ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!



Kαλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους. 
 
 
Σε προηγούμενο άρθρο που αναφέρθηκα στο παγκόσμιο ρεκόρ που διατηρεί το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού (μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ) είχα προλογίσει και τη δημιουργία νέου άρθρου για άλλο τμήμα του τεράστιου συλλόγου μας, το οποίο πρόσφατα έσπασε και διευρύνει ένα άλλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ρεκόρ. Επειδή δεν είναι πολλές οι μέρες που συνέβη αυτό, λογικά κάποιοι θα έχετε ψυλλιαστεί για ποιο τμήμα αναφέρομαι. Μα φυσικά στο τμήμα του Μπάσκετ Γυναικών. 
 
Στις 14 Δεκεμβρίου 2019, η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού μας αντιμετώπισε εντός έδρας τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου στα πλαίσια του ελληνικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι έληξε εύκολα υπέρ της ομάδας μας, ωστόσο το γεγονός που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο σημαντικό, είναι πως η νίκη αυτή αποτελούσε την 106η σερί (!!) στο ελληνικό πρωτάθλημα και την 123η σερί (!!!!) σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις! Η ομάδα μας, κατάφερε μόλις λίγα χρόνια μετά την επανίδρυσή της να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ που διατηρούσε μέχρι σήμερα ο Αθηναϊκός, ο οποίος είχε τρέξει ένα απίστευτο και αξιοθαύμαστο αήττητο σερί το οποίο όμως είχε "σπάσει" το 2012 μετά από 105 σερί νίκες. 
 

 
 
Ο Θρύλος μας το κατάφερε και αυτό. Το αήττητο σερί νικών που τρέχει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αποτελεί ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΡΙ ΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! Πλέον η ομάδα μας ανήκει δικαιωματικά στην ξεχωριστή λίστα των ρεκόρ ανά αγώνισμα παγκοσμίως (μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα με αντίστοιχα παγκόσμια ρεκόρ πατώντας ΕΔΩ) Σαφώς και αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ, το οποίο θα χρειαστεί πολύ καιρό για να καταρριφθεί από κάποια ομάδα, ΑΝ συμβεί ποτέ αυτό. Και το ακόμα καλύτερο είναι πως, η ομάδα μας δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει αυτό το αήττητο σερί νικών για πολύ καιρό ακόμα, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τόσο την αξία του σερί, όσο και τη δυσκολία για μελλοντική κατάρριψή του.
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και όλες αποτελούν κομμάτι αυτού του τμήματος και προσπαθούν έτσι ώστε να διατηρείται η σημαία του Θρύλου μας ψηλά, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων. Ευχόμαστε ολόψυχα να ακολουθήσουν και άλλα τμήματα με αντίστοιχες παγκόσμιες διακρίσεις. Αλλά για να γίνει αυτό θέλει στήριξη από όλους (μας). Το πιο απλό, το πιο εύκολο, το πιο προσιτό οικονομικά το οποίο μπορούμε να κάνουμε είναι να προμηθευτούμε την Κάρτα Φιλάθλου του Ολυμπιακου. Κοστίζει μόλις 10 ευρώ ρε μάγκες, ποσό αστείο, ακόμα και για αυτήν τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που ζούμε. 
 
ΤΑ "7" ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: Θέλετε κι άλλα τμήματά μας να σπάνε παγκόσμια ρεκόρ? Αποδείξτε το, αγοράζοντας έστω μια Κάρτα Φιλάθλου των 10 ευρώ.
ΥΓ2: Ο πόνος και το κόμπλεξ για τον Ολυμπιακό θα σας κυνηγάνε για μια ζωή... Νάνοι...
ΥΓ3: Μαθαίνω προετοιμαζόμαστε για πυροδότηση βόμβας... Οψόμεθα!!!
ΥΓ4: Η 4η Ιανουαρίου πλησιάζει. Όπου και όπως κι αν σας παίξουμε, το αποτέλεσμα γνωστό...
ΥΓ5: Είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ ότι φέτος θα κατακτήσουμε -τουλάχιστον ένα- ευρωπαϊκό τρόπαιο...
ΥΓ6: Να είστε υπερήφανοι που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού. ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
ΥΓ7: Καλή συνέχεια σε όλους σας, με υγεία πάνω απ'όλα.
MakTheBet
Κάτοχος κάρτας Φιλάθλου ΑΜΦ: F7214152