Δεν κάνουν όλοι κωλοτούμπες Ρένα Δούρου



Αφήσαμε να περάσουν λίγες μέρες, για να ασχοληθούμε με μια σημαντική εξέλιξη που τελέστηκε στην Περιφέρεια Αττικής. Τρεις Αντιπεριφερειάρχες και ένας περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης της Ρένας Δούρου, προέβησαν σε κοινή δήλωση καταψήφισης των δαπανών του προυπολογισμού του 2018, με αφορμή τη διάθεση πόρων για γήπεδα ΠΑΕ, με φερετζέ και πρόσχημα, ότι καλύπτουν ανάγκες ερασιτεχνικών σωματείων. Η είδηση όχι από κάποιο "γαυρο-site", αλλά από site που καλύπτει θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
Κοινή δήλωση καταψήφισης του προϋπολογισμού 2018 της Περιφέρειας Αττικής εξέδωσαν οι Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γεώργιος Γαβρίλης, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Παναγιώτης Αθανασιάδης, Αντιπεριφερειάρχης Έργων και Υποδομών Αγγέλικα Σαπουνά και ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Δημάκος.
Οι υπογράφοντες τη δήλωση επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τις δαπάνες του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής, που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση γηπέδων ανώνυμων εταιρειών, σημειώνοντας τους λόγους:
 
«Καταρχήν, οι δαπάνες του προϋπολογισμού οφείλουν να έχουν κοινωνική ανταποδοτικότητα και να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.
Δεύτερον δεν συμφωνούμε οι πόροι της Αυτοδιοίκησης να κατευθύνονται για τη χρηματοδότηση μιας ιδιωτικής ΠΑΕ που όχι μόνο δεν εξυπηρετεί καμία από τις ανάγκες της ερασιτεχνικής, όπως προσχηματικά επικαλούνται, αλλά μάλλον χρησιμοποιείται ως παρένθετο πρόσωπο.

Τρίτον, ως Διοίκηση οφείλουμε να διασφαλίζουμε ενιαίους κανόνες στο χωροταξικό και περιβαλλοντικό σχεδιασμό που όχι μόνο δε θα προσαρμόζουν τις πόλεις στις ανάγκες των γηπέδων αλλά θα εξυπηρετούν το ακριβώς αντίθετο.»
 
Τι είπαν οι Αντιπεριφερειάρχες; Αυτά ακριβώς που έλεγε η Ρένα Δούρου ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ το Μάρτη του 2014 σε ραδιοφωνική συνέντευξή της και έγινε αφορμή να της "την πέσουν" τα έμμισθα "αντιεξουσιαστικά" χανουμάκια της φλορίτζιναλ (που όποτε θέλουν γίνονται και εθνίκια) και τα ΑΡΔακια που στηρίζουν το σύλλογο που ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.
 
Είμαστε ίσως το μόνο site που την εποχή εκείνη στηρίξαμε με σειρά άρθρων τη Ρένα Δούρου στη κόντρα της με τα έμμισθα υπαλληλάκια του "Διοικητή" της αεκούλας και "μικρομέτοχου" του ΟΠΑΠ.  [1], [2], [3], [4]. Στήριξη που ούτε η "ΑΥΓΗ", ούτε το "LEFT" ούτε η "ΕΦΣΥΝ" της παρείχαν. Μιλάμε πάντα για την κόντρα της με το σύλλογο των ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΩΝ.
 
Τι άλλαξε από τότε; ΠΟΛΛΑ. Απ' ότι φαίνεται η Ρένα Δούρου "πειθάρχησε" στον κυρ-Αλέκο και την "ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ" από τη Ζάκυνθο, όπως και ο Σπίρτζης και το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ.  "Πειθάρχησαν" ΟΛΟΙ; ΟΧΙ. Υπάρχουν ακόμη πολίτες και μάλιστα εκλεγμένοι και τοποθετημένοι σε σημαντικές θέσεις που δεν γουστάρουν τις κωλοτούμπες. Και θέλουν να κοιτάζουν τις οικογένειές τους και τους φίλους τους στα μάτια. Λίγοι μεν, αλλά υπάρχουν.  Και αυτά που έλεγαν στο πόπολο για να πάρουν ψηφαλάκια προσπαθούν να τα υπηρετήσουν.
 
Εμείς τους ευχόμαστε ΔΥΝΑΜΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ, γιατί θα αντιμετωπίσουν σύντομα "επιθέσεις" από τα γνωστά αμπάρια του Golendri, αλλά κι από ειδήσεις που θα εκπορεύονται από το γνωστό κτίριο στον Αη Διονύση στον Πειραιά... Επίσης, καλό θα ήταν, να αποφεύγουν τύπους με κασκόλ που γνωρίζουν διευθύνσεις....
 

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Οσο για τη Ρεμμα Δουρου,οταν υπερκαλύπτεις τις ορεξεις ενός πρωην φυλακισμενου λαθρεμπορα (όχι φερομενου,ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ!),τοτε ο νου σου εάν δεν εισαι διανοητικα καθυστερημένος παει σε γνωστο Ελληνικο κουσουρι για τους πολιτικάντηδες.ΤΑ ΠΗΡΕ!! Ωμα και σταρατα.Της προτείνω να κανει μηνυση στον εαυτο της,να δουμε ποιος θα την κερδισει!

Εικόνα thita

έτσι ακριβώς, Δούρου καριόλα η αεκ πάνω από όλα και δούρου αρένα, βρείτε το λάθος

κοίτα να δεις που υπάρχουν ακόμη μάγκες αριστεροί τελικά ε, δεν είναι όλοι αλέξηδες και ρένες, μαγκιά τους και καλό κουράγιο, δεν το λέω επειδή αντιτίθενται στα γήπεδα αλλά επειδή μένουν πιστοί σε ό,τι είπαν προεκλογικά