ΟΑΚΑ: «Αριστερό» ΔΩΡΟ στη ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΕΚΟ



Αλίμονο ! Θα έμενε ο στενός δημόσιος τομέας (η ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΕΚΟ δηλαδή), χωρίς δωράκι από την αδούλωτη, απροσκύνητη κυβερνησάρα των ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
 
Και τι δωράκι.. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΑΚΑ! Ή δίνουμε ή δε δίνουμε.
 
Σφυρίζουν τα δισεκατομμύρια. Πάνε κι έρχονται οι πολυεθνικές. Πανηγυρίζουν τα GREEN SHEEP (turbo edition number 13). Γράφουν και μοιράζουν ΣΑΝΟ τα πράσινα ΑΡΔακια. «Στέγη για όλο τον ενιαίο παναθηναϊκούλη», «Μπαίνει στην ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος» (για μια ακόμα φορά.. γελάει ο κόσμος με τα μπες βγες…), «1,1 δις επένδυση» . Εμείς τους αναγνωρίζουμε ότι στην αυτοπροβολή και στην αυτοϊκανοποίηση δε τους φτάνει κανείς. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ από αυτούς διδάχτηκε στον Γκέμπελς.
 
Από την άλλη, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αφού κάνανε μπίζνες με τον Ιβάν και τον Μελισσανίδη, στο φαρμακοβιομήχανο Γιαννακόπουλο θα κωλώνανε; Έρχονται κι εκλογές. Χρειάζεται χρήμα. Είναι και τα ψηφαλάκια των GREEN SHEEP, είναι και βάζελος ο «πρωθυπουργός» και το μισό υπουργικό συμβούλιο, δένει  το γλυκό. Γίνεται και εύπεπτο για τα μηρυκαστικά.
 
 
ΔΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΔΩΣΤΕ στις ΔΕΚΟ ! Διαλυμένοι είναι χωρίς το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Δεν τρέχει τίποτα.
 
Τι κι αν φεσώνουν τον ελληνικό λαό με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, χαρίστε τους «φιλέτα», γήπεδα κι εγκαταστάσεις. Δώστε τους και χρήμα. Πολύ χρήμα. Μπας και καταφέρουν να  πλησιάσουν μέσα στον επόμενο αιώνα ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
 
ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΩΣ.
 
Το τελευταίο ΜΑΖΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ που σας γράφει όλους ΚΑΝΟΝΙΚΑ εκεί που δεν πιάνει μελάνι. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
 
Ας ξυπνήσουν και οι τελευταίοι γαύροι, που το παίζουν  υπεράνω, και το μόνο που κάνουν είναι να χτυπάνε αυτό που αγαπάνε. Επειδή και καλά δεν παίζουμε μπάλα. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ είναι πολύ παραπάνω από μια κακή χρονιά. Κόψτε τη μίρλα και ΣΤΗΡΙΞΤΕ. Κοιτάξτε τι γίνεται γύρω σας κι αφήστε την υψηλή κριτική. Κι αν δεν το έχτε ακούσει, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΦΕΤΟΣ (οι δύο είναι ήδη γεγονός) και γιατί όχι για ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ. Παίζουμε κι εκεί «μπάλα» και μάλιστα καλή.

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Φοβάμαι οτι όλες οι πουτάνες της πολιτικής σκηνής, πλην μάλλον
του ΚΚΕ με τις πάγιες -και αναχρονιστικές- θέσεις του για ερασιτεχνικό
ποδόσφαιρο, θα στήσουν κώλο για τον βάζελο, όπως για την ικτερική
με την ΑγιαΣοφιά της. Και από μας, τον Θρύλο, απαιτούν άλλα 20
εκατομμύρια € ως χρέος προς την άλλοτε Τράπεζα Κρήτης που
επωφελήθηκε στο πολλαπλάσιο από τις καταθέσεις εκατοντάδων
χιλιάδων γαύρων και τη διαφήμισή της από τον Ολυμπιακό.
Βέβαια οι κυρίως χουβαρντάδες -πάντα με ξένα κόλλυβα- είναι οι δήθεν
πολυευαίσθητοι με τα λαμόγια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι μεγαλύτεροι απατεώνες
της νεότερης ιστορίας μας.
Ας υπομένουμε οι μαλάκες τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, την
απασχόληση για ένα ξεροκόμματο και με συνθήκες γαλέρας, την
υπερφορολόγηση, τον ΕΝΦΙΑ και άλλες επιβαρύνσεις για να χρηματοδοτούνται
και να ενισχύονται ποικιλοτρόπως οι...επενδυτές Μελισσανίδης, Σαββίδης,
Γιαννακόπουλος και Σια.
Δεν πιστεύω πως η μεγαλοδωρία αυτή θα υλοποιηθεί, αλλά και μόνο η
εκδήλωση της κυβερνητικής πρόθεσης αποτελεί νέα πρόκληση και χλεύη
κυρίως για τους πολίτες που με τις πολιτικές πρώην και νυν είτε έχουν
φτωχοποιηθεί είτε είναι στα όρια της φτωχοποίησης και στα όρια της τρέλας
για την αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινότητας.
Ουστ ΡΕ!

