλητής μας στις 27 Μαϊου σε αγώνες που διεξήχθησαν στην Καλαμάτα. Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στον αθλητή μας ο οποίος διατηρεί τη φανέλα του συλλόγου μας ψηλά!
 

 
 
Κανοέ Καγιάκ: Οι ατομικές προπονήσεις των αθλητών του τμήματος κανόε καγιάκ συνεχίζονται κανονικά εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται. Θυμίζουμε πως οι ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που στεγάζουν το τμήμα, βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι. 
 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 
 
 
Κωπηλασία: Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο του αγωνιστικού, όσο και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, κάτω από το βλέμμα του αρχιπροπονητή Τάσου Μαρίνου αλλά και του προπονητή των ακαδημιών μας, Δημοσθένη Κούβαρη.
 

 
 
SUP (Σανιδοκωπηλασία): Η αθλήτρια του Ολυμπιακου στο SUP Φραγκίσκη Μοσχάκη κατέκτησε ένα ακόμα μετάλλιο ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στην απόσταση των 9 χλμ του διασυλλογικού πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Σχινιά πριν αρκετές ημέρες. Η αθλήτρια του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της δήλωσε στο osfp.gr: «Ο καιρός ήταν ιδανικός για τους αγώνες. Είχα προετοιμαστεί για αυτούς τους αγώνες κατάλληλα και ήρθε ένα ακόμα μετάλλιο. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση στο αγωνιστικό μέρος της».
 
 
Από την πλευρά του ο Έφορος των Ναυταθλητικών του Θρύλου, Τάσος Βουγίδης δήλωσε: «Η Φραγκίσκη έχει δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο SUP. Κέρδισε άλλο ένα μετάλλιο για τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για τους επόμενους αγώνες οι οποίοι θα γίνουν στην Κόρινθο στον Διάπλους της Διώρυγας. Συγχαρητήρια για τους διοργανωτές τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο».
 
 
Ιστιοπλοϊα: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στo Mικρολίμανο.
 

 
 
Πινγκ Πονγκ: Το πρωτάθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης συνεχίστηκε σήμερα στο ΣΕΦ με τη διεξαγωγή της 4ης και 5ης αγωνιστικής για τους άντρες ενώ είχαμε πρεμιέρα για τις γυναίκες με τις δυο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης. Οι άντρες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς γνώρισαν την ήττα στα σημεία με 3-2 από τον ΑΟ Ταταύλα σε μια αναμέτρηση που διήρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από δυο σερί κατακτήσεις αήττητων πρωταθλημάτων για τους "ερυθρόλευκους".Ο Τάσος Ρηνιώτης πέτυχε δυο νίκες με πολύ καλή εμφάνιση ενώ στο ντεμπούτο στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Σουηδός  Περ Σίμον Άρβισον σημείωσε μια νίκη.
 
 
Την επόμενη αγωνιστική λίγες ώρες αργότερα, οι άντρες με τους τους Τάσο Ρηνιώτη, Γιάννη Σγουρόπουλο και Γιώργο Σταματούρο στην αποστολή τους επικράτησαν 4-0 της Φιλίας Ορεστιάδας με τον Σγουρόπουλο να πετυχαίνει δυο νίκες. Στις γυναίκες οι Μαρία Χριστοφοράκη, Τίλντα Γιόχανσον, Ελισάβετ Τέρπου ηττήθηκαν με 4-1 στο ντέρμπι με αντίπαλο ΔΑΟ Ταύρου.
 
 
Ξιφασκία: Την 3η θέση στο Κύπελλο Ελλάδας όσον αφορά το άθλημα της Σπάθης κατέκτησε ο αθλητής του Ολυμπιακού Γιώργος Τσουρούτας. Ο αθλητής μας έβαλε τα δυνατά του και αξίζει τα συγχαρητήρια όλων μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός που επανήλθε μετά από πολύμηνη αγωνιστική απουσία.
 
 
Πυγμαχία: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε ο Α.Σ ΑΡΗΣ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στην αίθουσα πυγμαχίας ¨Μιχαήλ Μπογδάνος¨ στο γήπεδο ¨Κλεάνθης Βικελιδης¨ μεταξύ του ΑΡΗ και του Ολυμπιακού.Σε μια  κατάμεστη από κόσμο αίθουσα διεξήχθησαν εννέα αγώνες , όπου πυγμάχοι του ΑΡΗ και του Ολυμπιακού πρόσφεραν ποιοτικό θέαμα και απέδειξαν το πολύ καλό επίπεδο που βρίσκετε η ελληνική πυγμαχία. Όλοι οι αγώνες τελείωσαν στα σημεία και αυτό επιβεβαιώνει ότι οι πυγμάχοι ήταν ισάξιοι και οι αγώνες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

 
 
