Τι γνώμη έχει η «αριστερή» Κα Ζούμη για το Athens Alive;



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Μεγάλος ντόρος έγινε με το κείμενο μιας «αριστερής» κυρίας του πληκτρολογίου, της Κυρίας Αλέκας Ζούμη, εναντίον του «στυγνού καπιταλιστή» Βαγγέλη Μαρινάκη και της απάντησης που ΣΩΣΤΑ της έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς.
 
Ξεσηκώθηκαν όλα τα ανώμαλα ροζ «αριστερά» παπαγαλάκια αλλά κυρίως ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο 105,5».
 
Εντάξει, είναι γνωστό ότι όλος αυτός ο εσμός των ανώμαλων που αυτοχαρακτηρίζονται «αριστεροί», έχουν ευαισθησία μόνο σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, τους οπαδούς του (ειδικά με τη Θύρα 7) και με τον πρόεδρό του Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Αντίθετα με τους υπόλοιπους καπιταλιστές της χώρας, μια χαρά κάνουν μπίζνες.  Ρούβλια και ευρώ να ρέουν κι όλα καλά. Τρώνε και πίνουν μαζί και τα «project» πάνε κι έρχονται.
 
Διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα παπαγαλάκι όλων των «πρότζεκτ» που έχουν σχέση με τις αθλητικές ΔΕΚΟ (από Βοτανικό και Γουδί, μέχρι Νέα Τούμπα, Αγία Σοφία και ΟΑΚΑ), τη Live Sport, σε κείμενο του γνωστού και μη εξαιρετέου Βασιλάκη Βέργη, ότι το Athens Alive θα έχει ως κέντρο το κλειστό του Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, αφού οι ασιάτες που ΘΑ μπουν στην ΠΑΕ παναθηναικούλης καλοβλέπουν το Βοτανικό.
 
 
 
Παναθηναϊκός : Το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι η βάση για το Athens Alive, προτείνει η Κυβέρνηση.
 
"Δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ η κοινοπραξία που εκπροσωπεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως γνωστοποίησε και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Redstone που είναι μέλος του κονσόρτσιουμ του «Athens Alive».
 
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι σε συζητήσεις με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για το μέλλον της ΠΑΕ. Με βάση το γεγονός αυτό, η κυβέρνηση θεωρεί πως το «Athens Alive» μπορεί να υλοποιηθεί και χωρίς το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο ΟΑΚΑ.
 
Στελέχη της κυβέρνησης πρόκειται να έχουν συνάντηση με τον Γιαννακόπουλο την προσεχή εβδομάδα, ώστε να συζητήσουν για τα τρέχοντα δεδομένα στον Παναθηναϊκό και να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν στο μέλλον, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport. Η σκέψη της κυβέρνησης είναι πως δίχως το ποδοσφαιρικό γήπεδο, το πρότζεκτ μπορεί να υλοποιηθεί πιο σύντομα και πως η βάση θα είναι το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
 
Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ έχει ζητήσει την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 99 χρόνια. Το σίγουρο είναι πως για την πρόθεση της κυβέρνησης θα πρέπει να γνωστοποιηθεί η απάντηση του Γιαννακόπουλου, όπως φυσικά και των διεθνών εταιριών που συσχετίζονται με την κοινοπραξία."
 
 
Τι έχουμε εδώ; Η Κυβέρνηση παίρνει πρωτοβουλίες για το πρότζεκτ “Athens Alive”; Πλησιάζουν εκλογές και είπαν να «μαζέψουν» ότι κυκλοφορεί στην αγορά; Συνομιλίες με τον καπιταλιστή Δημήτρη Γιαννακόπουλο επιτρέπονται Κα Ζούμη;
 
Πως σας φαίνεται που οι «αριστεροί» κατσαπλιάδες τους οποίους φανατικά υποστηρίζετε, συζητούν τη διάθεση ΧΙΛΙΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ανοιχτού ελεύθερου χώρου, με αθλητική ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ χρήση στο κέντρο του Λεκανοπεδίου, στις καπιταληστικές ορέξεις διεθνών και εγχώριων μεγαλοεπιχειρηματιών;
 
Εντάξει. Το ξέρουμε πως ο πρωθυπουργός μαριονέτα έχει μάστερ στην Πολεοδομία, συνεπώς δεν μπορεί… θα το έχει μελετήσει καλά το θέμα…. Θα έχει κάνει όλους τους υπολογισμούς…. Με 2%; Με 5%; Παίζει και με 10%....
 
Κι επειδή Κα Ζούμη μου μια χαρά κομματικό παράσημο είναι να γράφεις κατά του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, επόμενη φάση είναι να σας δούμε κι εσάς ΕΔΙΠ (Διδακτικό προσωπικό), όπως την Περιστέρα, σε κάποια πολυτεχνική σχολή.
 
Μια απλή τροπολογία χρειάζεται…
«Εργαζόμενοι σε ΜΜΕ με ροζ απόχρωση που έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον μία φορά κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, εντάσσονται αυτοδίκαια σε θέση ΕΔΙΠ, σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της αρεσκείας τους».
 
Σας φαίνεται αρκετά φωτογραφικό; Έτσι νομοθετούν οι συμμορίτες….

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Οι επιχειρηματίες που συνομιλούν και συνεργάζονται με τους ΣΡΙΖΑΝΕΛ
είναι ευγενείς και όχι βάρβαροι σαν τον Μαρινάκη. Ο Γιαννακόπουλος λ.χ.
πέρυσι τους παίκτες δεν τους υποχρέωσε να έρθουν από την Πόλη με τα
πόδια και φέτος ένα "άντε γαμήσου" και κάποια άλλα...ευγενικά είπε στον
πρόεδρο της Euroleague Basketball CEO Τζόρντι Μπερτομέου και σ' άλλους
παράγοντές της. Τους δε Μελισσανίδη και Ιβάν απ' όπου κι αν τους πιάσεις
θα λερωθείς από το...ηθικό τους πλεονέκτημα, σαν αυτό της συμμορίας "πρώτη
φορά αριστερά" ένα πράμα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Πως θα το δώσουν ρε παιδιά χωρίς διαγωνισμό έστω και για ενοικίαση?Εδώ για κωλόχαρτα γίνεται ανοιχτός διαγωνισμός στον τελευταίο δήμο της χώρας και αυτοί θα νοικιάσουν τέτοια έκταση στον πρώτο που θα τη ζητήσει?

Εικόνα ThomasK

Θα βρουν τρόπο τα λαμόγια. Μην ξεχνάς κι οτι η αντιπολίτευση -πλην
ΚΚΕ- συναινεί σε παρόμοια ζητήματα (ΑγιαΣοφιά π.χ.) για μικροπολιτικούς
λόγους.