Πίσω από τις ΑΠΑΤΕΣ του βάζελου για παραμονή στη Super League, βρίσκεται η κυβέρνηση των ροζ απατεώνων και τα έμμισθα ΑΡΔάκια


Tags: -

Χθες, είχαμε μια ακόμα εξέλιξη ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ παραμονής στη Super League, του συνοικιακού σωματείου Γκύζη – Αμπελοκήπων, γνωστό με την επωνυμία «παναθηναικούλης». Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, για αφαίρεση τριών βαθμών από τον παναθηναικούλη, σε σχέση με την οφειλή του στον Εσιέν.
 
Είχαν οριστικοποιηθεί ήδη δύο αποφάσεις για αφαίρεση τριών βαθμών από το κωλοσωματείο, από την υπόθεση Βέμερ, καθώς και μία τρίτη για την ίδια υπόθεση, αλλά με πρόλαβαν και τον εξόφλησαν πριν οριστικοποιηθεί. Αυτή του Εσιέν λοιπόν είναι η Τρίτη αφαίρεση βαθμών. Λογικά αν δεν τον πληρώσουν ο παναθηναικούλης θα έπρεπε να υποβιβαστεί. Είναι έτσι όμως;
 
 
Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ.
Δέχεται την από 2-3-.2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN.
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ.μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
 
Για να δούμε τι έγραφε η δημοσιογραφάρα Ρούλης - Αρούλης Ασβεστάς την παραμονή της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου, στο site που βγαίνει από τα αμπάρια του Golendri για την υπόθεση Εσιέν.

 
 
Super League: Κινδυνεύει με νέο -3 ο ΠΑΟ, αλλά πλέον για τη νέα σεζόν
7 Μαΐου 2018, 22:41 - Άρης Ασβεστάς
Τελευταία ανανέωση: 7 Μαΐου 2018, 22:52
 
Όποια αφαίρεση βαθμών επιβληθεί πλέον στον Παναθηναϊκό (π.χ. για τον Εσιέν) θα εκτελεστεί με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, όπως διευκρινίζεται από τους άμεσα αρμόδιους.
 
Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το SDNA, την ερχόμενη Τετάρτη 9 Μαΐου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα συζητηθεί προσφυγή του Εσιέν με αίτημα την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών σε βάρος του Παναθηναϊκού, για ένα ποσό της τάξης 36.513 ευρώ που έχει επιδικαστεί στον Γκανέζο.
 
Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται από ανθρώπους της λίγκας που είναι αρμόδια για την εκτέλεση αυτών των ποινών, οι «πράσινοι» απειλούνται μεν με νέα αφαίρεση βαθμών, όμως όχι άμεσα, αλλά από τη νέα σεζόν. Δηλαδή το -6 που ήδη έχει από τον Βέμερ, δεν μπορεί πλέον να γίνει -9 με μια νέα αφαίρεση 3 βαθμών για τον Εσιέν. Κάτι που σε διαφορετική περίπτωση θα σήμαινε αποβολή του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα.
 
Σύμφωνα με τις διευκρινήσεις που λάβαμε, η οριστική αφαίρεση 3 βαθμών για οφειλές σε κάποιον παίκτη, επιβάλλεται –βάσει Κανονισμού- 5 μέρες μετά τον επόμενο αγώνα της ομάδας. Όμως το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, άρα ο επόμενος αγώνας του Παναθηναϊκού είναι πλέον τον… Αύγουστο, την 1η αγωνιστική!
 
Αν λοιπόν επιβληθεί αύριο το πρωί στο «τριφύλλι» μια αφαίρεση 3 βαθμών, π.χ. για τον Εσιέν, θα πρέπει να τον εξοφλήσει μέσα σε 5 ημέρες από τον επόμενο αγώνα του, δηλαδή 5 μέρες μετά την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος! Άρα το όποιο θέμα υποβιβασμού του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή, έχει εκλείψει.
 