ΤαεΚβοΝτο: Σε δυο διοργανώσεις έλαβε μέρος το αγωνιστικό τμήμα του Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού. Την αυλαία ανοιξαν την Παρασκευή οι παίδες που συμμετείχαν στο 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ταε Κβο Ντο «Kim e Liu» που διεξήχθη το τριήμερο 13-14-15/10 στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων. Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος με 11 συνολικά αθλητές σε αυτό το πρωτάθλημα. Αναλυτικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτέλεσαν οι: Μπαλαγιάννης Στέφανος, Σούμπαση Σεμέλη, Σεγρεδάκη Ελπίδα,  Μαμνιόγλου Νίκη, Γεροντής Μάξιμος, Βαρούχας Χαράλαμπος,  Πυρσός Μηνάς,  Αληφαντάρου Λυδία,  Λιακάκος Νίκος, Μαυρόπουλος Νίκος, Μαστροδήμος Δημήτρης
 
 
Από κει και πέρα οι Φώτης Μάτσης και Κυριάκος Πολυδούλης (τους συνόδεψε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Κυρίτσης), έλαβαν μέρος σε διεθνές πρωτάθλημα που θα διεξήχθη στη Σερβία. Το "G1 Serbia Open" αποτελεί μια διοργάνωση του υψηλότερου επιπέδου με μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο οποίο μετέχει  ελίτ του αθλήματος  από όλο τον κόσμο και πρόκειται για βαθμολογούμενο πρωτάθλημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.  Η διοργάνωση ξεκίνησε το Σάββατο (14/10) και ολοκληρώθηκε την Κυριακή (15/10).
 
 
Κικ Μπόξινγκ: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την περασμένη εβδομάδα όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή του τμήματος Βλαδίμηρου Ναζαρένκο στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου που στεγάζονται στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
 
 
Καποέϊρα: Οι απογευματινές προπονήσεις της καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά όσον αφορά το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού, με τους νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν τις αρετές της πολεμικής αυτής τέχνης κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από τις 16:00 και μέχρι τις 17:00. Εννοείται πως τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό το ερυθρόλευκο τμήμα.
 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά.
 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ’ αγώνα της 7ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στη Γλυφάδα ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας αν και είχε ευκαιρίες να σκοράρει ήταν αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και δεν είχε συγκέντρωση στο στόχο της. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 32’ με τον αρχηγό του, τον Στάθη Λάμπρου, μια σπουδαία ευκαιρία με τον Θάνο Κωστανάσιο στο 40’ και στο 43’ από κόρνερ του Κώστα Πανάγου ο Λάμπρου πιάνει την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή αλλά ο Αστράς βγάζει την μπάλα πάνω στη γραμμή! Στο 45’ ο Πανιώνιος κερδίζει πέναλτι αφού ο Γιάννης Αγγελόπουλος ανέτρεψε τον Τσιλίκη  μέσα στην περιοχή και ο Μπέτσας που αναλαμβάνει την εκτέλεση «γράφει» το 1-0.Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και στο 48’ ο Κώστας Κηπουρός έχει ευκαιρία να σκοράρει αλλά το σουτ του περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 64’ ο Πανιώνιος κάνει το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννή και στη συνέχεια αν και οι παίκτες του Ολυμπιακού πίεσαν δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλό μέσα στο γήπεδο. 
 
 
Σ' αγώνα της 6ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία (2-2) στον Αστέρα. Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 45' χάρις σε γκολ του Μπλάτσου αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατά πολύ την απόδοση της και ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ. Στο 48' ο Φέκκας με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 73' ο Ζαχαράκης με πλασέ, μετά από έξοχη ασίστ του Γεωργαντή, έκανε το 1-2 για τον Ολυμπιακό. Στο 84' ο Μποσκουϊδης μπερδεύτηκε με τον Καραργύρη και ο Τζήμας εκμεταλλεύτηκε το λάθος για να ισοφαρίσει σε 2-2. Ο Ολυμπιακός είχε σπουδαία ευκαιρία με τον Ντότη στο 93' για να πάρει το παιχνίδι αλλά δεν ήταν τυχερός. 
 
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ 
Σε αγωνιστικούς και όχι μόνο ρυθμούς κινήθηκε η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα (11:00 – 12:00) από το Κανάλι 1 του Πειραιά και  σε Live Streaming από το επίσημο Κανάλι του Ολυμπιακού ΣΦΠ στο You Tube. Σε 60 ερυθρόλευκα ραδιοφωνικά λεπτά η «Μεγάλη μου αγάπη» μετέδωσε ρεπορτάζ από τα παιχνίδια που έγιναν, έκανε αναφορά στις προσεχείς υποχρεώσεις των ομάδων του συλλόγου και συνδέθηκε με το κλειστό του Ρέντη όπου η ομάδα βόλεϊ ανδρών έκανε την επίσημη φωτογράφισή της. Επίσης, φιλοξένησε τον  Αλέξη Αλβανό που σημείωσε το νικητήριο γκολ στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Handball Premier κι τον  τεχνικό  του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Γιώργο Χριστοφοράκη. 
 