Εικόνα REDHERAKLIO

Ωραία τα λες μόνο που οι δύο τελευταίες παράγραφοι προσεγγίζουν "αναχρονιστικές" θέσεις του ΚΚΕ.

Εικόνα ThomasK

Αν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έστω στην 1η κατηγορία το θεωρείς
σύγχρονη και επιτακτική/εφαρμοστέα άποψη/ιδέα και πρϋπόθεση σε
αυτό το άκρως καπιταλιστικό, ανταγωνιστικό και παγκοσμιοποιημένο
περιβάλλον, σεβαστό και πάσο.

Απόψεις μου που προσεγγίζουν αυτές του ΚΚΕ αποτελούν λίγο
πολύ κοινόν τόπο, εκτός από άμεσο και έμμεσο βίωμα, και δεν
απαιτούν και καλά μαρξιστική-λενινιστική γνώση, ανάλυση και
/θεώρηση.

Μορεί να διαφωνώ με απόψεις και θέσεις του ΚΚΕ, αλλά το εκτιμώ
για τη συνέπειά του σ’ αυτές και την πολιτική του κατά κανόνα μακριά
απο τον λαϊκισμό και την μικροπολιτική/μικροκομματισμό/πολιτικαντισμό.

Σύγγαυρε :)

Εικόνα takis xwsiar

Αυτά είναι φυσιολογικο να γινονται, σε ένα κρατος όπως το δικο μας,που υπαρχει κοινωνικη ευημερια.Η ανθηρη οικονομικη κατασταση της χωρας μας,η ανετη διαβιωση των κατοικων και η συνεχης βελτιωση των συνθηκων,ε ναι ρε φιλαρακι....πλερώνουμε κυριε και χαριζουμε ονειρα και γήπεδα σε οποιο μαντρι εχει πολλα προβατα.Τι να τα κανουμε αλλωστε τοσα λεφτα που εχουμε αποθεμα κάθε χρονο? Και θα θελα να'ξερα,αν..λεω αν τους το δωσει,φανταζομαι ότι για καμμια 99ρια χρονια,θα τους χαρισει και τον ΕΝΦΙΑ!Αλλωστε τον χαρισε και στον αλλονε!Και αμα προχωρησει η δουλεια,το άλλο το "γηπεδο"?? Φανταζομαι "τα δικα μας-δικα μου,και τα δικα μου-δικα μου"! Αυτοι ολοι φιλοι μου (και εννοω ΣΑΒ-ΜΕΛ-ΓΙΑΝ)να ειστε σιγουροι ότι εχουνε ειδη ριξει γεφυρες και στους "πιθανον" επομενους.Γι'αυτο θα πρεπει να ειμαστε πολύ προσεκτικοι σε ότι κανουμε.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Κανένας βέβαια δεν αναρωτιέται πως διάολε θα το δώσουν χωρίς έναν διαγωνισμό έστω για τα μάτια του κόσμου από την στιγμή κιόλας που ανήκει, αν δεν κάνω λάθος το όλο σύμπλεγμα στο προδοτικό υπερταμείο ή τουλάχιστον στο ΤΑΙΠΕΔ.Για να κινηθούν οι διαδικασίες χρειάζονται με ρυθμούς δημοσίου μήνες ολόκληροι και άμα μπλέξουν και με τίποτα ΣΤΕ χρόνια ολόκληρα.Αλλά από τη στιγμή που πλησιάζουν οι εκλογές πετάμε και μια μαλακία του στυλ να μέχρι το πάσχα θα είναι έτοιμα.ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΥΓ.Αλήθεια η ΠΑΕ θα κινηθεί ποτέ εναντίον όλων αυτών που καλύπτουν τα οικονομικά εγκλήματα του βάζελου?Δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός?

Εικόνα matrasimca

Ας παει ο κ. Μαρινακης να προσφερει περισσοτερα.
Να δουμε να θα μπορεσουν να το χαρισουν