Διευκρινίζεται επίσης, ότι με το τέλος της φετινής περιόδου, οι αφαιρέσεις βαθμών που είχε ως τώρα, ουσιαστικά μηδενίζονται! Οι 6 βαθμοί που ήδη αφαιρέθηκαν για την υπόθεση Βέμερ, δεν επιστρέφονται. Όμως αν του αφαιρεθούν π.χ. 3 βαθμοί για τον Εσιέν τον προσεχή Αύγουστο, θα έχει μόνο αυτούς τους -3 και δεν προστίθενται άλλοι από την υπόθεση Βέμερ.
 
Μην ξεχνάμε, βέβαια, ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει και με ένα -6 λόγω μη αδειοδότησης, αφού πρόκειται για την ποινή που πρόσφατα αντικατέστησε τον υποβιβασμό.
 
Βάσει των παραπάνω, εξάλλου, γίνεται αντιληπτή και η σκοπιμότητα των συνεχόμενων αναβολών που ζήταγε ο Παναθηναϊκός από τα δικαστήρια για τις υποθέσεις των παικτών του. Είναι προφανές ότι επεδίωξε να «τραβήξει» τις υποθέσεις ως το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να εκλείψει η πιθανότητα υποβιβασμού.
 
Με τον τρόπο αυτό, οι «πράσινοι» εξόφλησαν ουσιαστικά μόνο τον Βέμερ και κανέναν άλλο. Και έτσι κέρδισαν χρόνο ώστε εν τω μεταξύ να αλλάξει η ομάδα ιδιοκτησιακό καθεστώς, κάτι που αν τελικά συμβεί, υποτίθεται ότι ως τον Αύγουστο θα έχει διευθετήσει όλα αυτά τα ζητήματα…
 
Πάμε παρακάτω. Δύο σχετικά κείμενα του Μανωλιουδάκη, στο site που ο web server του βρίσκετε στα αμπάρια του Golendri. Το ένα αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών του παναθηναικούλη, που θεωρητικά και με βάση την ποινή που ΘΑ του επιβληθεί, δεν έπρεπε να επιτρέπονται.
 

 
Υπόθεση Λουντ-Δώνη: το «τρικ» των άμεσων ανανεώσεων!
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
8 Μαΐου 2018, 16:40 - Κώστας Μανωλιουδάκης
Τελευταία ανανέωση: 19 ώρες πριν
 
Το SDNA αποκαλύπτει για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός σπεύδει να ανανεώσει τα συμβόλαια Λουντ και Δώνη. Επειδή μπορεί να ανανεώσει όσους θέλει μέχρι την επικύρωση των περιορισμών!
 
Μόνο τυχαία δεν είναι η… βιασύνη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να πραγματοποιήσει άμεσα επαφές για ανανεώσεις συμβολαίων με τους Ρόμπιν Λουντ και Χρήστο Δώνη. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο λόγος που η διοίκηση του «τριφυλλιού» έσπευσε να προβεί άμεσα σε επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, είναι ότι μπορεί να ανανεώσει όσα συμβόλαια θέλει μέχρι να επικυρωθούν οι περιορισμοί της ποινής για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. 
 
Οι επίσημες ανακοινώσεις και οι τελεσίδικες αποφάσεις για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν από την ΕΠΟ προβλέπονται γύρω στα μέσα Μαϊου και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ακόμα επισήμως κάποια ποινή, παρότι έχουν γνωστοποιηθεί οι περιορισμοί που θα περιλαμβάνει. 
Συνεπώς όσο πιο γρήγορα κινηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και καταφέρει να εξασφαλίσει υπογραφές ανανεώσεων συμβολαίων, τόσο μεγαλύτερη «άνεση» (τρόπος του λέγειν, με όλους αυτούς τους περιορισμούς…) θα έχει για να κινηθεί το καλοκαίρι. 
 
Πιο απλά, εάν για παράδειγμα ο Λουντ και ο Δώνης συμφωνήσουν άμεσα για επέκταση συμβολαίων με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τότε αυτομάτως οι πράσινοι μπορούν να στείλουν τα νέα τους συμβόλαια στην ΕΠΟ και αυτά να επικυρωθούν στην ημερομηνία που θα σταλθούν, ανεξαρτήτως μάλιστα του ποσού που θα αναγράφεται σε αυτά τα συμβόλαια (άρα ακόμη δεν υφίσταται ο περιορισμός των 100.000 ευρώ για κάθε ανανέωση)!
 
Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύσει και με τον Μολίνς ή με οποιονδήποτε άλλο «πράσινο», εκτός από τους δανεικούς Κάτσε και Μυστακίδη, διότι οι δανεισμοί λογίζονται ως μεταγραφές και οι μεταγραφές φέρουν απαραίτητα ως ημερομηνία την 1η Ιουλίου, σε όποιο προγενέστερο χρόνο κι αν πραγματοποιηθούν. 
 
Εξυπακούεται ότι εκτός από επέκταση δανεισμού ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να κάνει μεταγραφή «εδώ και τώρα» για τον ίδιο λόγο.
 
O Μανωλιουδάκης ήδη από τις 4 Μαίου είχε περάσει τη γραμμή του βάζελου στο site του Golendri.
 
 
Παναθηναϊκός: Καταδικασμένος μόνο εάν δεν υπάρξει κανονική διοίκηση
 
4 Μαΐου 2018, 00:00 - Κώστας Μανωλιουδάκης
Τελευταία ανανέωση: 4 Μαΐου 2018, 03:28
 
Το SDNA αναλύει τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στον Παναθηναϊκό με βάσει τους σοβαρούς περιορισμούς για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ και εξηγεί γιατί ΜΟΝΟ η αλλαγή διοίκησης μπορεί να βάλει «φρένο» στον κατήφορο.
 
Μόνο σε περίπτωση άμεσης και οριστικής αλλαγής σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει το «τριφύλλι» ότι την επόμενη σεζόν δεν θα ξαναζήσει παρόμοιες κωμικοτραγικές στιγμές, έχοντας τον εφιάλτη του υποβιβασμού να κρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του.
 
Σε περίπτωση που ΔΕΝ υπάρξει διοικητική αλλαγή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (παρά την απόφαση της Λίγκας για την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού στις μη αδειοδοτούμενες ομάδες), το «τριφύλλι» θα έχει απλώς μία ετήσια παράταση της μηχανικής υποστήριξης στον οργανισμό του πριν απ’ το οριστικό τέλος.
 
Κι αυτό διότι είναι ξεκάθαρο ότι:
 
Α)Αν όχι όλοι, σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσουν ως ελεύθεροι το καλοκαίρι μέσω του δικαιώματος προσφυγής που έχουν λόγω των υφιστάμενων οφειλών.
 
Β)Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα αποχωρήσουν δεδομένα από την ομάδα.
 
Γ)Οι σοβαροί περιορισμοί στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συμβολαίων θα δημιουργήσουν αυτονόητα έναν... Παναθηναϊκό Κ20, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, σε συνδυασμό και με το -6 με το οποίο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο σύλλογος.
 
Δ)Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα τη νέα σεζόν να υποβιβάζονται έξι ομάδες, από τη στιγμή που βρίσκεται στα σκαριά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος για τη μεγάλη κατηγορία της χώρας.
 
Εν τούτοις, εάν υπάρξει μία κανονική διοίκηση που θα έχει συνέπεια, θα βάλει σε μία σειρά τις πληρωμές κι τα οφειλόμενα σε πρώην και νυν, και το κλίμα αλλάξει άρδην εντός και πέριξ του συλλόγου, είναι εφικτό ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί αξιοπρεπής -τηρουμένων φυσικά των αναλογιών- στο νέο πρωτάθλημα.
 
Και να θέσει τις βάσεις για να εμφανιστεί ένας... κανονικός Παναθηναϊκός τις αμέσως επόμενες χρονιές.
 
Με μία νέα κανονική διοίκηση θεωρείται ως πιθανότερο:
 
Α)Να παραμείνει στο έμψυχο υλικό της ομάδας η πλειοψηφία των υπαρχόντων παικτών, εξετάζοντας από άλλη οπτική γωνία το μέλλον τους στο σύλλογο και μη ασκώντας το δικαίωμα προσφυγής.
 
Β)Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα δουν δεδομένα με άλλο «μάτι» το ενδεχόμενο παραμονής τους στο «τριφύλλι».
 
