Πόλο Ανδρών: Ενεργοποιήθηκε η "ΒΟΜΒΑ" Μπούσλιε και έπεται ... συνέχεια!!!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Μετά τον Φιλίποβιτς, ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε ακόμα μία ... βόμβα στο πόλο ανδρών. Περί του Άντρο Μπούσλιε ο λόγος, ο οποίος με δηλώσεις του είχε κάνει γνωστή πριν μέρες την επιστροφή του στο λιμάνι, ωστόσο πριν λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα μας και επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι στο οποίο είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν για μια τριετία.

Είναι προφανές ότι με αυτές τις κινήσεις ο Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτα ότι στοχεύει του χρόνου για το ... καρέ, δηλαδή στην κατάκτηση των τριών εγχώριων τίτλων αλλά και του Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο διεθνής Κροάτης υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας πόλο Ανδρών από τη νέα σεζόν. Ο κορυφαίος αμυντικός, είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα μετάλλια σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και επιστρέφει στο σύλλογο μας μετά από δυο χρόνια. Ο Άντρο Μπούσλιε έχει κατακτήσει δυο φορές το Champions League, με τη Γιουγκ (2005-06) και με την ομάδα μας (2017-18), ενώ έχει αγωνιστεί έξι φορές στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε στην Μλάντοστ και συνέβαλλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κροατίας μετά από 13 χρόνια, πετυχαίνοντας το νταμπλ.
 
 
Η δήλωση του Άντρο Μπούσλιε:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Πέρασα τρεις εξαιρετικές σεζόν στην Ελλάδα  και ανυπομονώ να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσουμε ξανά τίτλους  και να τους γιορτάσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας. Ο Ολυμπιακός είναι από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη και σε αυτόν έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές στην καριέρα μου. Εύχομαι και στο μέλλον θα πετύχουμε ανάλογες επιτυχίες».
 

Ο σπουδαίος Μπούσλιε λοιπόν, επέστρεψε για να γίνει μέλος μιας πανίσχυρης ομάδας, καθώς ο Ολυμπιακός όπως προαναφέραμε έχει πάρει ήδη τον σπουδαίο Φιλίποβιτς αλλά και τον ταλαντούχο Ράντοβιτς, ενώ επόμενοι στόχοι είναι οι Μπίγιατς, Φουντούλης και Κολόμβος!!! Αν διατηρηθεί ο υπάρχον κορμός, σε συνδυασμό με τους παίκτες που ήρθαν αλλά και αυτούς που θα έρθουν, καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για μια υπερπλήρη ομάδα, ίσως από τις πιο πλήρεις που είχε ο Ολυμπιακός διαχρονικά, σε ολόκληρη την ιστορία του!!!

Μακάρι να ανοίξουν τα γήπεδα του χρόνου (κατ'επέκταση και τα ... Κολυμβητήρια) και να μπορεί να πάει ο κόσμος να απολαύσει από κοντά αυτούς τους παικταράδες. Ετοιμαστείτε για ωραία πράγματα του χρόνου...