Βόλος - Ολυμπιακός 1-2. Με VAR στο...Μπερνα-Μπέου είναι πιο γλυκό!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...

Ο Ολυμπιακός πριν λίγη ώρα έκανε το καθήκον του και επικράτησε εκτός έδρας με 1-2 του ΝΠΣ Βόλου στο γήπεδο που πριν λίγους μήνες σήκωσε το 28ο του Κύπελλο. Μολονότι ο Μαρτίνς έβαλε τους βασικούς, η νίκη ήρθε με αρκετό κόπο και άγχος, αλλά αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα καταρχήν, καθώς αυτό που μετράει στο τέλος είναι το τρίποντο...


Ο Ολυμπιακός λοιπόν έσπασε το μπλόκο του Βόλου και επιστρέφει στην Αθήνα με το τρίποντο της νίκης στις αποσκευές του. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με γκολ των Φορτούνη (4’) και Εμβιλά (81’) επικράτησαν στο Πανθεσσαλικό με 2-1 για την 24η αγωνιστική της Superleague και αύξησαν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Συγκεκριμένα, μετά το διπλό στη Θεσσαλία, οι Πειραιώτες βρίσκονται στο +14 από τον δεύτερο Αρη, στο +15 από τον τρίτο ΠΑΟΚ και στο +16 από την τέταρτη ΑΕΚ.
 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαμψαν την αντίσταση του Βόλου, που… σκύλιασε για να τους κόψει βαθμούς και συνέχισαν την πορεία τους προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σκόραρε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη. Μια νίκη που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Σεμέδο,  ο οποίος χτύπησε στο γόνατο στο πρώτο ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να παίρνει τη θέση του. Ο Πορτογάλος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.

 
Οι Ερυθρόλευκοι πλέον αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τον Βόλο και στρέφουν το βλέμμα τους στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Οι Πειραιώτες είχαν κερδίσει με 2-1 το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και πηγαίνουν στη συμπρωτεύουσα για να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του θεσμού.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: Φιλιά στο Δήμαρχο - Μεταφραστή... Και του χρόνου παιδιά...
ΥΓ2: Πολύ κλωτσομπούνι έπεσε σήμερα... Μαντέψτε απέναντι σε ποιες ομάδες δεν είδαμε κάτι αντίστοιχο...
ΥΓ3: +3 πόντοι πιο κοντά στην κατάκτηση του 46ου Πρωταθλήματος..
ΥΓ4: Για όσους μου στέλνετε μήνυμα, δε φταίω για την ... αποχή εδώ και μέρες, είχα τρομερό θέμα σύνδεσης στο site. Προς το παρόν δείχνει να διορθώθηκε το θέμα...
ΥΓ5: Καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα..