Η ποδοσφαιρική ευφυία του Μπουχαλάκη, έφερε την πρόκριση στα ημιτελικά...


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...

Την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Ολυμπιακός πριν κάποιες ώρες. Οι Πειραιώτες με ένα πανέξυπνο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 87’ ισοφάρισαν σε 1-1 το παιχνίδι με τον Αρη και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, πήραν το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Ο Μπουχαλάκης σε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Αρη ήταν κομβικός, με τον διεθνή μέσο να… αφηνιάζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στο ματς του πρωταθλήματος είχε σκοράρει δύο γκολ και είχε οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους στη νίκη με 2-1, ενώ απόψε εκμεταλλεύτηκε το παιδικό λάθος του Κουέστα και με ένα «χρυσό» γκολ στο 87’ ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
 
Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, είδαν τον Γκεστράνιους στο 50’ να δίνει ένα τραβηγμένο πέναλτι στον Αρη και λίγο αργότερα τον Μπρούνο Γκάμα να κάνει το 1-0. Ένα γκολ που έδινε την πρόκριση στους γηπεδούχους. Οι νταμπλούχοι όμως δεν πτοήθηκαν, ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγές και ο Ολυμπιακός στο 87’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπουχαλάκη, μ'ενα πραγματικα πανέξυπνο γκολ. Όσοι δεν το είδαν, μπορούν να το δουν πατώντας εδω:
 

Η ομάδα του Πειραιά πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον περιμένει να μάθει της αντίπαλό της στα ημιτελικά, όπου βρίσκονται επίσης οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Τα ζευγάρια θα βγουν μέσω κλήρωσης, η οποία, λογικά, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου. Τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών θα γίνουν 6,7 ή 8 Απριλίου και οι ρεβάνς 27,28 ή 29 Απριλίου. 

Δεν τολμώ να φανταστώ τι ύμνους θα διαβάζαμε αν ο Μπουχαλάκης λεγόταν Bouchalakic... Αυτό το παιδί πραγματικά είναι άξιο σεβασμού γιατί κατά καιρούς έχει ακούσει τα απίθανα, έχει ακούσει να τον κατηγορούν για τα ...πάντα σχεδόν κάθε φορά που η ομάδα δεν έκανε καλή εμφάνιση, όμως πάντα είχε τα αυτιά του κλειστά, δούλευε και κέρδισε την εμπιστοσύνη (και) του Μαρτινς, αποτελώντας ενα απο τα βασικά γρανάζια της ομάδας, σχεδον σε κάθε κρίσιμο παιχνίδι. Θα μπορούσα να γράψω πολλά για τον Μπουχαλάκη και ίσως γίνει κι αυτό, αλλά κάποια άλλη στιγμή που δε θα έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις να "τρέχουν".  Προς το παρόν πανηγυρίζουμε την πρόκριση, κοιτάμε να βγει νικηφόρα η "υποχρέωση" της Κυριακής και στη συνέχεια έχουμε ... Άρσεναλ!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: Ελα παραδεχτείτε το, το κάνετε επίτηδες... Τους δίνετε 80-85 λεπτά να χαρούν και το πετάτε μετά το γκολάκι για να είναι μεγαλύτερο το ξενέρωμα...
ΥΓ2: Όταν το κάνει ο Ροναλντίνιο ή ο οποιοσδήποτε άλλος, είναι δείγμα ποδοσφαιρικής ευφυίας...΄Οταν το κάνει ο Μπουχαλάκης, είναι στημένος ο Κουέστα. Αν γουστάρετε να το πιστεύετε, δικαίωμά σας...
ΥΓ3: Να δώσω από τώρα ζευγάρι στα ημιτελικα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα?
ΥΓ4: Έχουμε πορεία...
ΥΓ5: Καλη συνέχεια σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...

MakTheBet