Πόλο Ανδρών: Σούπερ κίνηση με Đuro Radović!!!



Καλησπέρα σε όλους...

Μπορεί πριν από λίγες μέρες η ομάδα μας να κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος επικρατώντας της Βουλιαγμένης με 3-1 στη σειρά των αγώνων, ωστόσο ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και όχι μόνο αυτό, αλλά ήδη πραγματοποιήθηκε μια σούπερ κίνηση ενός εξαιρετικά ταλαντούχου παίκτη με φόντο το μέλλον!

Η πρώτη μεταγραφή λοιπόν είναι γεγονός, με τον αριστερόχειρα Μαυροβούνιο, Τζούρο Ράντοβιτς, να γίνεται κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τρία χρόνια υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, 22 ετών, που τη φετινή χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα στη χώρα του με τη Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι, ενώ αποτελεί και βασικό στέλεχος όλων των κλιμακίων της Εθνικής Μαυροβουνίου εδώ και χρόνια. Ο Ράντοβιτς ήταν μέλος του Μαυροβουνίου όταν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2020.
 
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Τζούρο Ράντοβιτς μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ... συλλέκτης τίτλων, καθώς αν και 22 ετών, έχει ήδη κατακτήσει 13 τίτλους στην καριέρα του (6 Πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα Μαυροβουνίου) και πλέον στον Ολυμπιακό έχει την ευκαιρία να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το παλμαρέ του.

Εκτός του Ράντονιτς, που έχει ήδη υπογράψει, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να "τρέχει" τις διαδικασίες για να κλείσει το συντομότερο τρεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης και συγκεκριμένα τους Φιλίπ Φιλίποβιτς, Μάρκο Μπίγιατς και Άντρο Μπούσλιε!!! Δεν ξέρω αν θα έχουμε ... three of a kind, πάντως το μόνο που ξέρω είναι πως γίνεται τρομερή προσπάθεια για να γίνουν κάτοικοι Πειραιά...

Για να δούμε...