Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Στο ρελαντί 2-0 αντί (τουλάχιστον) 4-0


Tags: ΑΕΚ

Καλησπέρα σε όλους...

Άλλη μια μέρα στη δουλειά... Ένας Ολυμπιακός που δεν είχε το κίνητρο της ΑΕΚ, ένας Ολυμπιακός με πολλές αλλαγές, ένας Ολυμπιακός με "τελειωμένο" το Πρωτάθλημα και με τον Μπρούμα σε μεγάλα κέφια ερχόμενος από τον πάγκο, επικράτησε στο ρελαντί με 2-0 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague και συνέχισε το σερί του απέναντι στην Ενωση.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του και οι Πειραιώτες πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη τους απέναντι στους Κιτρινόμαυρους. Μετά το 3-0 της κανονικής διάρκειας στο φαληρικό γήπεδο, το 5-1 των πλέι οφ στο ΟΑΚΑ, οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν και στο αποψινό παιχνίδι με 2-0.
 
Αν βάλουμε και τον τελικό του Κυπέλλου, που έγινε στην αρχή της σεζόν, η ομάδα του Μαρτίνς έχει 4 νίκες φέτος απέναντι στην ΑΕΚ. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν κέρδισαν οι Πειραιώτες ήταν στις 16/12 στο ΟΑΚΑ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.
 
Στο αποψινό ματς ο Ολυμπιακός κυριάρχησε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πολύ καλύτερος από την Ενωση και έφτασε στο τρίποντο της νίκης με τα δύο γκολ του Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ άνοιξε το σκορ στο 50’ και στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
 
Οι Ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στη φετινή συγκομιδή τους, έφτασαν τους 82 πόντους σε 32 παιχνίδια, ενώ η Ενωση έμεινε στους 55 και έχασε έδαφος στη μάχη της δεύτερης και τρίτης θέσης.  Οι δύο ομάδες πλέον στρέφουν τα βλέμματά τους στους επαναληπτικούς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Ολυμπιακό την Μ. Τετάρτη να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη και την ΑΕΚ την Μ. Πέμπτη να αγωνίζεται στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια έχει διακοπή και αργότερα θα μπούμε και πάλι σε ρυθμούς ... ποδοσφαιρικούς...
 
ΥΓ1: Ναι, αλλά ο Μαρτινς δεν κερδίζει μεγάλα ματς...
ΥΓ2: Ναι, αλλά ο Ολυμπιακός παρουσιάζει προβλήματα μεσοεπιθετικά...
ΥΓ3: Ναι, αλλά ο Μπρούμα δεν έχει δείξει πράγματα στα "μεγάλα" ματς...
ΥΓ4: Ναι, αλλά......
ΥΓ5: Και βγαίνει ο άλλος και δηλώνει ... υπερήφανος για τους παίκτες του!...
ΥΓ6: Η σεζον δεν τελείωσε ακόμα...

Σχόλια

Εικόνα Ποσειδωνία

Ειλικρινά και χωρίς αλαζονική διάθεση, όταν κερδίζουμε την ΑΕΚ είναι σα να κλέβουμε εκκλησία.

Εικόνα MakTheBet

Ο καθένας κοιμάται όπως στρώνει... Όταν στην αρχή της χρονιάς τρώνε το κουτόχορτο ότι είναι "η πιο πλήρης ΑΕΚ των τελευταίων ετών" που "θα τη φάμε στη μάπα" και που "όταν διεκδικεί κάτι απέναντι στον Ολυμπιακό, κερδίζει", τότε οι σφαλιάρες είναι ακόμα πιο επίπονες... Μιλάμε για την ομάδα που πριν κάποια χρόνια, προκειμένου να μας σπάσει το αήττητο, σε παιχνίδι που έπαιζε όχι με έναν αλλά με 2(!) παίκτες περισσότερους και το σκορ στο 1-0, έκανε καθυστερήσεις και έπαιζε πασούλες στην άμυνα να περάσει η ώρα, απλά και μόνο για να μας κερδίσει... Μιλάμε για την ομάδα των "πέστε κάτω", την ομάδα που "έσβηνε τα φώτα" και πόσα άλλα... Ξαναλέω, ο καθένας, όπως στρώνει κοιμάται...