Θα τελεστούν Αυτόφωρα Αδικήματα. Συλλάβετέ τους !



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
 
Μια πολύ κρίσιμη μέρα σχετικά με το “Athens Alive” που αγγίζει φυσικά και το μέλλον του Παναθηναϊκού ξημερώνει. Ασφαλείς πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν πως η συνάντηση που είχε προαναγγελθεί μεταξύ της κυβέρνησης και του κονσόρτσιουμ που θέλει να αλλάξει το τοπίο στο ΟΑΚΑ και κατ’ επέκταση στην Αθήνα και να επενδύσει και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη (17/05).
 
Στη συνάντηση πιθανότατα θα παρευρεθεί ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με στενούς του συνεργάτες, ενώ κάποιες πηγές αναφέρουν πως στην Αθήνα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος της RedStone, Μαρκ Αλεξάντερ, προκειμένου να λάβει μέρος από κοντά στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης. Μάλιστα, είναι πιθανό να βρεθούν και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, ώστε να δουν αν υπάρχει η διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης να δοθεί όλη η έκταση του ΟΑΚΑ και όχι να χωριστεί σε “κομμάτια”.
 
Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν όλα τα δεδομένα, θα δουν αν γίνεται και πόσος χρόνος θα χρειαστεί προκειμένου να νομοθετηθεί και φυσικά θα κοιτάξουν να διασφαλιστούν από οποιαδήποτε προσφυγή μπορεί να προκύψει που θα είναι ικανή να καθυστερήσει αυτό το τεράστιο έργο.
Ήδη οι ομάδες εργασίας του “Athens Alive” έχουν προετοιμαστεί για τη συγκεκριμένη συνάντηση και είναι μάλιστα εντός των ημερομηνιών που είχαν ανακοινώσει πριν από περίπου ένα μήνα, όταν είχαν πει ότι στα μέσα Μαΐου θα είναι έτοιμοι για την ολοκληρωμένη πρότασή τους.
 
Στη συνάντηση, φυσικά, θα συζητηθεί και το θέμα του Παναθηναϊκού, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, ενώ είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί από την πλευρά του “Athens Alive” και μια συνάντηση με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, αφού έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο Μαρκ Αλεξάντερ πως δεν απορρίπτει ακόμα και τη συνεργασία με νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, προκειμένου να στεγαστεί ο Παναθηναϊκός σε ένα ανανεωμένο και σύγχρονο ΟΑΚΑ.
 
Εκπρόσωποι της γελοίας Ελληνικής Κυβέρνησης  (ίσως και το γιουσουφάκι που παριστάνει τον  πρωθυπουργό), θα συναντηθούν  σήμερα με εκπροσώπους ιδιωτικών συμφερόντων, προκειμένου να «συζητήσουν» την παραχώρηση ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ για 99 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ !
 
Για τα χίλια στρέμματα – φιλέτο του ΟΑΚΑ μιλάμε. Χωρίς ΝΤΡΟΠΗ, τα «αριστερά» ανδρείκελα που έχουν και οικολογική συνιστώσα τρομάρα τους, ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ κάθε έννοια Δικαίου. Λογικό είναι. Αφού θα πέσει ΦΟΥΜΟ στις εκλογές, ένα ποσοστό της τάξης του 10% λύνει πολλά προβλήματα……
 
Σε σοβαρές χώρες ήδη τα περιπολικά θα τους περίμεναν απ’ έξω, ώστε με χειροπέδες να τους οδηγήσουν πρώτα για εξακρίβωση  στην Ασφάλεια και στη συνέχεια στο Αυτόφωρο.
 
Να περιμένουμε από τους Έλληνες Εισαγγελείς κάποια ενέργεια; Από την Ελληνική Αστυνομία;
 
Τα κόμματα της ΓΕΛΟΙΑΣ αντιπολίτευσης γιατί σιωπούν; Μήπως παρακαλάνε να χαλάσει η δουλειά με τα «αριστερά» λαμόγια, ώστε να «εκτελέσουν» το «αναπτυξιακό» πρότζεκτ ΚΛΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ αυτοί;
 
Οι γιαλαντζί «επαναστάτες» του Ρουβίκωνα δεν έχουν ακούσει τίποτα ώστε να προγραμματίσουν κάποιου είδους ακτιβισμό;  
 
Οι «αριστεροί» που συγκεντρώνονται για να εμποδίσουν πλειστηριασμούς; ΑΦΑΝΤΟΙ !
 
