Ποια ... Άρσεναλ? Μόνο ο Άρης στο μυαλό μας τώρα!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού ήταν πολύ σημαντική καθώς ο στόχος μας είναι να καθαρίσουμε την υπόθεση-κατάκτηση Πρωταθλήματος και μαθηματικά, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σε συνδυασμό με τις γκέλες ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-ΠΑΟ, το τρίποντο χθες ήταν μονόδρομος και ευτυχώς ήρθε, έστω και με ... αγχωτικό τρόπο.
 
Πολλοί βγήκαν και κατέκριναν τον Μαρτίνς που δεν έκανε ροτέισον στο παιχνίδι με τον Βόλο και δη με αφορμή τον τραυματισμό του Σεμέδο (ο οποίος δεν ήταν μυικός). Εν μέρει, θα συμφωνήσω, αλλά σίγουρα όχι με κάτι ακραία σχόλια που διάβασα και άκουσα. Αλλά από την άλλη, για πολλούς λόγους, τον δικαιολογώ τον Μαρτινς. Αρχικά, να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός προερχόταν από 2 στις 2 γκέλες στο Πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό και Αρη και η διαφορά των +17 μετετράπη τσακ μπαμ σε +12, με 13 παιχνίδια να υπομένονται, εκ των οποίων τα 8 με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-ΠΑΟ-Αρη. Είπαμε, στη λούμπα "έλα μωρέ, τελείωσε το Πρωτάθλημα", εμείς ΔΕΝ θα μπούμε. ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει τελειώσει μέχρι να κατακτηθεί και μαθηματικά. Εφόσον το κατακτήσουμε και μαθηματικά, μετά ας βάζει όλους τους αναπληρωματικούς και την Κ19 να παίξει. Μέχρι τότε όμως, εφόσον και οι ίδιοι οι παίκτες αντέχουν βάσει των αναλύσεων των γυμναστών, ας παίζουν. Η αγωνστική αυτή ήταν ιδανική ευκαιρία να ξαναξεφύγουμε στη βαθμολογία καθώς γκέλαραν και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ. Όπερ και εγένετο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται και πάλι στο +14 από τον 2ο Αρη, ενώ έχει και το πιο εύκολο πρόγραμμα από τους υπόλοιπους τέσσερις.
 

Το ματς στο Πανθεσσαλικό όμως πλέον ανήκει στο παρελθόν. Χωρίς ... ανάσα, οι παίκτες μας τώρα προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του επαναληπτικού παιχνιδιού της φάσης των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Θυμίζουμε πως, το πρώτο παιχνίδι της σειράς έληξε 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, το οποίο ναι μεν δίνει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης σε σχέση με τον Άρη, αλλά είναι πολύ "ύπουλο" σκορ, καθώς πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε γκολ εκεί μέσα ώστε να έχεις περιθώριο να περάσεις, ακομα και 1 γκολ να φας. Δεν ξέρω αν ο Μαρτινς σκοπεύει να κάνει ροτέισον, προσωπικα ελπίζω να ΜΗΝ κάνει. Ας κάνει ροτέισον στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία. Θα έχουν όλο τον χρόνο οι βασικοί να ξεκουραστούν από την Πέμπτη μέχρι το ματς με την Άρσεναλ.

 
Αυτή είναι η δική μου οπτική για το παιχνίδι. Μαρτινς δεν είμαι, αυτός ξέρει σίγουρα καλύτερα και του έχω, όπως και οι περισσότεροι, απόλυτη εμπιστοσύνη. Αυτός με τους συνεργάτες του είναι κάθε μέρα στου Ρέντη, αυτοί γνωρίζουν πολύ περισσότερα από μας, αυτοί έχουν το μαχαίρι, αυτοί έχουν και το καρπούζι. Ας έρθει με το καλό η πρόκριση και βλέπουμε...

 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: Δευτέρα βράδυ έλεγες δημόσια ότι το γκολ του ΜΒιλά ήταν κανονικό. Τρίτη πρωί πουλάς ... παπά ότι το γκολ ήταν οφσάιντ. Τι έγινε? Έπεσε γραμμή από ... ψηλά για άμεση ... στροφή απόψεων?
ΥΓ2: Την Πέμπτη χρειαζόμαστε οπωσδήποτε γκολ. Ακόμα και 1 γκολ ίσως είναι αρκετό για να μας δώσει την πρόκριση...
ΥΓ3: Σωτήρη, πονάς ψυχούλα μου?
ΥΓ4: Περαστικά στον Σεμέδαρο και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα εύχομαι!!!
ΥΓ5: Καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...
 
MakTheBet