20 χρόνια μετά, όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...



Καλησπέρα σε όλους...
 
Πριν λίγο τελείωσε το "ντέρμπι αιωνίων" αναμεσα σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό που έριξε επίσημα την αυλαία στο φετινό Πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα? Ισοπεδωτικό... Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με 1-4 και ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστές για την ομάδα μας ήταν οι Γιώργος Μασούρας και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που πέτυχαν από δύο γκολ.

Ο Παναθηναϊκός, που περιορίστηκε στον ρόλο του ... κουμπάρσου, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Μαουρίσιο, με ένα αντικειμενικά παρα πολύ όμορφο γκολ. Ο ΠΑΟ με το σκορ στο 0-2 έχασε πέναλτι με τον Βιγιαφάνιες σε μια φάση που προήλθε μετά από ... γκολ του Αχμέντ Χασάν, το οποίο και ακυρώθηκε έπειτα από χρήση του VAR, καθώς γυρισε -σωστα- πίσω η φάση, μιας και υπήρχε καθαρή ανατροπη εντος περιοχής από τον Σα.

 
Με αυτό το τρίποντο ολοκληρωσαμε το πρωτάθλημα με 90 πόντους σε 36 παιχνίδια και στο +26 από τον δεύτερο -και ... ισάξιο ΠΑΟΚ-, ενώ ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην 5η θέση με 53 πόντους και δε μπορει να βγει Ευρώπη ακομα κι αν φαει -6 ο Αρης!.
 
Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, όπως και όλοι μας δηλαδή, πλέον έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικα και μόνο στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο (22/5) στο ΟΑΚΑ. Μακάρι ο Θρύλος να πάρει το Κύπελλο και να κλείσει ιδανικά μια ήδη επιτυχημένη σεζόν κανοντας το νταμπλ δεύτερη συνεχομενη χρονιά...