Πόλο Γυναικών: Τα "σάρωσε" όλα και έκανε το πρώτο ... κουαντράμπλ στην ιστορία του γυναικείου πόλο!!!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος και 8ου διαδοχικού, μαζί με την επίτευξη του πρώτου ιστορικού ... κουαντράμπλ, στην ιστορία της Ελληνικής γυναικείας Υδατοσφαίρισης πανηγυρίσε πριν λίγες ώρες η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης επικράτησε πριν λίγες ώρες με 7-4 της Βουλιαγμένης και με 3-0 στη σειρά διατήρησε θριαμβευτικά τα σκήπτρα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.
 
Τα κορίτσια του Θρύλου που κατέκτησαν τα πάντα τη φετινή σεζόν, αφού εκτός από το Πρωτάθλημα Ευρώπης, το πρωτάθλημα και το κύπελλο, κέρδισαν και το Σούπερ Καπ Ελλάδας στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, το έκαναν με τρόπο εμφατικό. Θριαμβευτικό! Με τρόπο που δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση για την κυριαρχία τους! Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν αήττητες και με το απόλυτο των 24 νικών σε 24 ματς (22 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλο), για δεύτερη διαδοχική σεζόν το εγχώριο νταμπλ, το οποίο είναι το τρίτο στην ιστορία του τμήματος. Ενώ για τρίτη φορά συνοδεύουν με το αήττητο το πρωτάθλημα Ελλάδας.
 
Αναμφίβολα πρόκειται για την πλέον επιτυχημένη χρονιά της ομάδας πόλο Γυναικών, η οποία αναρριχήθηκε για δεύτερη φορά στην κορυφή της Ευρώπης. Εκτός από το γεγονός ότι συγκαταλέγεται στην ευρωπαϊκή ελίτ, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού είναι και με τη… βούλα η κορυφαία δύναμη στη χώρα, αφού με τα 12 πρωταθλήματα τα οποία έφτασε ξεπέρασε τη Βουλιαγμένη που ακολουθεί με 11 και διεύρυνε το ρεκόρ των διαδοχικών κατακτήσεων, με τα 8 συνεχόμενα. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού μας έφτασε τους 20 συνολικά τίτλους (16 εγχώριους, 4 ευρωπαϊκούς) και αριθμεί 2 Πρωταθλήματα Ευρώπης, 1 ΛΕΝ Τρόφι, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 12 Πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ Ελλάδας και είναι αυτή με τους περισσότερους τίτλους στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση (ο ΝΟΒ ακολουθεί με 17).
 
Και το καλύτερο? Η ομάδα είναι ... 100% ελληνική με σπουδαίο κορμό και μικρό μέσο όρο ηλικίας, κάτι που σημαίνει πως το μέλλον προμηνύεται λαμπρό και ... ερυθρόλευκο, καθώς όπως όλα δείχνουν η κυριαρχία του Ολυμπιακού (και) σε αυτό το άθλημα θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα!