Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1 και το 46ο έπιασε Λιμάνι!!!!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...

Ο Ολυμπιακός μας κατέκτησε πανάξια το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και δεύτερο συνεχόμενο με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο. Η ομάδα μας νίκησε χθες 3-1 στο "ντέρμπι αιωνίων" τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και απέχουμε πλέον 22 βαθμούς από τον δεύτερο Άρη με επτά αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των playoffs της Super League Interwetten. Τέλος καλό, όλα καλά (και) φέτος και ... έπεται συνέχεια!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο χθεσινό ματς ήταν ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος μπήκε αλλαγή αντί του τραυματία Μπα στο 36' και έμελλε να ορίσει την τύχη του αγώνα με δυο δικά του γκολ. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Μακέντα, αλλά ο Αιγύπτιος φορ σκόραρε εις διπλούν και χάρισε τη νίκη και τη μαθηματική κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό. Στο 97' διαμόρφωσε το τελικό σκορ ο Μπρούμα μετά από σπριντ και πλασέ σε κενή εστία, μιας και ο Διούδης είχε ανέβει σε μια απέλπιδα προσπάθεια ισοφάρισης από κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός μας ήταν η καλύτερη ομάδα καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν και κατάφερε με τον πιο εμφατικό τρόπο να κατακτήσει και το φετινό Πρωτάθλημα. Αλλά η χρονιά ακόμα δεν έχει τελειώσει... Μην ξεχνάμε ότι έχουμε κι άλλες αγωνιστικές που απομένουν για το Πρωτάθλημα (αλήθεια, ποιος από τους "συμμάχους" θα μείνει εκτός Ευρώπης?) ενώ έχει απομείνει και το Κύπελλο, που και αυτός είναι στόχος για να κλείσει ιδανικά η σεζόν. 

Όλα όμως στην ώρα τους... Σήμερα ο Πειραιάς πανηγυρίζει.... Και μαζί του, όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε ολόκληρο τον κόσμο...