Αμείωτο το ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα.....από τη 2η θέση και κάτω!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να παίρνουν "διπλά" με αντιπάλους τη Λάρισα (η οποία αυτοκτόνησε, για όποιον είδε το παιχνίδι) και τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, με τη βαθμολογία του Πρωταθλήματος να διαμορφώνεται ως εξής:
 
 
Αν μη τι άλλο, μιλάμε για συγκλονιστική εξέλιξη στη μάχη της ... 2ης θέσης. Άρης - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ μοιράζονται τη 2η θέση με 43 βαθμούς και έρχεται από πίσω ο ΠΑΟ με 41. Θα γίνει ... χαμός.
 
Εμείς όμως, πέρα από την πλάκα, πρέπει να τελειώνουμε με το Πρωτάθλημα όσο γρηγορότερα γίνεται ΚΑΙ μαθηματικά. Έχουμε ακόμα 14 αγωνιστικές. Η διαφορά των 14 βαθμών είναι ασφαλής, αλλά είπαμε, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα του "έλα μωρέ, τελείωσε το Πρωτάθλημα". Ειδικά τώρα που δεν τίθεται και θέμα αήττητου, έχουμε ένα ... νταλκά λιγότερο. Μπείτε μέσα και ... καθαρίστε την υπόθεση - τίτλος όσο γρηγορότερα γίνεται! 
 
Προς το παρόν όμως τα αφήνουμε στην άκρη αυτά και επικεντρωνόμαστε στην Αϊντχόφεν. Μεθαύριο είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι μιας και είναι το πρώτο στη σειρά. Πρώτος στόχος φυσικά είναι να μη δεχθούμε γκολ κι αν αυτό συνοδευτεί με νίκη με καθαρό σκορ, έστω και 1-0, θα είναι ό,τι καλύτερο. Κοντός ψαλμός λοιπόν...
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: Ευχαριστώ τον Γιώργο Μ. για την ιδέα που μου έδωσε... Θα γίνει άρθρο πολύ σύντομα φίλε μου.
ΥΓ2: Περαστικά να είναι και γρήγορα κοντά μας...
ΥΓ3: Σχετικά με το θέμα του ... αήττητου, μου φαίνεται ότι κάποιοι δε βάζουν μυαλό με τίποτα...
ΥΓ4: Δυστυχώς οι αριθμοί καρτών φιλάθλου και μέλους παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αν δε στηρίξουμε φέτος που ο Ολυμπιακός μας χρειάζεται όσο ποτέ, πότε θα στηρίξουμε?
ΥΓ5: Καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...
 
MakTheBet