Απάντηση στον Στιβ Ρούτερ και στο τσοντοσάιτ


Tags: -

Στο γνωστό τσοντοσάιτ, που πλέον είναι ένα βαθύ βαζελορωσικό κονσόρτσιουμ, μίλησε σήμερα ο συνεργάτης του πρώην προπονητή του παναθηναικού Γιάννη Αναστασίου, ο πουθενάς Άγγλος Στιβ Ρούτερ. Σήμερα, εργάζεται ως βοηθός του Νάθαν Τζόουνς στο μεγαθήριο. Λούτον που βρίσκεται στη Γ’ Κατηγορία της Αγγλίας (League One). Συμμετείχε στον ηρωικό αποκλεισμό του παναθηναικούλη από την Καμπάλα. Θα σχολιάσουμε μόνο ένα απόσπασμα από τις καμαρωτές που είπε.
 
 
 
Θυμάσαι το ματς με τον Ολυμπιακό που αν και κερδίσατε στο γήπεδο με 2-1 τελικώς χάσατε τρεις βαθμούς;
 
«Είχα πάντα την απορία να μάθω κατά πόσον υπάρχει αμεροληψία και ακεραιότητα συγκεκριμένων μερών του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Η μονομαχία των δύο ομάδων τότε στη βαθμολογία κρινόταν στη διαφορά των γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια και εμείς είχαμε χάσει 1-0 εκτός έδρας. Στην έδρα μας κερδίζαμε με 2-0 και προς το τέλος ο διαιτητής έδωσε 6 στημένα στον Ολυμπιακό γύρω από την περιοχή μας και παίξαμε 6-7 λεπτά καθυστερήσεις για να καταφέρει τελικά ο Τσόρι Ντομίνγκες να μειώσει σε 2-1. Μετά οι Αρχές αποφάσισαν να μας πάρουν τρεις βαθμούς. Μας είπαν ουσιαστικά χωρίς λόγο ότι "Όχι δεν θα είστε εσείς στην κορυφή της βαθμολογίας". Στο επόμενο ματς χάσαμε καθαρά και μόνο επειδή οι παίκτες μας ήταν τόσο απογοητευμένοι από τα όσα συνέβησαν. Ουσιαστικά μας πήραν τους βαθμούς για το "τίποτα"».
 
Όπως βλέπετε λέει ότι τους ... τρομοκρατήσαμε στο Καραϊσκάκη. Θα κάνουμε μια αναδρομή ΜΟΝΟ σε “αντικειμενικά” site (ναι! Και στο βοθροσαιτ!), θυμίζοντάς του (και στα ΑΡΔακια του τσοντοσάιτ), το τι έγινε τότε που φάγανε το -3. Αλλά έτσι κι αλλιώς το ποίημα το έμαθε καλά. Για τη μετέπειτα κατρακύλα του παναθηναικούλη φταίει ….. η απογοήτευση των παιχτών του πράσινου θιάσου.
 
ΕΙΚΟΣΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ  Στιβάκο τη σεζόν 2013-2014. Θυμάσαι; Μετά το 0-3 και τη δήθεν τρομοκρατία στο καραισκάκη. ΤΕΤΑΡΤΟΣ ! Σε πέρασε κι ο Ατρόμητος ! Κι έσφαξες το παοκάκι για να βγεις πρώτος στα play offs.
 
 
ΔΩΔΕΚΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τη σεζόν 2014-2015. Τότε που και καλά τα παιχτάκια του παναθηναικούλη «απογοητεύτηκαν». Το -3 σου έφταιξε; Για να δούμε όμως γιατί φάγατε ΜΟΝΟ -3 ρε αδικημένοι από την άδικη την καινωνία….
 
 
 
Προσχεδιασμένα επεισόδια και τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Κασάμι, αλλά και του υπεύθυνου ασφαλείας της Super League Μάκη Τσάτσου.
 


 
 
Αρούλης Ασβεστάς (σας έλλειψε;) στο τσοντοσάιτ για τον τραυματισμό του Μάκη Τσάτσου.
 

 
 

 
«Άνθρωποι της ασφαλείας πήραν μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό κατάθεση από το Παϊτίμ Κασάμι για τη φωτοβολίδα που του έκαψε σε δυο σημεία στο χέρι.
Ο αναλυτής Αντώνης Λεμονάκης, μάλιστα, χτύπησε στο πόδι, ενώ σεκιούριτι του γηπέδου στη Λεωφόρο χτύπησε τον Χρήστο Μουρίκη, όταν προσπάθησε να πλησιάσει τους αναπληρωματικούς παίκτες.»
 
 
«Πολύ σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στη Λεωφόρο, περίπου 1,5 ώρα πριν από το σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Τέσσερα δευτερόλεπτα βγήκε από την φυσούνα στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, και έπεσαν φωτοβολίδες με προς το μέρος του. Άμεσα μπήκε στη φυσούνα και επέστρεψε στα αποδυτήρια.
Στην αναγνωριστική βόλτα από τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού έπεσαν φωτοβολίδες. Λίγο αργότερα μπήκαν στο γήπεδο οπαδοί του Παναθηναϊκού και η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη. Έπεσε ξύλο με τα ΜΑΤ και οι παίκτες του Ολυμπιακού έτρεξαν για τα αποδυτήρια.»
 
Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει πάρα πολλά βίντεο από τα επεισόδια που δεν ήταν δα για αφαίρεση βαθμών σύμφωνα με τον Εγγλέζο πουθενά.
 
Εντάξει είμαστε βαζελάκια; Μετά σας φταίει η Ριζούπολη γελοία αντιολυμπιακά κατακάθια.
Εμείς φταίμε που σας σώσαμε για δεύτερη φορά από υποβιβασμό. Στα ΤΟΠΙΚΑ έπρεπε να παίζετε. Αλλά εδώ η κρατική ΕΡΤ με τα χρήματα του κοσμάκη «αγόρασε» και την αγωνιστική  σωτηρία σας, παίζοντας φιλικά με τις υπόλοιπες υπο-ΔΕΚΟ.
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Η μεγαλύτερη όμως κατάντια για την ομαδούλα των αμπελοκήπων είναι ότι έγινε παράρτημα μιας άλλης ομαδούλας με λιγότερους τίτλους και απο τον αρούλη.

Εικόνα Ποσειδωνία

Σωστός...