ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ "ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ"...



Καλησπέρα σε όλους...
 
Το θέμα με την "κόντρα" σχετικά με το ποια ομάδα στην Ελλάδα έχει τους περισσότερους τίτλους είναι γνωστό τοις πάσι. Όπως είναι γνωστό και το πόσο διαφημίζουν οι "απέναντι" τους περίφημους πεντακόσιους εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες τίτλους τους. Το θέμα των τίτλων είναι τεράστιο και με άπειρες πτυχές επομένως δε θα επεκταθώ, τουλάχιστον προς το παρόν, διότι κάποια στιγμή θα βγουν στη φόρα αρκετά πράγματα. Ωστόσο θα σας φέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε το τι συμβαίνει με ορισμένους από τους πολυδιαφημισμένους αυτούς "πράσινους" τίτλους. 
 
Στις 22 Φεβρουαρίου διάβασα στο pao1908 το παρακάτω:
 
(δεξί κλικ - άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να διαβαστεί πιο άνετα)

 

Το ότι οι αθλητές - αθλήτριες του ΠΑΟ κατέκτησαν τα τουρνουά ράγκμπι της ΟΧΕ σε άνδρες και γυναίκες δεν αμφισβητείται, αλλά αυτό που αμφισβητείται είναι το κατά πόσο ήταν .... επίσημα όπως αναφέρει το σάιτ (ποιος ορίζει, αλήθεια, ποιο ... τουρνουά είναι επίσημο και ποιο όχι?) και άρα το κατά πόσο μπορούν να προσμετρηθούν στη λίστα με τους περίφημους επίσημους ομαδικούς "πράσινους" τίτλους του ΠΑΟ. Φυσικά αυτά είναι ψιλά γράμματα για ορισμένους οι οποίοι γρήγορα γρήγορα μετά την ειδηση της κατάκτησης των τουρνουά, τα προσέθεσαν στη λίστα των τίτλων και μάλιστα στους .... επίσημους, όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά στην παρακάτω φωτογραφία που είναι παρμένη από το pdf της λίστας τους .
 
(δεξί κλικ - άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να διαβαστεί πιο άνετα)

Η πλάκα όμως ξέρετε ποια είναι? Ότι πριν περίπου ενάμιση μήνα και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου όπου ο τότε απερχόμενος αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Στέφανος Αυγουλέας, έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της ομάδας επί διοίκησης Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη σεζόν 2019-20, ανέφερε όσον αφορά το τμήμα ράγκμπι τα εξής: 
 
(δεξί κλικ - άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να διαβαστεί πιο άνετα)

Οι δύσπιστοι μπορούν να διαβάσουν ολόκληρο το κείμενο του απολογισμού και μάλιστα από "πράσινο" σάιτ απλώς πατώντας ΕΔΩ:

 
Πήρατε λίγο πρέφα το πώς διαομρφώθηκε αλλά και το πώς ανεβαίνει το νούμερο των .... επίσημων τίτλων του ΠΑΟ? Όταν προστίθενται στη λίστα με τους ... επίσημους ομαδικούς τίτλους, ΤΟΥΡΝΟΥΑ τα οποία ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΠΑΟ αναφέρει δημοσίως και με κάθε επισημότητα στον απολογισμό της χρονιάς ξεκάθαρα ως ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ , εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Και φυσικά αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα του τί συμβαίνει. Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα παραδείγματα σε διάφορα αθλήματα αν ανοίξετε το pdf με τους τίτλους τους. "Επίσημοι" τίτλοι τύπου "Τουρνουά Ε.Κ.Ο.Φ." στην κολύμβηση το 1979, "Τουρνουά Τ.Ε.Κ.Θ." στο ίδιο άθλημα το 1983, διοργανώσεις - τουρνουά επί Χούντας τύπου "21ης Απριλίου" σε Βόλεϊ (1968), σε Σκάκι (1970) και Θαλάσσιο Σκι (1972) κλπ, αλλά ας το σταματήσω εδώ προς το παρόν γιατί νομίζω έγινα κατανοητός. 
 
Για τους απέναντι λοιπόν, έχω μια συμβουλή να τους δώσω... Αποφασίστε λίγο μεταξύ σας αν οι τίτλοι που προσθέτετε στη λίστα είναι επίσημοι ή ανεπίσημοι, γιατί κάπου βλέπω έχει χαθεί το πράγμα ακόμα και από εσάς τους ίδιους.
 
 
ΤΑ "7" ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
 
ΥΓ1: Φρούτο είναι το κοινό καρπούζι που το παίρνεις με 5 ευρώ, φρούτο είναι και το καρπούζι Densuke που η τιμή του ξεκινάει από τα 250 ευρώ. Αν, λέω αν πιάνετε το νόημα... Καλοί οι τίτλοι αυτοί καθ'εαυτοί, αλλά αντικειμενικά μιλώντας δεν έχουν όλοι την ίδια αξία ούτε μπορούν να τσουβαλιαστούν... Δε μπορεί μια Ευρωλίγκα στο μπάσκετ που είναι ΕΝΑΣ τίτλος να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι και να εξισωνεται με ένα πρωτάθλημα καραμπίνας στυλ γονυπετώς (μη γελάτε, έχουν και τέτοια) επειδή κι αυτό είναι ΕΝΑΣ τίτλος. Ούτε ΕΝΑ Champions League στο πόλο ανδρών να εξισώνεται με ένα πρωτάθλημα ... League Of Legends που έγινε στη ... ΔΕΘ. 
ΥΓ2: Ένας θεσμός είναι. Πού να είχαν κι άλλους δηλαδή υπό την αιγίδα τους...
ΥΓ3: Πολλά τα κρούσματα τώρα τελευταία ρε παιδιά...
ΥΓ4: Εμπιστοσύνη σε Μαρινάκη, Αγγελόπουλους και Κουντούρη κι όλα θα γίνουν όπως πρέπει...
ΥΓ5: Περιμένω ακόμα περισσότερους οπαδούς του Ολυμπιακού μας να γίνουν κάτοχοι καρτών φιλάθλου και μέλους το επόμενο διάστημα...
ΥΓ6: Ευτυχώς που το PAO TV θα κάνει μετάδοση μέσω της Cosmote... Αλλιώς θα κλαίγαμε... Τουλάχιστον προς τιμήν τους είχαν την ευθιξία να ζητήσουν συγγνώμη...
ΥΓ7: Καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...