Μπέος: "Έχω πει πολλές φορές ότι οι σχέσεις μου με τον ΠΑΟΚ είναι φιλικές"


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...

Πριν λίγες ώρες και για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα, ο Αχιλλέας Μπέος ... φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Metropolis" μιλώντας στην εκπομπή "Στη Σέντρα". Εκεί αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα σχετικά με τον ... ΠΑΟΚ. 

Μεταξύ άλλων, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε τα εξής:

"Οι σχέσεις μου με τον ΠΑΟΚ είναι φιλικές και το έχω πει πολλές φορές. Ποτέ δεν τέθηκε οικονομικό θέμα με τον Φεράρι. Σε ανθρώπους και ομάδες που έχω σχέσεις, δεν είναι το οικονομικό πάνω από όλα. Πρώτα είναι οι σχέσεις. Και το απέδειξα με τον Ουάρντα. Όμως επειδή έχω αρχές, είπα πάρτε τον και δεν θα μπορούσα να ζητήσω λεφτά από την στιγμή που το καλοκαίρι μου τον έδωσαν".

Το ότι ο Αχιλλέας Μπέος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, αλλά και γενικότερα με τον οργανισμό ΠΑΟΚ, είναι γνωστό. Ουκ ολίγες φορές ο ίδιος ο Μπέος έχει διατυμπανίσει τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί απέναντί τους. Μάλιστα, γράφτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες, ακόμα και "ασπρόμαυρης" απόχρωσης ότι υπάρχουν σκέψεις εμπλοκής του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από κάποιο πόστο, κάτι που πάντως μετά από λίγες μέρες διέψευσε ο ίδιος ο Μπέος με δήλωσή του. Τα ερωτήματα όμως που μπορεί να προκύψουν από αυτές τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις κοινού περιεχομένου, είναι τα εξής:

- Αν έβγαινε παράγοντας ΠΑΕ επιπέδου Βόλου (δηλαδή ομάδα εκτός big-5 αλλά αγωνιζόμενη στο ίδιο πρωτάθλημα) και έλεγε ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός γενικότερα, τι θα γραφόταν σήμερα από "αντικειμενικά" και μη ΜΜΕ και ειδικά όταν έχουν προηγηθεί ήττες του Βόλου από τον ΠΑΟΚ με το σκορ να ανοίγει από ... πέναλτυ εκ των οποίων μάλιστα το ένα να γίνεται από ... δανεικό προς τον Βόλο παίκτη του .... ΠΑΟΚ ?
- Οι φιλικές σχέσεις στις οποίες αναφέρεται ο Αχιλλέας Μπέος έχουν να κάνουν και με τα συνεχή πάρε - δώσε παικτών μεταξύ Βόλου και ΠΑΟΚ? 
- Είναι ή όχι θεμιτό να γίνονται "ειδικές" διευκολύνσεις όσον αφορά την παραχώρηση παικτών σε συγκεκριμένες ομάδες βάσει ... φιλίας ? Πόσω δε μάλλον όταν μιλάμε για παίκτες μιας κάποιας αξίας όπως ο Ουάρντα. 
- Γιατί όταν ο Μπέος έβγαινε πριν κάποια χρόνια και έλεγε ότι ήταν φίλος με τον Μαρινάκη γινόταν πανικός, ενώ σήμερα που λέει ότι είναι φίλος με τον Σαββίδη είναι απλά Τετάρτη?

Αυτά και πολλά περισσότερα μπορούν να ειπωθούν για αυτή τη σχέση Μπέου - Σαββίδη που παράλληλα επηρεάζει προφανώς και τη σχέση Βόλου - ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν είναι της παρούσης. Εμείς απλώς θέτουμε κάποια ερωτήματα αναμένοντας απαντήσεις...