3 ΜΑΙΟΥ 2018. Η ημέρα που το πιο βρώμικο σωματείο, όλων των χωρών, όλων των πλανητών, όλων των γαλαξιών, έτρωγε τη μια ΞΕΦΤΙΛΑ πίσω από την άλλη



Η χθεσινή μέρα είναι μια μεγάλη μέρα για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Είναι η μέρα που το συνοικιακό σωματείο Γκύζη – Αμπελοκήπων, το γνωστού και ως ΔΕΚΟ υπ’ αριθμόν 1, ή στενός  αθλητικός δημόσιος τομέας, ή παναθηναικούλης, γνώρισε ταυτόχρονα τον ΟΙΚΤΟ και την ΧΛΕΥΗ , της ελληνικής , της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας αθλητικής κοινής γνώμης.
 
Από τη μια 11 ομάδες της Super League, άλλαξαν τον κανονισμό για τον υποβιβασμό των ομάδων που δεν λαμβάνουν αδειοδότηση, ώστε να μην υποβιβάζονται, από την άλλη η Ευρωλίγκα στο Μπάσκετ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον ΕΞΑΣΦΥΡΙΧΤΟ (κάθε αστέρι κι ένας χρόνος εκτός ευρωλίγκας), πετώντας τον ουσιαστικά στον ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
 
Έχουμε εκφράσει σα site τη διαφωνία μας για το γεγονός ότι η σωτηρία του παναθηναικούλη από τον υποβιβασμό έγινε για δεύτερη φορά τα τελευταία 43 χρόνια (λουλούδια 1975) ΚΑΙ με την ψήφο του Ολυμπιακού.
 
Το σύλλογο «Παράγκα και Όραμα», που τα τελευταία 6 καλοκαίρια τάιζε με σανό τα green sheep ότι «ο Ολυμπιακός υποβιβάζεται και του αφαιρούνται οι τίτλοι» λόγω «παράγκας και εγκληματικής οργάνωσης» πρέπει να τον στέλνεις εκεί που ανήκει. ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ της Αθήνας.
 
Από την άλλη, δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι ΗΔΟΝΗ να τον βλέπεις να διασύρεται καθημερινά εντός κι εκτός γηπέδων. Γιατί αυτό θα γίνει. Με μπάτζετ ομάδας football league, χωρίς μεταγραφές, και με -6, η ΞΕΦΤΙΛΑ θα είναι ατελείωτη και ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΗ. Ούτε ο Τσάκας δε θα μπορεί να τους σώσει. Τέλος πάντων. Η Ιστορία θα γράψει ότι ΞΑΝΑΣΩΣΑΜΕ το παγκόσμιο αθλητικό σίχαμα.
 
Ας δούμε συνοπτικά τη χτεσινή ΞΕΦΤΙΛΙΑ στη super league., η οποία είχε τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ της πιο ΓΕΛΟΙΑΣ κυβέρνησης από την απελευθέρωση. Μια κυβέρνηση που αντί να ασχολείται με την ΦΤΩΧΕΙΑ των Ελλήνων, ψάχνει «επενδυτές» για τον παναθηναικούλη. Κάτι διεθνή λαμόγια που λογικά όλο και κάποιο δωράκι θα έχουν για αυτούς με το «ηθικό πλεονέκτημα».
 
 
 
 
 
 
 
Για τον Ηρακλή, τη Βέροια, τον Άρη, τον Πανιώνιο φυσικά δεν υπήρξε η ίδια ευαισθησία. Δίκαια λοιπόν ο Ηρακλής ειρωνεύεται με ανακοίνωσή του.
 
 
Κι εκεί που νόμιζε κανείς ότι το ΡΕΖΙΛΙΚΙ θα σταματούσε μόνο στον ποδοσφαιρικό παναθηναικούλη, έρχεται η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ και ανασκολοπίζει τον ΕΞΑΣΦΥΡΙΧΤΟ.
 
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε βαζελάκια, αλλά χες οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ σας «σούταραν». Μη κοιτάτε που λένε μόνο για τον επώνυμο φίλαθλο. ΣΑΣ ΣΟΥΤΑΡΑΝ. Άντε τώρα στη ΒΟΥ ευρωπαϊκή κατηγορία, εκεί που κάνει κουμάντο ο υπερήλικας κομπλεξικός, μπας και δείτε φάιναλ φορ και καμιά κούπα. Με τους Ευρωπαίους Τανατζήδες, Αναστόπουλους και Φούφηδες να σας σφυρίζουν όπως οι έλληνες γκρι. Αν και η ΚΕΔ έχει θεματάκια τον τελευταίο καιρό, και κάποιο εισαγγελείς τους καλούν για καφεδάκι….
 