Γ)Τουλάχιστον ο «κορμός» από την φετινή σεζόν, έτσι όπως διαμορφώθηκε στην τρίτη… έκδοση του Παναθηναϊκού μετά δηλαδή τον Γενάρη, θα έχει πολλές πιθανότητες να διατηρηθεί και του χρόνου.
 
Δ)Το -6 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και οι περιορισμοί στις ανανεώσεις και τις μεταγραφές θα αποτελέσουν προφανώς τροχοπέδη για την άμεση επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ιστορική κανονικότητά του, αλλά με βάσει όλα τα παραπάνω είναι εφικτό να κρατήσει το χειρόφρενο στην κατηφόρα και να δημιουργήσει ένα ανάχωμα πριν από την αντεπίθεση.
 
Προφανώς και δεν είναι καθόλου εύκολο, δεν είναι όμως και ακατόρθωτο να συμβεί.
 
Με γνώμονα όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. της Λίγκας την Πέμπτη, θα εφαρμοστούν οι περιορισμοί που είχαν ισχύσει την τελευταία φορά που εφαρμόστηκε η συγκεκριμένη ποινή.
 
Συγκεκριμένα:
-Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών (-6) από το επόμενο πρωτάθλημα.
-Μία μεταγραφή άνω των 23 ετών Έλληνα ή ξένου παίκτη.
-Δύο ανανεώσεις συμβολαίων άνω των 23 ετών και στις δύο μεταγραφικές περιόδους (καλοκαίρι-Γενάρης).
-Μία μεταγραφή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο άνω των 23 ετών, αποκλειστικά Έλληνα παίκτη.
-Απεριόστος αριθμών Ελλήνων παικτών κάτω των 23 ετών.
-Απαγόρευση αύξησης των αποδοχών στις (μάξιμουμ δύο) ανανεώσεις που προβλέπονται.
-Απαγόρευση ποσού άνω των 100.000 ευρώ στα συμβόλαια των νέων μεταγραφών.
-Καμία μεταγραφή ή δανεισμός με πληρωμή σε ομάδα.
-Ο δανεισμός θεωρείται μεταγραφή.
 
Οσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, στον Παναθηναϊκό υπάρχουν επτά συμβόλαια που λήγουν τον προσεχή Ιούνη: Γκιγιέρμο Μολίνς (30), Ρόμπιν Λουντ (25), Εργκους Κάτσε (25), Γιάννης Μυστακίδης (24), Χρήστος Δώνης (23), Στέφανος Ευαγγέλου (20), Γιάννης Μπουζούκης (20).
 
Από τα τέσσερα συμβόλαια των παικτών άνω των 23 ετών, το «τριφύλλι» μπορεί να ανανεώσει δύο συμβόλαια, με ίδιες απολαβές και μπορεί επίσης να κάνει μία μεταγραφή παίκτη άνω των 23 ετών που στο συμβόλαιό του θα αναγράφεται μάξιμουμ το ποσό των 100.000 ευρώ το χρόνο.
 
Η πλειοψηφία των παικτών που βρίσκονται σήμερα στον Παναθηναϊκό, Ελλήνων (Διούδης, Κότσαρης, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Τζανδάρης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Εμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Πίσπας) και ξένων (Εμάνουελ Ινσούα, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Ματίας Γιόχανσον,  Άντονι Μουνιέ, Λουτσιάνο Νέβες, Όμρι Άλτμαν) δεσμεύονται με συμβόλαια και άρα μπορούν να αποχωρήσουν από το σύλλογο μόνο εάν καταθέσουν προσφυγή ή αν λυθούν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα συμβόλαιά τους.
 
Από πλευράς γραμμών (άμυνα, κέντρο, επίθεση) γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα υφίσταται στην επίθεση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ήδη συμφωνία παραχώρησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα το προσεχές καλοκαίρι.
Ολα τα παραπάνω είναι προφανές ότι ισχύουν μόνο στο ενδεχόμενο που παραμείνουν οι περιοριστικοί όροι ακόμη και μετά από άμεση αλλαγή σκυτάλης/ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 
Ας δούμε τι λέει ο κανονισμός.
 
