Βόλεϊ Ανδρών: Τριπλή ενίσχυση με Δαλακούρα - Ζουπάνη - Παπαδόπουλο (?)



Καλησπέρα σε όλους...
 
Το ότι ο Μιχάλης Κουντούρης και οι συνεργάτες του είναι εργατικοί, είναι κάτι που το ξέραμε όταν ανέλαβαν τις τύχες του Ερασιτέχνη μας πριν 10 χρόνια και το αποδεικνύουν κάθε χρόνο. Η συγκρότηση των ρόστερ των τμημάτων στα ομαδικά αθλήματα αποτελεί αυτήν τη στιγμή προτεραιότητα και τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν το δρόμο τους στα περισσότερα αθλήματα...

Ας κάνουμε ένα μικρό απολογισμό για το τι εχει συμβεί μέχρι στιγμής όσον αφορά τις μεταγραφές σε ορισμένα από τα τμήματά μας....

 
Στο πόλο ανδρών, ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά η ενίσχυση του ρόστερ με τις μεταγραφές των Φιλίποβιτς, Ράντοβιτς και Μπούσλιε, ενώ βρισκόμαστε πολύ κοντά και στην απόκτηση των Μπίγιατς, Φουντούλη και Κολόμβου!!! Εξυπακούεται πως στο τιμόνι της ομάδας θα παραμείνει ο Θοδωρής Βλάχος.
 
Στο βόλεϊ γυναικών, ήδη έχουν επισημοποιηθεί πέντε προσθήκες και συγκεκριμένα οι Χίπε, Γιώτα, Χριστοδούλου Κακουράτου και Γενιτσαρίδη, ενώ παράλληλα δουλεύεται η υπόθεση της εκρηκτικής Μαρί Παράιμπα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως, από τον Μάρτιο κιόλας ο Ολυμπιακός έκλεισε για προπονητή τον Κουβανό Gil Ferrer.
 
Στο πόλο γυναικών, η ομάδα έχει δημιουργήσει έναν ισχυρότατο κορμό με ελληνίδες παίκτριες και πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Η ομάδα τη στιγμή που μιλάμε είναι πλήρης και παντοδύναμη. Οι 4 φετινές κούπες το απέδειξαν εξάλλου. Πάντως, απ'όσο πληροφορηθήκαμε, υπάρχει ενδεχόμενο κάποιες παίκτριες να αποχωρήσουν από τον Σύλλογο. Το σίγουρο είναι πως αν γίνει αυτό, θα αντικατασταθούν, ενώ "παίζει" δυνατά και το σενάριο της επιστροφής της Αλεξάνδρας Ασημάκη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της φουνταριστής!
 
Και ερχόμαστε στο τμήμα του βόλεϊ ανδρών, για το οποίο είχαμε πρόσφατα μια πληροφορία πως, ο Ολυμπιακός μέσα στις επόμενες ημέρες κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει την απόκτηση τριών παικτών προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του. Ο λόγος για τους: Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο και Ανέστη Δαλακούρα, προκειμένου να ενισχυθούμε στις θέσεις του κεντρικού, του διαγώνιου και του ακραίου. 
 
Το αν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία μας σχετικά με την απόκτηση των τριών αυτών παικτών, θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.
Πάντως, μαθαίνουμε επίσης πως ο Ολυμπιακός ήδη κινείται για ένα όνομα που θα προκαλέσει έκπληξη...
 
 
ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ
 
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός από νωρίς έχει ξεκινήσει τις μεταγραφές προκειμένου να είναι έτοιμα κατά 90% τα ρόστερ των βασικών μας τμημάτων όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εξυπακούεται πως τα ... ραντάρ είναι ανοιχτά αν προκύψουν εξαιρετικές περιπτώσεις στις επόμενες ημέρες. Προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Μιχάλη Κουντούρη και τους συνεργάτες του, καθώς έχουν αποδείξει πως, έννοιες όπως σοβαρότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι συνώνυμά τους. 
 
Αυτοί την κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς τί κάνουμε? Τι μπορούμε να κάνουμε? Μα φυσικά να αποδείξουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη και τη στήριξή μας απέναντί τους αγοράζοντας Κάρτες Φιλάθλου και Μέλους από αύριο κιόλας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως "ευχαριστώ" στον άνθρωπο που μαζί με τους συνεργάτες του έχουν καταφέρει να οδηγήσουν τον σύλλογο στην κατάκτηση περίπου 250 επίσημων ομαδικών τίτλων σε όλα τα αθλήματα τα τελευταία 10 χρόνια που είναι στο "τιμόνι" του συλλόγου. Κι αν σας φαίνεται υπερβολικό το νούμερο, περιμένετε μέχρι τις 30 Ιουνίου που θα αναφερθούμε σε κάθε έναν ξεχωριστά από αυτούς τους 250 τίτλους...
 
 
MakTheBet