Τι νόμιζες επώνυμε φίλαθλε; Ότι οι ευρωπαίοι θα κάτσουν σαν τα ελληνικά γιουσουφάκια σου να σε ανέχονται;
 
ΦΑΠΕΣ σε παναθηναικούς σβέρκους ΠΑΝΤΟΥ !
 
 
 
"Οι πολλαπλές επιθέσεις που έχει κάνει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις τελευταίες εβδομάδες, με τις οποίες έχει προσβάλει πολλά άτομα, ομάδες και την ίδια την EuroLeague, οδήγησε όλες τις ομάδες-μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής των Μετόχων της EuroLeague (ECA Board) εκτός του Παναθηναϊκού να αξιολογήσουν την κατάσταση και σε συνεργασία με τη διοίκηση της διοργάνωσης. Έπειτα από εμπεριστατωμένη αξιολόγηση και οι δέκα σύλλογοι συμμερίζονται ομόφωνα την ακόλουθη θέση:
1. Επαναλαμβάνουν ότι η συμπεριφορά του κ. Γιαννακόπουλου είναι εντελώς αντίθετη με τις ηθικές αρχές και τις αξίες του αθλητισμού και συγκεκριμένα αντίθετη με την αρχή του σεβασμού, η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των σχέσεων μεταξύ των μελών μιας αθλητικής κοινότητας. Ως εκ τούτου, το συμβούλιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα υιοθετήσει τα κατάλληλα ρυθμιστικά μέτρα για να διασφαλίσει ότι αυτό το άτομο δεν θα μπορεί να συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της EuroLeague, μέχρι να σταματήσει εντελώς και οριστικά αυτή η συμπεριφορά. Η χρήση δυσφημιστικών δηλώσεων ή η συνεχής δημόσια πίεση και λεκτική επιθετικότητα σε μια προσπάθεια να επηρεάσει τα αποτελέσματα και να επιτεθεί στη διοργάνωση, τα μέλη της, τους παράγοντες, δεν έχει θέση σε ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα που οι ομάδες έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια και αυτή τη στιγμή προσφέρει στους οπαδούς τις καλύτερες αναμετρήσεις στην ευρωπαϊκή ιστορία του μπάσκετ.
2. Οι άλλοι 10 σύλλογοι του συμβουλίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της EuroLeague Basketball έχουν δώσει οδηγίες στους νομικούς τους συμβούλους να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες εναντίον του κ. Δημητρίου Γιαννακόπουλου με σκοπό την αποκατάσταση των ζημιών που έχει προκαλέσει στην εικόνα, την τιμή, την ακεραιότητα και την αξιοπιστία του διαγωνισμού, των συλλόγων, των διαιτητών και τη διοίκησης της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της EuroLeague.
3. Τα 10 σωματεία, όπως το Συμβούλιο της ECA και η διοίκηση της διοργάνωσης, επαναλαμβάνουν την επιθυμία τους ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να αποτελεί μέρος του κορυφαίας διοργάνωσης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι η πεποίθησή τους ότι οι οπαδοί και η ιστορία του συλλόγου δεν θα πρέπει να υπονομεύονται από την ντροπιαστική συμπεριφορά ενός ατόμου, ούτε οι ίδιοι οι οπαδοί θα πρέπει να στερούνται την απόλαυση της καλύτερης μπασκετικής διοργάνωσης στην Ευρώπη, στην οποίο ανήκει ο σύλλογός τους".
* Οι ομάδες που συνυπογράφουν την ανακοίνωση: Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Ολίμπια Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Ζάλγκιρις Κάουνας.
 
ΥΓ. Οι Ελληνικές ΑΡΔοφυλλάδες  μόνο τα κλάματα δε βάλανε για τον παναθηναικούλη. Στα μαλακά την περνάνε την παναθηναική ΞΕΦΤΙΛΑ. Ε ρε και να αφορούσαν τον Ολυμπιακό τι θα διαβάζαμε….
 

Σχόλια

Εικόνα Arxidakos

Αν και το -6 και ρόστερ ακαδημιών προαναγγέλουν πολλά γέλια, χάθηκε η ευκαιρία να επανορθώσει η διοίκηση το ιστορικό σφάλμα της λουλουδοκατάστασης. Άντε τώρα γιατί έχω ήδη πάρει διαρκείας στον Αστέρα Εξαρχείων εν αναμονή των ντέρμπι με τον παναμπελοκηπιακό...