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18
 
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει επτά (7) τουρνουά:
· 2nd International Heraklion Tournoument (Μπάσκετ Ανδρών)
· Secondo Memorial Francesco Passalacqua (Μπάσκετ Γυναικών)
· 2nd International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών ΣΕΔΥ (Πόλο Ανδρών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ (Πόλο Γυναικών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών Γυναικών "Νίκος Τσαταλιός" (Πόλο Γυναικών)
· International Tournament "Levenchov" (Πυγμαχία)
Επίσης, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει δώδεκα (12) χρυσά μετάλλια:
· 2 Χρυσά Μετάλλια Τάε Κβο Ντο (τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στο «2ο Κύπελλο Ακρόπολις» που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ.)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Ξιφασκίας (Το κατέκτησε ο Γιώργος Τσουρούτας σε Διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στην Οχρίδα της Π.Γ.Δ.Μ.)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Πινγκ Πονγκ (Τα κατέκτησαν αθλήτριες του Ολυμπιακού στο  «5ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αντωνία Σπανού» που διεξήχθη στο Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το κατέκτησε η Βένια Χατζή στους Διασυλλογικούς Αγώνες οι οποίοι διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Ηλίας Τσαταλιός και Κατερίνα Αποστολάκη στον διασυλλογικό αγώνα Κύπελλο Αρμάτας 2017 που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Σπετσών)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο διεθνές τουρνουά Luxembourg Open Masters 2017) 
 
 
ΤΑ "7" ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΥΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ3: Κουίζ: Σε πόσα ματς φέτος η αεκ έχει παίξει με παίκτη παραπάνω?
ΥΓ4: Κουίζ Νο2: 18.11 inches = 1.5 feet = ?
ΥΓ5: Ροντρίγκο ε? Γιατί όχι? Ποιοτικότατος, και θα πονέσει πολλούς!!!
ΥΓ6: Tης εξυγείανσης το κάγκελο είχαμε πάλι την περασμένη εβδομάδα...
YΓ7: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα.

Σχόλια

Εικόνα holland74

Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα, ο ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας της ιδέας του Συνδέσμου...
Τα ΥΓ 4 και 5 δεν μπορώ να τα αποκωδικοποιήσω...

Εικόνα MakTheBet

ΥΓ4: 18.11 inches = 1.5 feet = 46 cm = 46 πόντοι.... 46 πόντους διαφορά είχε το πρόσφατο παο-Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών

ΥΓ5: Ροντρίγκο Μολέδο... Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό. Δε με χαλάει καθόλου... Είναι ο μοναδικός παίκτης του σημερινού παο που θα ήθελα στον Ολυμπιακό... Ποιοτικός, δυνατός και έμπειρος... Και θα πονέσει και αρκετούς!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη, όπως πάντα είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος.

1. Για το Basketball Champions League την περασμένη εβδομάδα, Λούντβιγκσμπουργκ-ΠΑΟΚ 103-70(τον οποίο ΠΑΟΚ προπονεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αδερφός του γνωστού πράσινου ΑΡΔάκου διευθυντή του sdna-πρώην "Πρασινοφρουρού"της "Πράσινης"-ένας εκ των δυο-ο άλλος είναι ο Μανώλης Γρηγοράκης-που αποτελούν τον "Γιάννη Αυλακιώτη" του sdna, του Βασιλάκη Παπαθεοδώρου). Γίνεται να χάνεις με 33 πόντους διαφορά, να τρως 103 και να σου φταίνε οι διαιτητές και ο σχολιαστής της NOVA? Γίνεται, αν είσαι ο παοκτσής ΑΡΔ Γιάννης Παρασκευαϊδης(του paok24, του sdna και της παοκτσήδικης φυλλάδας που βγάζει ο Ιβάν, της "FORZA") και αρθρογραφείς στο sdna:
http://www.sdna.gr/mpasket/basketball-champions-league/article/385392/lo...

Δες το τουίτ μου:
https://twitter.com/johnored7/status/917878737290612738

"Χάνεις με 33 πόντους, τρως 103 & σου φταίει η διαιτησία & η NOVA. Γίνεται? Γίνεται, αν είσαι ο παοκτσής ΑΡΔ Γιάννης Παρασκευαϊδης του SDNA."

Κι αυτό εδώ:
https://twitter.com/johnored7/status/917845363477958656

"Λούντβιγκσμπουργκ-ΠΑΟΚ 103-70 τελικό. 3ο συνεχόμενο κλαρίνο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Δύσκολες στιγμές για το SDNA & τον Βασίλη Παπαθεοδώρου."

1ο κλαρίνο:ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ 70-63 για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος
2ο κλαρίνο:ΠΑΟΚ-Προμηθέας Πατρών 73-79
(4ο, αναμενόμενο, το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 89-74 στο κλειστό του OAKA)

Σε αυτούς αναφέρθηκε κι ο "Γαύρος":
http://www.gavros.gr/blog/arthrografia/sdna-o-paok-exase-me-33-p-diafora...

