ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-0: Μια "ανώδυνη" ήττα - καμπανάκι για το Κύπελλο...


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Την δεύτερη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας, αφού έχασε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ με τον Ζίφοβιτς να πετυχαίνει και τα δύο γκολ στο 49' και στο 63'. Η ομάδα μας, αν και έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Μπρούμα (20') δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην επανάληψη οι "ερυθρόλευκοι" δεν εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο ΠΑΟΚ που είχε περισσότερη ενέργεια και μεγαλύτερο κίνητρο πέτυχε δύο γκολ και δίκαια νίκησε με 2-0. 
 
Το γεγονός ότι το Πρωτάθλημα έχει κλειδώσει και μαθηματικά, ίσως προκάλεσε έναν ευφυσυχασμό στους παίκτες μας, κάτι που εν μέρει το βρίσκω λογικό. Ναι, φυσικά και δε μου αρέσει να χάνω, αλλά διαφορετικά το βλέπει ο οπαδός και διαφορετικά η ομάδα. Προς Θεού, δε λέω ότι πήγαμε για να χάσουμε, αλλά πώς να το κάνουμε, ο ένας έχει "κλειδώσει" το Πρωτάθλημα που είναι ο πρώτος στόχος, ξέρει ότι θα δώσει σίγουρα προκριματικά για να μπει σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τέλος, έχει το μυαλό του στο Κύπελλο. 
 
Αυτή η ήττα ίσως ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Δε σε "πονάει" βαθμολογικά και εκτος αυτού, ο αντίπαλος (όπως φάνηκε από δηλώσεις) φαίνεται να πιστεύει πως είναι ... ισάξιος και από ... ατυχία βρίσκεται στο ... -20 και βάλε. Ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Εγώ θα πω ότι το "καμπανάκι" χτύπησε για τα καλά και αυτό έγινε ακριβώς όποτε έπρεπε, δηλαδή λίγο πριν τον ημιτελικό με τα Γιάννενα που αν είμαστε σοβαροί θα ξεπεράσουμε και θα βρεθούμε στον τελικό του Κυπέλλου.
 
Και εκεί δεν έχει ούτε υπεροψίες, ούτε χαλαρότητες... Για ΤΙΤΛΟ μιλάμε... Εκεί πρέπει να μπεις με το μαχαίρι στα δόντια... Από την αρχή ως το τέλος...

Σχόλια

Εικόνα Ποσειδωνία

Ποδόσφαιρο και βόλεϊ, δυστυχώς ίδια κατάσταση. Παίρνουμε τον τίτλο του πρωταθλητή νωρίς και μετά σορολόπι.
Μπήκαν χθες στην Τούμπα για Β' ημίχρονο οι παίχτες μας και όλη στην παρέα λέγαμε: "μπήκαν για να παίξουν ή να περιμένουν τη λήξη;"
Ολοφάνερη η αδιαφορία κάποιων. Να μην συνεχισθεί, όχι μόνο στο κύπελλο, αλλά σε κανένα παιχνίδι από δω και πέρα. Η ομάδα "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ", δεν είναι για να διασύρεται. Ας το καταλάβουν άπαντες.

Εικόνα MakTheBet

Καλησπέρα φίλε μου...

Διαφωνώ ως προς τη χρήση της λέξης "διασυρμός". Η ήττα με 2-0 με κακή εμφάνιση μέσα στην Τούμπα δεν είναι διασυρμός... Διασυρμός είναι να περηφανεύεται ο αντίπαλός σου ως "ισάξιος" και να του ρίχνεις τρίμπαλο... Διασυρμός είναι να έχεις τον άλλον 0-4 ημίχρονο και να καταλήγει σε τάληρο κάνοντάς σε να σκεφτείς τι ΝΤΟΥ θα γινόταν στο ημίχρονο αν είχε κόσμο... Διασυρμός είναι να έχουν συμμαχήσει ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και να τους παίρνεις Πρωτάθλημα έχοντάς τους στο -20... Είπαμε, κανένας μας δε θέλει να χάνει, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε... Αλλά ίσως το καμπανάκι χτύπησε την κατάλληλη στιγμή...