Δεν άκουσα! Πώς είπατε? Ορίστε? Ο .... Κουφός στον Ολυμπιακό!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα έγινε το βράδυ του Σαββάτου (20/2) ο Κώστας Κουφός. Ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη έναν ψηλό. Ενα μεγάλο κορμί, με ποιότητα και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Και τον βρήκε. Εστω και τώρα. Έστω και (πολύ) αργότερα απ'όσο έπρεπε...


Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως... Η σύντομη ανακοίνωση του Ολυμπιακού όσον αφορά την απόκτηση του θηριώδους σέντερ ήταν η εξής:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Κουφό για συνεργασία έως το τέλος της φετινής σεζόν" αναφέρεται χαρακτηριστικά, με τον πρώην παίκτη των Τζαζ, Τίμπεργουλβς, Νάγγετς, Γκρίζλις και Κινγκς να γυρίζει στην Ευρώπη μετά από την περσινή του θητεία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν πως ο 32χρονος σέντερ υπέγραψε έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το καλοκαίρι δεν θα υπάρξει ενδεχόμενο επέκτασης) και ελπίζουν πως θα τον έχουν στη διάθεσή τους για οκτώ αγώνες της EuroLeague, αρχής γενομένης όπως όλα δείχνουν από την αναμέτρηση με τη Μπασκόνια (3/3) για την 27η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Καλορίζικος λοιπόν ο Κώστας, στον οποίο ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο, με υγεία πάνω απ'όλα. Μακάρι να δείξει τις δυνατότητές του και να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί ώστε να σωθεί από τη φετινή χρονιά ό,τι σώζεται...

MakTheBet