Τίγρις των Φρίσκις : Όποιον θέλουμε, τον κρατάμε. Ή μήπως δεν θέλουν αυτοί;


Tags: -

Γράφει ο Κακός Γαύρος 
 
Με αφορμή τη μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου  στον ΘΡΥΛΟ, ο «εν τοις πράγμασι διοικητής» της κούλας προχώρησε σε μια δήλωση «πουλ μουρ».
 
 
Επιμέλεια: Κώστας ΤσίληςΔημοσίευση: 16 Μαϊ. 2018 11:48
 
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε με το πριμ πρωταθλήματος στα Σπάτα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα με αιχμές για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.
Ο λόγος που ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε σήμερα (16/5) στα Σπάτα και την τελευταία προπόνηση, ήταν ξεκάθαρος. Ήθελε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, διότι όπως τους είπε "είστε πανάξιοι πρωταθλητές".
Άλλωστε γι αυτό και μίλησε με τους αρχηγούς για να καταβληθεί άμεσα το πριμ του πρωταθλήματος, που είναι λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ έστειλε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα και με αιχμή για τον Λάζαρο. "Όποιον θέλουμε τον κρατάμε και όποιον θέλουμε θα τον φέρουμε", είπε στους παίκτες και δεσμεύτηκε για ενίσχυση.
"Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε. Η χρονιά ήταν για εμάς απόλυτη επιτυχημένη. Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στεναχώρια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο.
Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις. Αλλά αυτό τελείωσε, πάει. Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι πανάξιοι πρωταθλητές. Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε.
Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα. πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμε κι άλλο! Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές,  συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές", ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη.
 
Αυτά στις 16 Μαίου. Δέκα Μέρες πριν. Από τότε έχει φύγει και ο Αραούχο, και σήμερα μάθαμε ότι ΤΕΛΕΙΩΣΕ και ο προπονητής του «χάρτινου» Μανόλο Χιμένεθ. Ενώ με 1,5 πόδι εκτός βρίσκεται και ο Βράνιες.
 
 
Τελικά ή εσύ δεν θέλεις κανέναν τιγρούλι των φρίσκις, ή ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
 
Εμείς θα ζητήσουμε τη γνώμη σας για τις αιτίες που την κάνουν όλοι με ελαφρά από την κούλα.
  1. Φοβούνται τα πιστόλια στα εκτός έδρας
  2. Φοβούνται τα κασκόλ στα εντός έδρας
Αντε να δούμε πόσοι θα μείνουν στο τέλος.
 
Στο πρωτάθλημα της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ, κανείς δε φαίνεται να θέλει να μείνει στην πρωταθλήτρια, ενώ στο «ηθικό» πρωταθλητή παοκ, έρχονται 36χρονοι τιμωρημένοι για ΝΤΟΠΑ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του CL.
 
Απ αυτούς τους οίκους ανοχής έχασαν το φετινό πρωτάθλημα οι μισθοφόροι του Ολυμπιακού.
 
Η ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΔΕΚΟ βρίσκεται σε αποσύνθεση. Είναι ευκαιρία φέτος να τους ξαναστείλουμε στα φαρμακεία για αντικαταθληπτικά….

Σχόλια

Εικόνα djole11

Οσους παιχτες εχουμε παρει απο την ικτερικια,επαιξαν πολυ καλη μπαλα στον Ολυμπιακο.Αλεκος,Μανωλας,Τζιμπουρ κτλ.Πιστευω οτι ο Λαζαρος θα παιξει και θα προσφερει φετος.
Απο εκει και περα δεν θα μπω καν στη διαδικασια να συγκρινω πρεστιζ και μεταγραφες μιας ομαδας που πριν μια τριετια επαιζε στα τοπικα με προεδρο τον φρισκις με το γιγαντα Θρυλο.Με μειωνει σαν οπαδο πως το λενε.Θα επιμεινω οτι παρα την κακη εικονα της ομαδας φετος το ροστερ ηταν αρκετα ΑΝΩΤΕΡΟ των υπολοιπων στην Ελλαδα.
Ας μην το ΧΑΡΙΖΑΜΕ διωχνοντας το Λεμονη Γεναρη μηνα.

Εικόνα Aprosarmostos17

Στην φωτογραφία μοιάζει με τον Χάρι Πότερ.