"Ο «ΓΑΥΡΟΣ» ποτέ δεν έκρυψε την ταυτότητά του. Γράφει για τον Ολυμπιακό, (υπο)στηρίζει τον Ολυμπιακό και είναι η πλέον έγκυρη πηγή ενημέρωσης για τους οπαδούς του Θρύλου (και για τους εχθρούς του). Ηταν, είναι και θα παραμείνει. Την ίδια στιγμή, το SDNA αποτελεί ένα ξεκάθαρα οπαδικό site. Κατά βάση (και... γραμμή) του ΠΑΟΚ, αλλά κατά καιρούς και "όποιου μας συμφέρει" [Ο Αλαφούζος είναι πιθανό να μπορεί να πει περισσότερα για κάποιους από τους πρώην υπαλλήλους του].

Αυτά, βέβαια, είναι εσωτερικά τους θέματα και δεν μας αφορούν. Ας τα λύσουν μόνοι τους. Εξάλλου, πάντα θα τους ενώνει το μίσος για τον Ολυμπιακό και η αγάπη για το ΨΕΜΑ και την παραπλάνηση σε ό,τι έχει να κάνει με τους "ερυθρόλευκους". Είπαμε, ο ρόλος τους έχει αποκαλυφθεί (σε αντίθεση με τον γνωστό χρηματοδότη εκ Ρωσίας, που φοβούνται να πουν και να γράψουν το ονοματάκι του).

Το ότι ευαγγελίζονται την αντικειμενικότητα και τις ίσες αποστάσεις είναι μία φαιδρότητα που ούτε εκείνοι που συνεχίζουν να τολμούν ξεδιάντροπα να την ξεστομίζουν την πιστεύουν. Αλλά δεν μας πειράζει, το έχουμε συνηθίσει. Οπως έχουμε συνηθίσει να δεχόμαστε επιθέσεις, διότι ενοχλούμε. Αλλά για να κατακρίνεις κάποιον, θα πρέπει πρώτα εσύ να είσαι αψεγάδιαστος και άμεμπτος (εδώ γελάμε).

Το απόγευμα της Τρίτης, λοιπόν, η ιστοσελίδας της... «αλήθειας», κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο «ΓΑΥΡΟΣ», στις 14 τελευταίες ήττες του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟ, επικαλείται τη διαιτησία. Είναι εντυπωσιακό το πώς προσπαθούν να παραπλανήσουν τους αναγνώστες τους, ακόμη και με πρωτοσέλιδα που αναφέρονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε τελείως διαφορετικά πράγματα. Παλιά τους τέχνη κόσκινο...

Αλλά την ίδια ημέρα που έκραξαν τον «ΓΑΥΡΟ» επειδή δήθεν επικαλείται τη... διαιτησία -στις ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΣΦΑΓΕΣ που έχουν κάνει κατά... συρροή οι «Γκρίζοι Λύκοι» του Βασιλακόπουλου- διαβάζοντας την ανάλυση του αγώνα μπάσκετ Λούντβιγκσμπουργκ-ΠΑΟΚ, διαπιστώνεις ότι για τον διασυρμό του Δικεφάλου με 103-70, από της 8η ομάδα της Γερμανίας φταίει η NOVA και η... ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!

Ναι, για το SDNA, ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ 33 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ από μία απίθανη γερμανική... υπερδύναμη (όπως ουσιαστικά αποκαλεί το κείμενο τη... Λούντβιγκσμπουργκ), τη βασική ευθύνη έχουν ΟΙ... ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ, που δεν παρουσίασε σωστά τη δυναμική της φοβερής γερμανικής πολεμικής μπασκετικής μηχανής!

Φυσικά όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την ιδιαίτερη αγάπη του SDNA στον ΠΑΟΚ. Ούτε, βέβαια, με το γεγονός ότι προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αδερφός του Βασίλη Παπαθεοδώρου, πρώην «Πρασινοφρουρού» και νυν Διευθυντή του SDNA. Οποιος ισχυριστεί κάτι τέτοιο είναι κοινός συκοφάντης..."

http://www.gavros.gr/Media/Default/Blog%20Images/SDNA-basket3.JPG

http://www.gavros.gr/Media/Default/Blog%20Images/SDNA-basket.JPG

http://www.gavros.gr/Media/Default/Blog%20Images/SDNA-basket2.JPG

2 Τουίτς του λογαριασμού του RATM:
https://twitter.com/redsagainst/status/917876885589196800

https://twitter.com/redsagainst/status/916789594527584256

2. Πάμε στον έτερο δικέφαλο, την ΑΕΚ. Την περασμένη εβδομάδα η ΑΕΚ έχασε απ' την Εστουντιάντες με 79-87 στο ΟΑΚΑ για το Basketball Champions League.
Δες το χθεσινό πρωτοσέλιδο της κιτρινόμαυρης Ψ-Ώρας των Σπορ, όπου τους έφταιγε άκουσον-άκουσον η διαιτησία(!!!)που έχασαν από μια μικρομεσαία ισπανική ομάδα εντός έδρας. Κλάψα και στο μπάσκετ:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/11/23866300_193.jpg

Δες το τουίτ μου:
https://twitter.com/johnored7/status/918059285141229568

"Η κλάψα πάει σύννεφο.Ακόμα και στο μπάσκετ τους φταίει η διαιτησία που έχασαν στο ΟΑΚΑ απ' την Εστουντιάντες με 79-87.Θέλουν και Euroleague."

