Μαρτίνς: «Είμαι τυχερός, έχω μια υπέροχη ομάδα»


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Πριν λίγη ώρα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και πέτυχε την 4η του νίκη φέτος σε πέντε αγώνες απέναντι στην Ενωση, εάν συνυπολογίσει κανείς και τον τελικό του Κυπέλλου, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τους Εμβιλά, Ελ Αραμπί και Μπρούμα που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε ότι είναι πολύ τυχερός, καθώς έχει στα χέρια του μια υπέροχη ομάδα, με καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:
 
Τις αλλαγές στο ημίχρονο και εάν ήταν προγραμματισμένες:
«Ναι. Ήταν προγραμματισμένες. Είχαμε σκεφτεί κάποια πράγματα. Κάποιοι παίκτες ήταν καλό να ξεκινήσουν και άλλοι να ξεκουραστούν για να είναι στον κατάλληλο ρυθμό για το παιχνίδι της Τετάρτης. Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε εδώ και 10 μέρες κάποιους παίκτες που κινούνται σε ρυθμούς Ραμαζανιού και θέλαμε να τους ξεκουράσουμε αλλά και να τους κρατήσουμε σε εγρήγορση. Έτσι να κρατούσαμε σε αγωνιστικό ρυθμό όλη την ομάδα.
 
Τους Κρίστινσον και Τιάγκο Σίλβα και εάν έμεινε ικανοποιημένος:
«Ναι είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από τους δύο. Ο Κρίστινσον είναι ένας πολύ μεγάλος επαγγελματίας. Έχει βοηθήσει πολύ και τους Σα, Τζολάκη και Καραργύρη. Ο Τιάγκο πέρασε λιγότερο καλή φάση αλλά τώρα είναι ο Τιάγκο που ξέρουμε και θα δώσει παραπάνω στη συνέχεια».
 
Τη διαιτησία και τις διαμαρτυρίες για το χέρι του Λόπες:
«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Είναι μία εικόνα που είναι σαν χίλιες λέξεις».
 
Τις αλλαγές με Μπρούμα, Εμβιλά, Καμαρά και Ελ Αραμπί και να γυρίζει έτσι ένα ματς:
«Ναι πραγματικά δεν θα κουραστώ ποτέ να λέω πως είμαι ένας πολύ τυχερός προπονητής με μία υπέροχη ομάδα και υπέροχους παίκτες. Είμαι περήφανος».
 
Την εικονική κερκίδα στη φιέστα με τον ΠΑΟΚ και τη στήριξη στον Ερασιτέχνη:
«Είναι μία ακόμα απόδειξη πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι καταπληκτικός. Ότι έχουμε ένα μεγαλειώδες κοινό. Οι φίλαθλοι έχουν ένα μεγαλείο και είναι πάντα εδώ για την ομάδα. Είναι κρίμα που δεν θα βρίσκονται σε αυτήν την υπέροχη γιορτή της απονομής γιατί με αυτούς θα ήταν αλλιώς».