Ε.Σταμάτη: "Θέλουμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο"



Καλησπέρα σε όλους...
 
Μετά την προχθεσινή πολύ σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί του "αιωνίου αντιπάλου" του, Παναθηναϊκού (θυμίζουμε πως το παιχνίδι έληξε 66-56 υπέρ των "ερυθρόλευκων" με τη σειρά να είναι πλέον 1-1 και τον Πρωταθλητή να κρίνεται στο ποιος θα φτάσει πρώτος στις 3 νίκες) η Εβίνα Σταμάτη έκανε ένα σύντομο σχόλιο σχετικά με το παιχνίδι αυτό, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε και την επιθυμία της να πάρει η ομάδα μας τον τίτλο μέσα στη Λεωφόρο!!
 
Ας δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις της:
«Ήταν ένα κλειστό ματς καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήμασταν αρκετά άστοχες στην επίθεση, αμυντικά ήμασταν σχετικά καλές. Νομίζω ότι οι 56 πόντοι που τους κρατήσαμε ένας πολύ καλός αριθμός. Ήμασταν αρκετά νευρικές στην επίθεση ειδικά στα σουτ μας. Ξέραμε ότι άμα βάλουμε ένα-δύο θα φύγουμε στο σκορ. Θα ανοίξει το παιχνίδι όπως και έγινε. Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πολύ. Έχουμε άλλα δύο. Και θέλουμε να πιστεύουμε και το ελπίζουμε και το θέλουμε ότι θα το πάρουμε μέσα στη Λεωφόρο».

Χαίρομαι που βλέπω πάθος και δίψα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!! Αυτό καταλαβαίνω από τις παραπάνω δηλώσεις... Ολυμπιακός είμαστε άλλωστε και αυτό πρέπει να είναι ... αυτονόητο. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν θα πάρουμε το Πρωτάθλημα στη Λεωφόρο, ή στο ΣΕΦ ή ... οπουδήποτε αλλού. Ας το πάρουμε ώστε να διευρύνουμε το σερί των συνεχόμενων κατακτημένων Πρωταθλημάτων αλλά και την τροπαιοθήκη μας γενικότερα και όσον αφορά το γήπεδο, θα ... τα βρούμε!!