3. Αυτός είναι ένας εκ των λόγων που έγραψα αυτό το άρθρο. Ο κυριότερος βέβαια είναι ο ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ πόνος των κιτρινόμαυρων ΜΜΕ(ειδικότερα της Ψ-Ώρας των Σπορ,aek1924 του Βαγγέλη Αρναούτογλου και aek-live)και το πόσο ανιστόρητο είναι το aek365 του κιτρινόμαυρου ΑΡΔ Κώστα Κεφτετζόγλου εεε Κετσετζόγλου.:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/171014/anistorito-aek365-toy...

4. Σε 2 "αντικειμενικές" εφημερίδες της περασμένης Πέμπτης δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ για τη νίκη του Θρύλου επί της Γκορζόφ για το Eurocup στο μπάσκετ γυναικών. Ποιες είναι αυτές?

-Μα φυσική η γνωστή και μη εξαιρετέα αντιολυμπιακή Live Sport:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/12/23869410_6067.jpg

-Και φυσικά το Sportime(του Βίκτωρα Ρέστη):
http://www.frontpages.gr/data/2017/20171012/SporTimeI.jpg

ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.
(Η Sportday του Δημήτρη Κοντομηνά έκανε μια απλή αναφορά στο σκορ:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/12/23869626_1480.jpg )

5. Μιλώντας για εφημερίδες, θα πάμε σε αυτές του Σαββάτου. Ποια "αντικειμενική" εφημερίδα δεν έγραψε τίποτα για τις 2 νίκες των τμημάτων του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα για το 19-20 στο χάντμπολ ανδρών?
Μα φυσικά η γνωστή και μη εξαιρετέα αντιολυμπιακή Live Sport:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/14/23877725_6067.jpg

Οι άλλες 2 έγραψαν.
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/14/23878237_1480.jpg

http://www.frontpages.gr/data/2017/20171014/SporTimeI.jpg

6. Ο Ολυμπιακός μεθαύριο στις 8.30 θα παίξει με την Μπεσίκτας στην Τουρκία για το Eurocup στο μπάσκετ γυναικών. Πως το βλέπεις το ματς? Θα το καλύψει το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όπως έκανε και με το ματς με την Γκορζόφ?

7. Μιας και μιλάμε για μπάσκετ γυναικών, δες τι έλεγε το leoforos.gr που ανήκει στο αφεντικό της ΚΑΕ ΠΑΟ, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:
http://www.leoforos.gr/erasitexnhs/story/119919/panathinaikos-kai-opoy-m...

"14 Οκτωβρίου 2017 09:20
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ… ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ!

Οι γυναίκες-νεάνιδες του Παναθηναϊκού ξεκινάνε σήμερα τη μάχη του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακός στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» όπου ξεκάθαρος φετινός στόχος είναι η παραμονή. Ο πιο…νεανικός Παναθηναϊκός όλων των εποχών με ηλικακό μέσο όρο 18,7 έτη.

Ένα δύσκολο ματς δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός αφού στην αρχή μίας δύσκολης χρονιάς αντιμετωπίζει τον πιο δυνατό αντίπαλο βάσει της οικονομικής του ευρωστίας.

Οι «πράσινες» που στη συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από την ομάδα Νεάνιδων του «τριφυλλιού» θα δώσουν φέτος μία τίμια μάχη προκειμένου να κρατηθούν στην κατηγορία με όπλο την ψυχή τους και τη βοήθεια του κόσμου.
Τα εισιτήρια της σημερινής αναμέτρησης κοστίζουν πέντε ευρώ και η διάθεση τους θα ξεκινήσει από τις 10.30 το πρωί στο κλειστό της Λεωφόρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φετινός Παναθηναϊκός είναι η πιο νεανική ομάδα όλων των εποχών στο άθλημα με μέσο όρο ηλικίας 18,7 έτη."

Και τώρα, δες τι έλεγε μετά το ματς το leoforos.gr που ανήκει στο αφεντικό της ΚΑΕ ΠΑΟ, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:
http://www.leoforos.gr/erasitexnhs/story/119938/vrike-kai-ta-ekane

"14 Οκτωβρίου 2017 13:48
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ…
Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε, όπως θα κάνει σε όλα τα ματς, με τις Νεάνιδες κόντρα στο πρώην Ελληνικό και φυσιολογικά ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά.
Βαριά ήττα για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον ΟΣΦΠ, πρώην Ελληνικό, στη Λεωφόρο για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών. Οι «πράσινες» δεν κατάφεραν να κάνουν και πολλά πράγματα, αφού η διαφορά ήταν δεδομένη τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο πρωτάθλημα ουσιαστικά με τις Νεάνιδες και έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
Στο κλειστό της Λεωφόρου, πάντως, βρέθηκαν 600 «αιώνια πιστοί» που στήριξαν την προσπάθεια των κοριτσιών, άσχετα από το τελικό 33-79 που διαμορφώθηκε."

