¨Τρόμαξε¨ με την απόδοσή του την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ (που δεν έχει συμμετοχή σε όμιλο Τσαμπιονς Λιγκ).



Γράφει ο Red Dragon
 
¨Τρόμαξε¨ με την απόδοσή του την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ (που δεν έχει συμμετοχή σε όμιλο Τσαμπιονς Λιγκ).
 
Αυτά γράφονται από τον μέσο ΑΡΔ του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τα λένε μόνοι τους ξανά και ξανά μήπως καταφέρουν να ¨πείσουν¨ τους εαυτούς τους.
 
Πάμε να δούμε τώρα κάποια στατιστικά στοιχειά των δυο παιχνιδιών, με τον ΠΑΟΚ όπως γράψαμε να έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά σε αυτά τα παιχνίδια, λόγω του ότι ζορίζεται περισσότερο από ποτέ με το Financial Fair Play (και δεν θα ωφελήσει ιδιαίτερα μια πρόκριση απλά στους ομίλους του Γιουροπα Λιγκ και ενώ ακόμα δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο και ¨λύση¨ δεν θεωρείται το να καταλήξει στο κανάλι του κουμπουροφόρου ιδιοκτήτη του) όπου πρέπει να έκανε προετοιμασία μόνο με μπάλα όταν απέναντί του είχε μια ομάδα που χρειαζόταν χρόνο όσον αφορά την χημεία της αμυντικής της γραμμής, προσπαθούσε να βρει λύσεις στο θέμα των χαφ (όπου έπαιξαν ως τέτοιοι Μπλιντ και Μαζραουι) και με τους Ζιγιεχ, Νερες σε Κοπα Αφρικα και Κοπα Αμερικα αντίστοιχα.
 
 
Όπως γραφεί ο Νικολακόπουλος σε πρόσφατο άρθρο του.
«Αλλά εξίσου αλήθεια είναι ότι τα β΄ ημίχρονα του ήταν σαφώς πιο κάτω από τον Άγιαξ κι ότι ο αντίπαλος του ήταν ξεκάθαρα καλύτερος, σε εντελώς άλλο επίπεδο. Οι αριθμοί της ρεβάνς λένε, τελικές 20-7 (εντός εστίας 13-5), κόρνερ 24-6, κατοχή μπάλας 65-35% και φάουλ 8-17...Να σας θυμίσω τους αριθμούς και στην Τούμπα; Τελικές 9-17 για τον Άγιαξ, κόρνερ 0-5, κατοχή μπάλας 40-60%...Το παιχνίδι θα είχε σβήσει εκεί που ο Ζίγεκ δεν πάσαρε σε δύο συμπαίκτες του που ήταν μόνοι τους αριστερά και πήγε εγωϊστικά να τους περάσει όλους και να κάνει αυτός το γκολ».
 
Στο δε πρώτο ματς τα ποσοστά κατοχής μπάλας του Αγιαξ έφτασαν στο δεύτερο ημίχρονο πάνω από 85%.
 
Αυτή είναι η ¨εξαιρετική¨ εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ, που έκανε 37 τελικές με σβηστές μηχανές σε περίοδο προκριματικών.
Διαβάζουμε επίσης ότι περιμένουν την τιμωρία του Άγγλου διαιτητή, ο όποιος σύμφωνα με τους ΑΡΔ του συγκεκριμένου γυφτοσωματειου, ίσως να πήρε ¨εντολές¨ από τους ¨προϊστάμενούς¨ του στην Ελλάδα.
 
Επειδή τα γραφικά αυτά αμνοερίφια προφανώς όχι απλά δεν ασχολούνται με το άθλημα αυτό, αλλά ούτε μπαίνουν στην διαδικασία να φιλτράρουν τι ισχύει, να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος Άγγλος, ήταν διαιτητής στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμο Κιεβου όπου δεν έδωσε, μεταξύ άλλων, πέναλτι στο τέλος του παιχνιδιού.
 
Αν λοιπόν πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος, δεν είναι ο Άγγλος που σφύριξε τα αυτονόητα μιας και οι ¨Ματος¨ αυτού του τόπου έχουν μάθει να έχουν ασυλία, αλλά το γυφτοσωματείο αυτό που θεωρεί ότι μέσω διαφόρων αργόσχολων ΑΡΔ (αυτά τα γράφουν υπάλληλοι κουμπουροφόρου) και τρολ μπορούν να αραδιάζουν παντού γραφικότητες τύπου ¨UEFA mafia¨.
 
Αυτά τα σωματεία που αγωνίζονται (και διασύρονται από Εστερσουντ, Μπατε, Βιντι κλπ, καταρρίπτουν αρνητικά ρεκόρ όπως και η ΑΕΚ σε ομίλους Τσαμπιονς Λιγκ και Γιουροπα Λιγκ όταν δεν μπορούν να κερδίσουν στην έδρα τους ομάδες όπως η Κραϊόβα κλπ) στην Ευρώπη λόγω των βαθμών που φέρνει ο Ολυμπιακός.
 
Αν η Ελλάδα για παράδειγμα περάσει την Κύπρο στην κατάταξη των χώρων στην UEFA, αυτό θα γίνει εξ αιτίας  του Ολυμπιακού. Αν γίνει αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει και δεύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ. Ξέρετε ποιο ήταν το ¨ευχαριστώ¨ για όλα αυτά και την περσινή σεζόν? Να μην γίνουν καν τα στοιχειώδη σχετικά με το πρόγραμμά  όσον αφορά τον μοναδικό εκπρόσωπο της χώρας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις,  αλλά αντίθετα να διεξαχθούν ματς κυπέλλου ενώ μπορούσαν να γίνουν και αρκετά αργότερα. Για αυτά τα σκουπίδια μιλάμε.

Σχόλια

Εικόνα Ιννοκέντιος Κοκκινογούλοφ

Φυσικά θα έχετε μάθει για τη χθεσινή (27/08/2019) μεγάλη πρόκριση της ομάδας μας στους ομίλους του Champions League, κάτι που αναμενόταν μετά το 4-0 επί της Κράσνονταρ στον πρώτο αγώνα. Και αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά να διαβάζω τα κλάματα του βοθροσάιτ sdna.gr (των γεωργιανού λαθρέμπορα - πρεζάκια I5). Στο βοθροσάιτ χτυπιούνται κάτω σαν τραγιά επί 24ωρου βάσεως μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού και τον αποκλεισμό του γύφτου - ΠΑΟΚ.