Εικόνα Arxidakos

Επίσης ζητώ ειλικρινα συγνώμη από τον Αστέρα Εξαρχείων για τον χαρακτηρισμό "ντέρμπι".

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Κακώς, κάκιστα, πολύ κακώς το σώζουμε με την υπογραφή μας!
Τι να πρωτοθυμηθούμε για τους αιώνιους βρωμιάρηδες...

Εικόνα thita

για το μπάσκετ της πανάθας: πως κάνετε έτσι ρε παιδιά, έναν απλό φίλαθλο απέβαλε η ευρωλίγκα, τι σχέση έχει με την παναθηναϊκάρα του μάνου παπαδόπουλου? τι εννοείτε ότι ο φίλαθλος αυτός θα πάει την ομάδα στην φίμπα?

σιριουσλι νάου, αυτό που η ευρωλίγκα λέει είναι μωρή βαζέλα δεν σε διώχνουμε εμείς που να βαράς τον κώλο σου κάτω, φύγε μόνη σου άμα γουστάρεις, να μας μετρήσεις και την ρήτρα

κι αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες (αν μπορούν ας κάνουν κι αλλιώς, να δεις για πότε θα χτυπήσει το κουδούνι κάπου εκεί μεταξύ 2 και 4 τα ξημερώματα) είναι για τα μπάζα, από την μακάμπι και την τσκα που θα έπαιρναν μαζί, τώρα λένε για χίμκι κι ερυθρό αστέρα, έχει και πιο κάτω λέμε ρεεεεε, θα το καταλάβετε του χρόνου που θα παίξετε ντέρμπι κορυφής με την μονακό

για την μπάλα της πανάθας: θυμικά είμαι κατά της διοίκησης, να πέσει το μπουρδέλο να γελάσουμε, αλλά το σκέφτομαι πιο λογικά, δεν μπορεί, δεν είναι τρελός ο βαγγέλας, του έχω βασική εμπιστοσύνη, οπότε σέβομαι την απόφαση και το λήγω εδώ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ βέβαια, ο κανονισμός λέει όχι μόνο ότι αλλαγές δεν εφαρμόζονται αναδρομικά (ακόμη και η αλλαγή που πέρασε δηλαδή πρέπει να ισχύσει από του χρόνου) αλλά και ότι θέλει 3/4 των ομάδων για να περάσει αλλαγή. ΡΩΤΑΩ: 11 στους 15 είναι τα 3/4?

Εικόνα John Zolo

...ειναι 11,25 και το στρογγυλεψαν προς τα κατω διοτι ειναι μικροτερο το απο το μισο (0,5). Απλα...
Αυτο που δεν ειναι απλο να καταπιεις ειναι η αποφαση του Βαγγελα (οπως λες)...συμφεροντα βλεπεις...γαμησε τα αδερφε...

Εικόνα thita

Αδερφέ,στα κεφάλια δεν γίνεται αυτό,δεν είναι ευρώ,είναι άνθρωποι,το 11,25 δεν είναι 11 τύποι κι ένα χέρι κι ένα πόδι του δωδέκατου,είναι 12, οτιδήποτε πάνω από 11,και 11,01 ακόμη, είναι 12 κεφάλι;,τελος,απλά τα πράγματα,νομικά μιλάω. Προφανως,επειδή δεν έβγαιναν τα νούμερα,έβαλαν τον πλατανια που ήταν εκεί να μην ψηφίσει αλλά να απέχει. Για να σωθεί η παναθα μίλησαν οι μουγγοι λεμε. Έχει όμως ουρά το πράγμα,την αναδρομικότητα της νέας ρύθμισης.

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνώ με όλα όσα αναφέρει στο εξώδικό του ο Ηρακλής.

http://www.sport24.gr/football/omades/Iraklis/ekswdiko-hraklh-se-epo-sup...

Ας προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να προσβάλει τη γελοία και παράνομη απόφαση της Superleague. Για μία ακόμη φορά, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ η δική μας ΠΑΕ ψήφισε υπέρ του να σωθεί η ΠΑΕ ΠΑΟ.

Εικόνα John Zolo

Α...ρε Σαββα...διαχρονικα ειμαστε θυματα της αγαπης μας για τον Θρυλο...εχουμε απειρα παραδειγματα...

Εικόνα John Zolo

...και η Διοικηση του Θρυλου - για αλλη μια φορα - τον σωζει !!!