Αβάσταχτος ο πόνος.
Και βεβαίως, ούτε η Πράσινη(αναμενόμενο), ούτε η "αντικειμενική" Live Sport ούτε η "αντικειμενική" Sportday έγραψαν τίποτα στο πρωτοσέλιδο τους για το ματς:
http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/15/23882161_1855.jpg

http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/15/23881984_6076.jpg

http://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2017/10/15/23882060_1481.jpg

Το Sportime αναφέρθηκε στο ματς, αλλά χωρίς να αναφέρει τον αντίπαλο και το σκορ:
http://www.frontpages.gr/data/2017/20171015/SporTimeI.jpg

8. Εδώ η προκήρυξη του κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ ανδρών και η κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή. Απ' το site της ομοσπονδίας. Άλλη μια κούπα θα καταλήξει στο λιμάνι:
http://www.handball.org.gr/index.php/13-pressoffice/news/men-s-cup/620-i...

"Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ
17 Οκτωβρίου 2017

Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, το σύστημα διεξαγωγής και οι ημερομηνίες των αγώνων

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΟΧΕ η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών περιόδου 2017-2018.

Στη φετινή διοργάνωση δήλωσαν και θα συμμετέχουν τα παρακάτω 21 σωματεία: ΑΕΚ, Αερωπός Έδεσσας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Αρχέλαος Κατερίνης, ΕΣΝ Βριλήσσια, Διομήδης Άργους, ΑΣΕ Δούκα, Ζαφειράκης Νάουσας, ΟΦΝ Ιωνίας, ΓΑΣ Κιλκίς, ΓΑΣ Καματερού, Μακεδονικός, ΑΟ Νηρεύς, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ, Πρωτέας Άρτας, Φαίακας Κέρκυρας, Φίλιππος Βέροιας, Φοίβος Συκεών και ΧΑΝΘ.

Η κλήρωση για τον 1ο και 2ο γύρο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΟΧΕ.

Η κλήρωση για τον 3ο γύρο (προημιτελικά) και για το final-4 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:00.

Σε όλες τις φάσεις (πλην του Final 4) σε περίπτωση που κληρωθεί ομάδα της Handball Premier να αγωνιστεί με ομάδα της Α2 Ανδρών ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Α2 ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής:

1ος γύρος: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 (σύνολο αγώνων 5)
Οι 21 ομάδες - 11 της Handball Premier και 10 της Α2 Εθνικής Ανδρών - μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν 5 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Οι 5 νικήτριες ομάδες των αγώνων μαζί με τις 11 ομάδες που θα περάσουν άνευ αγώνος (by) προκρίνονται στον 2ο γύρο.

2ος γύρος: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 (σύνολο αγώνων 8)
Οι 5 νικήτριες ομάδες μαζί με τις 11 ομάδες άνευ αγώνος που προκρίθηκαν από τον 1ο γύρο μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν 8 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους . Οι νικήτριες ομάδες των αγώνων αυτών προκρίνονται για τον 3o γύρο.

3ος γύρος: Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 (σύνολο αγώνων 4)
Οι νικήτριες ομάδες των αγώνων του 2ου γύρου θα σχηματίσουν 4 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους . Οι 4 νικήτριες ομάδες των αγώνων αυτών προκρίνονται για το Final 4

Final 4: 17-18 Μαρτίου 2018

-Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή και δεν συμμετάσχουν, παραιτηθούν ή αποχωρήσουν (ως μη συμμετοχή νοείται και η προσέλευση ομάδας να αγωνιστεί με μειωμένη, κάτω του επιτρεπόμενου ορίου σύνθεση αθλητών) θα υπόκεινται εκτός από τις αγωνιστικές και στις κάτωθι κυρώσεις:
α) Αποκλεισμό από την διοργάνωση της επόμενης περιόδου
β) χρηματικό πρόστιμο 3.000€

-Σε οποιαδήποτε φάση ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο λόγω της κλήρωσης, δε δικαιούται να προκριθεί σε επόμενη κλήρωση άνευ αγώνα ξανά."

9. Δες εδώ το άρθρο μου για τον γνωστό κιτρινόμαυρο σουβλακοφάγο ΑΡΔ Γιώργο Τσακίρη:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/171013/o-synepis-lebentis-ae...

10. Προφανώς για τους τσάτσους χρηματοδοτούμενους ΑΡΔ του Ιβάν στο sdna η πρόσληψη του Αναγνώστου στην Νότιγχαμ είναι υπαλληλική σχέση ενώ του Σαραϊδάρη(και Μίχελ,Τεβεκέλη) στον ΠΑΟΚ φυσιολογική:
http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/387223/megalostelex...

