Βόλεϊ Ανδρών: Φιέστα τίτλου με καλεσμένο τον ΠΑΟΚ (3-0 σετ)


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός! O αυτοκράτορας του Ελληνικού βόλεϊ,  πρόσθεσε το 3ο αστέρι στην «ερυθρόλευκη» φανέλα και ολοκλήρωσε ιδανικά την εξαιρετική πορεία στη Volleyleague, αφού είχε φτάσει στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε. 
 
Ο Θρύλος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κόντρα στον ΠΑΟΚ σε βάρος του οποίου επικράτησε άνετα με 3-0 σετ (25-17, 25-12, 25-11) στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης που διεξήχθη στο Ρέντη και στη συνέχεια γιόρτασε με την απονομή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, έφτασε πανάξια στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στο δρόμο της, από το βαρύ πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων μέχρι και την ταλαιπωρία που υπέστησαν όλα τα μέλη από τον κορονοϊό. Ο Ολυμπιακός  που ήταν αδιαμφισβήτητα η κορυφαία ομάδα, παρουσιάστηκε συνεπής σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 50 βαθμούς και 16 νίκες σε 20 αγώνες.
 
Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στην κατάκτηση του Λιγκ Καπ, το οποίο θα διεκδικήσει το Σαββατοκύριακο στη Βέροια, αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό το Φοίνικα Σύρου.