Σούτο φταίει η Ριζούπολη



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο χτεσινός  3ος Τελικός στο ΟΑΚΑ, δεν πρόλαβαν να «στεγνώσουν τα δάκρυά του» για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, και η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΔ ΠΙΑΝΟΛΑ Χρήστος Σούτος , αναρωτήθηκε με κείμενό του στο site to10.gr,
 
“Τώρα τι φταίει; Τα φάουλ ή οι βολές; Αποφασίστε για να ξέρουμε
Τελικά ρε παιδιά σήμερα τι έφταιξε και έχασε ο Ολυμπιακός με δεκαπέντε πόντους διαφορά;
 
Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ στον Βασίλη Σπανούλη, που επέλεξε από την αρχή της αναμέτρησης να προκαλεί με τις αντιδράσεις του σε κάθε σφύριγμα κόσμο, αντιπάλους και διαιτητές γιατί θα πω ότι τον καταλαβαίνω.
 
Τελικά ρε παιδιά σήμερα τι έφταιξε και έχασε ο Ολυμπιακός με δεκαπέντε πόντους διαφορά; Τα φάουλ, οι βολές, η ομοσπονδία, ο ανάδρομος Ερμής ή μήπως όλα αυτά μαζί;”
 
Η απάντηση είναι τόσο απλή Χρηστάκι Σούτο και για σένα και για τον Γουλή και για τον Τσιμπίδα και για τον Βασιλαρά και για τον Νικολογιάννη και για τον ένα και για τον άλλο Κοντό αλλά και για όλες τις αντιολυμπιακές ΠΙΑΝΟΛΕΣ.
 
ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ !!!
 
 
Γι αυτό θα περιμένεις κάθε Ιούνιο να χαρείς. Με στυλοβάτες τους ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ πια,  του «Φάρου».
 
Α! και κάτι ακόμα…. Ας αρχίσει ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και στη Προ Ρέκο. Μήπως γλιτώσετε τα μπρατσάκια. Γιατί από το ΘΡΥΛΟ δε θα γλιτώσετε ποτέ.
 
ΥΓ. Όποιος συναντήσει στο δρόμο οποιαδήποτε δημοσιογραφική ΠΙΑΝΟΛΑ , ΔΕΝ την κάνει ηρωίδα. Δεν εξασκούμε κανενός είδους βία, σωματική-λεκτική-ψυχολογική, σε ανθρώπινα περιττώματα. Προσπαθούμε να μη τα πατήσουμε και λερωθούμε και τους ταράζουμε στη χλεύη και στην ειρωνεία….

 

Σχόλια

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Μετά το κράξιμο που έφαγε από πολύ κόσμο για το φάουλ στο Παπαπέτρου, ήρθε η χθεσινή δημοσίευση απλώς για να αποδειχθεί το μέγεθος του κόμπλεξ...

Εικόνα Chevalier de Balibari

νομιζω κερδιζει επαξια
τον ρολο του πιο αντιπαθη βαζελο αρδ
τρωει κατα πολυ κοντο , βεργη , νικωλογιαννη,σπυροπουλο
κλπ

πρωτος λεμε

Εικόνα kg

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΤΟ...............ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΞΑΝΑ...........................ΤΗΝ ΛΕΞΗ.....ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑ!!!!!