Οι «πολλά βαρύ μάγκες» της Χρυσής Αυγής που είναι και γαμώ τους πατριώτες;  Σιλάνς; Μόνο κάνα γιουσουφάκι  των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι να τραμπουκίζουν. Για χάρη του παναθηναικούλη και του φαρμακέμπορα όμως; ΤΟΥΜΠΕΚΙ…
 
Λοιπόν…
 
Επειδή στον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ Ελλάδα, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ δεν υπάρχει…
 
Οι διοικήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της ΚΑΕ Ολυμπιακός, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ  απέναντι στη ιστορία μας και στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, να απαλλοτριώσουν την έκταση από το ΣΕΦ έως το Τροκαντερό, ή όποια άλλη έκταση κρίνουν κατάλληλη, ώστε να στεγάσουν τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού  συλλόγου του πλανήτη.
 
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ
 

 
 

Σχόλια

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Σωστά τα λέτε .Στο παρελθόν και εγώ είχα προτείνει απαλλοτρίωση απο εργοστάσιο Γαβριήλ μέχρι ολυμπιακές εγκαταστάσεις και με επιχωμάτωση όχι όμως μόνο για ολυμπιακό αλλά για να γίνει το Ελληνικό Εφοπλιστικό Κέντρο .

Εικόνα ThomasK

Να επιληφθούν εισαγγελείς και αστυνομία; Χα!

Ν' αντιδράσει η αντιπολίτευση; Θα 'ναι ύβρις στον
πολιτικαντισμό/μικροκομματισμό. Εάν αντιδράσει θα 'ναι
για να πλειοδοτήσει σε εύνοια και μεταχείριση. Μόνο
το ΚΚΕ θ' αντιδράσει.

Καλό θα ήταν ν' αντιδράσει ο όλος Ολυμπιακός και με
τον τρόπο που λες, αλλά δεν βλέπω οποιαδήποτε αντίδραση
ειδικά από τους Αγγελόπουλους. 'Αλλωστε για την ΚΑΕ
προβλέφτηκε/περιλήφτηκε γήπεδο στο Ελληνικό, που
φυσικά θα πληρώσουν οι ίδιοι όταν και αν γίνει (σε
καμιά 10ετία).

Οι "αριστεροί" (Ρουβίκωνας και Σια) τώρα έχουν άλλες
προτεραιότητες.

Θ' αντιδράσουν οι συνήθεις αντιδρώντες, αλλά στο τέλος
θα γίνει το θέλημα της χούντας και του Τράκη της, εφόσον
τα βρουν τα καρντάσια.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Βασικά έχεις απόλυτο δίκιο.
Πόλεμοι χάνονταν κι οι ηττημένοι ποτέ δεν είχαν το "99 χρόνια γδύσιμο". Εμείς εδώ το καταφέραμε χωρίς να πέσει τουφεκιά και χορεύαμε κι από πάνω!!! Τι να πει κανείς...
Κι επειδή όπως το είπες σε αυτό το μπουρδέλλο πάνω στο οποίο όλοι παρασιτούν ΠΟΑ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, με παραχωρημένες εκτάσεις, σβησμένα χρέη, Ρότσα, πιστόλια, παράρτημα στην Κρήτη και τελειωμός δεν υπάρχει στην αβάντα, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει αυτό που είπες:

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
έτσι κι αλλιώς από την πολλή λεηλασία νομίζεις ότι είσαι σε τοπίο μαντ μαξ.
Βέβαια, ας κρατάμε μια πισινή για το ΟΑΚΑ, γιατί εμπεριέχεται ο παράγοντας Τσίπρας. Δηλαδή το παραμύθι πάει σύννεφο. Εδώ ένα Ελληνικό, απ' όπου το αεροδρόμιο έχει φύγει κοντά είκοσι χρόνια τώρα και όλο και κάτι γίνεται και δεν το κάνουν τελικά τίποτα, ακόμα και τώρα που θεωρητικά το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο...
Φαστ τρακ, πατατρακ, φαιδρά πορτοκαλέα, κι έχει ο Θεός...

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΣΑΣ!

Εικόνα giorg7

Τα μπουρδέλα φίλε προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες. Είναι οργανωμένα με ρόλους ξεκάθαρους. Πουτάνες-τσατσά-νταβατζής-λογιστής που κατέχει το αντικείμενο.Οργανωμένα πράγματα. Έχει καμιά σχέση το Ελλαδιστάν και η γιάφκα της πλατείας Συντάγματος με την οργάνωση και τις υπηρεσίες ενός μπουρδέλου;