Απίθανο δημοσίευμα της «O Jogo» για Αλ Χιλάλ και Π.Μαρτίνς


Tags: -

Καλησπερα σε όλους...

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας εξαιρετικός προπονητής... Το έχει αποδείξει εδώ και χρόνια που είναι στον Ολυμπιακό, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι παρά το γεγονός ότι την πρώτη του χρονιά στο Λιμάνι έμεινε χωρίς τίτλο, ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του εκτίμησαν την πολύ καλή δουλειά του (που ειχε αντίκτυπο και στο χορτάρι με την ομάδα μας να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο) και τον διατήρησαν στη θέση του. Με τα αποτελέσματα να τον δικαιώνουν, καθώς μετράμε ήδη 3 τίτλους...

Ο Πέδρο Μαρτινς έχει πολλούς .. θαυμαστές και διάφορες ομάδες επιθυμούν να τον αποκτήσουν. Πλέον, μετά τη Γαλλία και τη Βραζιλία, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει θαυμαστές και στη Σαουδική Αραβία… Αυτό ισχυρίζεται η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» σε σημερινό (15/4) δημοσίευμα της. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Αλ Χιλάλ έχει στα μελλοντικά σχέδια της τον προπονητή του Ολυμπιακού και θα τον ήθελε το καλοκαίρι.

 
Η σαουδαραβική ομάδα έχει θετική εμπειρία από τους Πορτογάλους, αφού συνεργάστηκε με τον Ζόρζε Ζέσους τη σεζόν 2018-2019. Ο Μαρτίνς φέρεται να έχει το προφίλ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Πάντως, το δημοσίευμα δεν περιέχει άλλες λεπτομέρειες, ούτε αναφέρει πως έχει πραγματοποιηθεί επαφή. Απλώς επισημαίνει ότι ο Μαρτίνς δουλεύει τρία χρόνια στον Πειραιά, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και ίσως ήρθε η ώρα για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.
 
Το ρεπορτάζ καταγράφει παλαιότερα σενάρια που είχαν συνδέσει τον Μαρτίνς με την Αλ Σαμπάμπ το 2019, καθώς και με τη Σάο Πάολο τους προηγούμενους μήνες. Πάντως, ο Μαρτίνς σε όλες τις τοποθετήσεις του έχει δηλώσει πως θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, ενώ το μεγάλο όνειρο του είναι να προπονήσει στην Αγγλία. Και θα ήταν δύσκολο στο απόγειο της καριέρας του, να μετακομίσει για δουλειά στη Μέση Ανατολή.

Πηγή: to10.gr