11. Για το ΥΓ.3: "Τα επτά παιχνίδια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έχουν επτά αποβολές! Δύο σε παίκτες της και πέντε σε αντιπάλους!". Σε 5.
Για το ΥΓ.4: Δεν ξέρω. Για πες.
Για το ΥΓ.5: Για ποιον αναφέρεσαι και σε ποιο άθλημα αναφέρεσαι?
Για το ΥΓ.6: Φούλ της "εξυγίανσης", ειδικά σε Ξάνθη(έμεινε με 2 παίκτες η Ξάνθη και οι 3 "αντικειμενικές και φυσικά η Ψ-Ώρα των Σπορ κατάπιαν ότι έγινε οφσαϊντ στο γκολ ισοφάρισης της ΑΕΚ)-Λεωφόρο. Ο Σάββας με άρθρο του αναφέρεται και σε αυτό του Θρύλου:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/171016/i-diaitisia-sta-panio...

https://twitter.com/redsagainst/status/919994403313340417
"Ελεεινή αλλοίωση αποτελέσματος στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.2-1 κέρδισε ο βάζελος,αλλά το 1-0 είναι ανύπαρκτο πέναλτι."

https://twitter.com/redsagainst/status/919998232746496000
"Φάση στο 89', έτσι; Μπήκε γκολ, έτσι; 1-1 το σκορ και μετά έκανε το 2-1 με 9 παίκτες ο βάζελος, έτσι; ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, έτσι;" Για το ακυρωθέν γκολ του Περόνε που έκανε η Λάρισα το 1-2.

11. Εκεί στον ΠΑΟΚ φτιάχνουν κλίμα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
http://www.a-sports.gr/articles-163285/pae-paok-auto-to-prwtathlhma-to-d...
"Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 - 15:33
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί»

Κάλεσμα από τους «ασπρόμαυρους» προς τους οπαδούς τους για την προπόνηση της Πέμπτης

Ως πρωτοπόρος θα πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (22/10) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κάνει λίγες μέρες πριν ανοιχτή προπόνηση στην Τούμπα. Το είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες, άλλωστε, ο Γιώργος Σαββίδης.
Τη Δευτέρα (16/10) η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ζήτησε από τον κόσμο να δώσει το παρών σε αυτή την προπόνηση της Πέμπτης (19/10) ώστε να δει από κοντά και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, αφού έως τώρα δεν υπάρχει ματς πρωταθλήματος στο οποίο να έχει παίξει ο ΠΑΟΚ με κόσμο στην Τούμπα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Εφτά αγώνες χωρίς φιλάθλους είναι πολλοί για οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη. Η απώλεια αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα διαμορφωμένη από το dna των κερκίδων της Τούμπας.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα και καλεί όλους τους φιλάθλους σε μια ανοιχτή προπόνηση την προσεχή Πέμπτη στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00.Ελάτε να υπενθυμίσουμε στην ομάδα ότι δεν είναι μόνη της. Ελάτε να τονώσετε την ψυχολογία των πρωτοπόρων στη βαθμολογία, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ελάτε να σας γνωρίσουν οι νέοι παίκτες, που δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να παίξουν στη γεμάτη Τούμπα! Την Πέμπτη ανοίγουμε το γήπεδο για εσάς και για την ομάδα. Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!».

Εδώ τι έγραψε το playmobil(δηλαδή ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης στο instagram):
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1149595/g-savvidis-p...

"Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 - 20:11από Gazzetta team
ΕΣΤΕΙΛΕ «ΜΗΝΥΜΑ» ΜΕΣΩ INSTAGRAM
Γ. Σαββίδης: «Πάμε για πόλεμο στο Καραϊσκάκη»! (vid)
Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Φάληρο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο Γιώργος Σαββίδης έστρεψε εκεί την προσοχή, κάνοντας λόγο για «πόλεμο»!

Γ. Σαββίδης: «Πάμε για πόλεμο στο Καραϊσκάκη»! (vid)

Το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (22/10) είναι από τώρα στο μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη να δίνει το «σύνθημα» μέσω instagram, καλώντας τους οπαδούς να προετοιμαστούν για «πόλεμο» και να στηρίξουν τους παίκτες και την ομάδα πριν το ταξίδι στην Αθήνα. Εκτός των άλλων, το ποστάρισμα περιλάμβανε βίντεο από την ισοπαλία του «δικέφαλου του Βορρά» στο Καραϊσκάκης το 2011, για το Κύπελλο, όταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ισοφάρισε στο 82’ σε 1-1.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο «δικέφαλος» θα κάνει ανοιχτή προπόνηση, ώστε οι οπαδοί της ομάδας να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού.

«Πολύ σημαντική νίκη απόψε. Μπράβο ΠΑΟΚ. Θέλω αυτό το βίντεο να μείνει εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Γυρίστε το τσιπάκι σε beast mode και ετοιμαστείτε για πόλεμο. Όλοι στην Τούμπα την Πέμπτη!!! Ζητάω άλλη μια φορά από όλη τη Θύρα 4 και κάθε οπαδό που νοιάζεται την ομάδα μας να βρίσκεται εκεί για να στηρίξει τα παιδιά!!», αναφέρει στο ποστάρισμά του ο Σαββίδης."

