ΔΥΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ... ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ



Αυτό που έκανε σήμερα ο ΘΡΥΛΟΣ δεν έχει ξαναγίνει ! Πρόκριση σε δυο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ για τα τμήματα Βόλλει ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ, μέσα σε μια ημέρα !
 
0-3 σετ (πρώτος αγώνας 3-2 στο Ρέντη) οι ΓΑΥΡΙΝΕΣ στη Ρωσία την Κράσνονταρ.
 
 
Και 3-0 σετ  οι ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ τη Σουργκούτ (πρώτος αγώνας στη Ρωσία 0-3 σετ) στο Ρέντη.
 
 
Αυτά τα κάνει μόνο η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ! και αφήνει τα συνοικιακά σωματεία να σκάνε από τη ζήλια τους και να βλέπουν ένα ένα τα τμήματά τους να ΣΑΠΙΖΟΥΝ και να ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ.
 
Και όπου δεν υποβιβάζονται γίνεται με ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΟ και ΠΡΟΣΤΥΧΟ τρόπο από τις γελοίες ελληνικές Κυβερνήσεις.
 
Σε άλλα νέα ο «Πολεοδόμος» πρωθυπουργός Τσίπρας δέχτηκε στου Μαξίμου το Φαρμακοβιομήχανο Γιαννακόπουλο για να του χαρίσει 1000 στρέμματα κοινωφελούς  χρήσης γης, το ΟΑΚΑ δηλαδή. Κάτι σαν τις επισκέψεις της Novartis δηλαδή , για τις οποίες πρώην πρωθυπουργοί και υπουργοί αντιμετωπίζουν προανακριτική επιτροπή.
 
Το έπιασες το υπονοούμενο «Πολεοδόμε» νυχτερινής σχολής;
 
ΥΓ. Πάμε για άλλους τρεις ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ! Πόλο ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ και Μπασκετ στο Βελιγράδι !

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Γι'αυτό είσαι ΘΡΥΛΟΣ.
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ.
Πάμε ΔΥΝΑΤΑ-ΜΑΓΚΙΚΑ-ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ.
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

Εικόνα dimitrov7

Μια και αρχίσαμε τα μπράβο και τα είπατε σωστά κι ωραία ... ε να πω κι εγώ μερικά μπράβο ρε παιδί μου. Μπράβο λοιπόν σε αυτούς που δώσανε τα δεκαρικάκια(του εισιτηρίου), το πενηνταρηκάκι(τα κορόιδα - όπως κι εγώ - του διαρκείας για να μην βλέπουμε μπάλα γενικώς), στους Αγγελόπουλους(που τα σκάνε κι εδώ αλλά τους θυμούνται διάφοροι για να τους βρίσουν) και βέβαια - τζιζ και φτου κακά - στον Βαγγέλα που τα σκάει κι εδώ(αλλά αυτόν κι αν τον βρίζουν διάφοροι).
Α βέβαια να μην ξεχάσω και τους "ακροδεξιούς", "εγκληματίες", "χούλιγκαν" που διαχειρίζονται αυτά τα λεφτά και δίνουν μαθήματα αθλητικού management σε όλους αντί να μαιχαιρώνονται σε κάτι τελικούς του κώλου. Άσχετα βέβαια αν ο κοντομουνής κι ο αγελαδομούρης δεν θα τους δώσουν βραβείο fair play στο μαχαίρωμα και στις "τούρτες".

Οπότε ... Ζήτω ο Θρύλος .... Ζήτω σε όλους μας ...και σκατά στους "βαζελόγαυρους" και στους "αντιστασιακούς του κώλου".

Και μια παράκληση .... φέρτε μας και τα ευρωπαϊκά για να γίνει της μουρλής(και για να δούμε τον αγελαδομούρη να μοιράζει συγχαρητήρια ή να τρέχει να κρυφτεί).

Εικόνα holland74

Ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύνδεσμος στον πλανήτη...

Εικόνα takis xwsiar

ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !! Ο συλλογος που κανει τους Ελληνες να καμαρωνουν,σε μια πολύ δυσκολη εποχη για τη χωρα μας.Ο συλλογος που ΜΟΝΟ ΔΙΝΕΙ στο μπουρδελο αυτό κρατος.Δινει ασταμάτητα λεφτα,σε όλα τα τμηματα του,αλλα δινει και ΚΟΥΠΕΣ,που από αυτές ακούγεται το ονομα της Ελλαδας στο συμπαν.ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!! Για ολους οσους είναι Ολυμπιακοι,χωρις "αλλα",αυτές είναι μερες ευτηχιας.Και γι'αυτους είναι οι κουπες.Οι αλλοι να πανε να γαμηθουν,ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ!!ΣΚΕΤΑ!!

Εικόνα manthos 956

Μπράβο στις ομαδάρες μας !!!
Στους δύο τελικούς να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας !
Και εμείς από κοντά, ζεστά και συνετά (κόσμια !) για το μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ μας !!
Και αφήνουμε τους άλλους στη μίρλα τους !