ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-1 και .... τα λέμε στο "Γ.Καραϊσκάκης"


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Με τον Αχμέντ Χασάν να βάζει γκολάρα στο δεύτερο ημίχρονο και τον Ζοσέ Σα να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση, ο Ολυμπιακός ήρθε χθες ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι "Ερυθρόλευκοι" πάρα το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο κυριάρχησαν και ισοφάρισαν με την γκολάρα του Αιγύπτιου επιθετικού
 
Οι Πειραιώτες δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ των γηπεδούχων και θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμα και τη νίκη. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα, αλλά είχαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας όποτε χρειάστηκε πραγματοποίησε μεγάλες αποκρούσεις και έδειξε την σπουδαία του κλάση, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πάρει την ισοπαλία και μαζί το προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
 
Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στο τέλος του Απριλίου στο Καραϊσκάκη, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετά το 1-1 στους Ζωσιμάδες, να έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό.
 
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (90′ Λιάσος), Ελευθεριάδης (81′ Πανουργιάς), Παμλίδης (87′ Μπρένερ), Μιλιντσεάνου (81′ Κάργας).
 
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (46′ Χολέμπας), Μπα, Καμαρά (69′ Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπρούμα (69′ Αραμπί), Ρέαμπτσιουκ (61′ Μασούρας), Λαλά (46′ Ανδρούτσος), Χασάν

Πηγή: to10.gr