Βέβαια μετά έσβησε το "Πολύ σημαντική νίκη απόψε. Μπράβο ΠΑΟΚ. Θέλω αυτό το βίντεο να μείνει εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Γυρίστε το τσιπάκι σε beast mode και ετοιμαστείτε για πόλεμο."

12. Εδώ τα 2 μέτρα και 2 σταθμά που αντιμετωπίζουν τα "αντικειμενικά" αθλητικά ΜΜΕ πρόσωπα και καταστάσεις. Ειδικά το sdna.
Για τα επεισόδια στο ματς της Εθνικής με το Γιβραλτάρ στο Καραϊσκάκη(με τον στημένο που πήγε με φανέλα ΠΑΟ σε ματς Εθνικής)το sdna ήταν λαλίστατο. Γι' αυτό εδώ όμως, μούγκα:
http://newpost.gr/ellada/596302/phgan-na-lintsaroyn-opado-ths-aek-sth-th...

"Πήγαν να λιντσάρουν οπαδό της ΑΕΚ στη θύρα 13

Ένα απίστευτο κυριολεκτικά γεγονός σημειώθηκε κατά την διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς στην θύρα των φανατικών οπαδών του τριφυλλιού στη θύρα 13 εντοπίστηκε ένας οπαδός της ΑΕΚ.

Δημοσίευση 20 Μαρτίου 2017, 17:19 / Ανανεώθηκε 20 Μαρτίου 2017, 17:36
Πήγαν να λιντσάρουν οπαδό της ΑΕΚ στη θύρα 13

του Μιχάλη Τεζάρη
Ένα απίστευτο κυριολεκτικά γεγονός σημειώθηκε κατά την διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς στην θύρα των φανατικών οπαδών του τριφυλλιού στη θύρα 13 εντοπίστηκε ένας οπαδός της ΑΕΚ.

Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον του και τον χτύπησαν.

Ψυχραιμότεροι τον φυγάδευσαν από το σημείο πριν εκτροχιαστεί η κατάσταση. Ο οπαδός της ΑΕΚ κατήγγειλε πως κατά την διάρκεια του επεισοδίου του αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι με το σήμα της ΑΕΚ και δέκα ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο οπαδός μεταφέρθηκε στα ιατρεία του γηπέδου σοβαρά χτυπημένος."

Βλέπεις, δεν έχει Ολυμπιακό ή Καραϊσκάκη, στο οποίο παίζει ο Ολυμπιακός, οπότε δεν πουλάει...ΑΡΔ

13. Αναμενόμενη η νίκη στο πόλο ανδρών στο ματς με την Γλυφάδα. Καλή σεζόν να έχουν τα τμήματα του βόλεϊ, το πόλο γυναικών, όπως κι όλα τα τμήματα του Θρύλου μας.

14. Στο Κύμη-Ολυμπιακός στα συν το ότι έπαιξαν Τολιόπουλος-Αρσενόπουλος. Στα πλην, οι συνεχείς τραυματισμοί των παικτών. Xτύπησε και ο Στρέλνιεκς, αμφίβολοι για το ματς της Παρασκευής με Μάλαγα οι Σπανούλης-Μάντζαρης-Παπανικολάου-Στρέλνιεκς.:
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/xtuphse-kai-o-str...

Ευχέλαιο άμεσα.

15. Ο Θρύλος κέρδισε με 69-50 στην Γλυφάδα την πολωνική Γκορζόφ για το Eurocup στο μπάσκετ γυναικών
http://www.osfp.gr/content/mpasket-gynaikwn/8550-olympiakos

Το ματς το έδειξε σε Live Streaming το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube.

Τα σχόλια σου για τα παραπάνω, όπως πάντα, ευπρόσδεκτα.

Εικόνα MakTheBet

1) Kαζαντζίδης...

2) Βρέχει και φταίει η διαιτησία...

3) Ωραίος...

4) Εν μέρει αναμενόμενο... Για πολλούς λόγους!

5) Και αυτό αναμενόμενο για πολλούς λόγους!

6) Εν τέλει κερδίσαμε... Τέλος καλό όλα καλα

7) Ρίζος...

8) Μακάρι αλλά έχει δρόμο...

9) Χαχα άστον τον ΤσακίRη τον φίλο μου...

10) Εννοείται ρε

11) Τα είπαμε και στο fb

11b) Πήραν φόρα και ήρθαν

12) Απίστευτο...

13) Αναμενόμενες νίκες... Καλή σεζόν...

14) Τέλος καλό όλα καλά και εδώ!

15) Θα δείξει πολλά ακόμα ματσάκια το osfptv

Εικόνα Γιάννης ο Red

Όπως πάντα, ακριβής.

Εικόνα holland74

Ερυθρέ Γιάννη πολύτιμος και εσύ όπως πάντα...

Εικόνα MakTheBet

Εξαιρετικός...