Όλα αυτά τα χρόνια μας είχαν ζαλίσει …τον έρωτα τα αντιολυμπιακά κατακάθια, ότι δεν τηρούνται οι νόμοι και οι κανονισμοί. Θέλανε ισονομία δήθεν. Το ότι για τις τρεις αθλητικές ΔΕΚΟ παναθηναικούλη, αεκούλα, παοκάκι δεν εφαρμόζεται ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος δε το λένε οι γλίτσες. Ίσα ίσα που πανηγυρίζουν κιόλας όταν περνάνε τα κωλοσωματεία τους μέσα από τα «παράθυρα» των νόμων και τις εκάστοτε κυβερνητικές αβάντες ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων.
 
 
Άρθρο 24 παράγραφος 5
 
 
Το συγκεκριμένο άρθρο, εξηγεί το τι προβλέπεται στις περιπτώσεις βεβαιωμένων οφειλών ΠΑΕ σε παίκτες, με αποφάσεις διαιτητικού και πότε ανακοινώνει η Super League την ποινή, δίνοντας αβάντσο 5 μέρες για αποπληρωμή.
 
Τι έχει συμβεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο, κι από τη στιγμή που ο Αλαφούζος ανακοίνωσε ότι σταματάει να βάζει χρήματα στην ΠΑΕ παναθηναικούλης, εκεί κάπου το Φθινόπωρο του 2017; Άρχισαν να πέφτουν οι προσφυγές σαν το χαλάζι. Άφησαν απλήρωτους μέχρι τους εργαζόμενους της ΠΑΕ, ακόμα και λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Μέχρι τα τηλέφωνα τους κόψανε. Ο παναθηναικούλης όμως συνέχιζε απτόητος να αγωνίζεται. Οι προσφυγές των ποδοσφαιριστών έπαιρναν  συνεχείς αναβολές. Αναβολές και πάλι αναβολές.
 
Γιατί συνέβαιναν όλα αυτά; Μήπως η ξεφτιλισμένη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έβαλε το χεράκι της; Μήπως το  βαζελάκι που παριστάνει τον πρωθυπουργό, μαζί με το μισό υπουργικό συμβούλιο που το αποτελούν πονεμένα βαζέλια, δεν άντεχαν να δουν τη ΔΕΚΟ να υποβιβάζεται;
 
Όλοι αυτοί, με εμπροσθοφυλακή τα έμμισθα ΑΡΔακια (ακόμα και τα αμπάρια του Golendri μίλησαν, που υποτίθεται δεν θέλουν να ακούν για τον αποστάτη Αλαφούζο, που εφυγε από τη συμμαχία «εξυγίανσης»), αβαντάρισαν τις ελεεινές απάτες του βαζελου, ο οποίος σκανδαλωδώς δεν υποβιβάζεται, επειδή τρέναρε προς τα πίσω όλες τις υποθέσεις με τα χρέη του (με την ανοχή Κράτους, Δικαιοσύνης, ΜΜΕ),  για να μεταφερθούν στο επόμενο πρωτάθλημα.
 
Και όχι μόνο αυτό.
 
Πριν καν επικυρωθεί η τιμωρία του για τη νέα σεζόν που θα του απαγορεύει να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις, ανανεώνει όσα συμβόλαια προλαβαίνει.
 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Για όλα αυτά δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ.
 
ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΔΥΣΟΣΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αυτά θα τα θυμηθούμε σύντομα, όταν αισθανθούν πλέον ασφαλείς και συνεχίσουν στο γνωστό ρυθμό εναντίον του ολυμπιακού...

Εικόνα ThomasK

Δυστυχώς βάλαμε κι εμείς πλάτη για να σωθεί ο
σιχαμερός εχθρός μας, ελεεινός πρωτοσκευωρός
της "Ε.Ο." και τρισάθλιος πρωτοστάτης/πωτεργάτης
της τόσο δυσώδους "εξυγίανσης".

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Είπαμε εμείς είμαστε ευγενικοί και καλοί άνθρωποι και καμιά καταγγελία για αθέμιτο ανταγωνισμό δεν κάνουμε...