Βόλεϊ Ανδρών: Τριπλή επιβεβαίωση του RATM μετά την ανακοίνωση Δαλακούρα - Ζουπάνη - Παπαδόπουλου!

Καλησπέρα σε όλους...

Μια εβδομάδα πριν σας είχα προϊδεάσει για το ... τριπλό χτύπημα του Ολυμπιακού όσον αφορά την ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ ανδρών. Λίγες μέρες μετά το άρθρο μου λοιπόν, ήρθε η ... επιβεβαίωση, καθώς ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση των Δαλακούρα, Ζουπάνη και Παπαδόπουλο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις ανακοινώσεις για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, καθώς επίσης και τις δηλώσεις τους στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΖΟΥΠΑΝΗ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο Έλληνας διεθνής (ημ. γέννησης 18/3/1989) που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ως κεντρικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας ο Νίκος Zoυπάνη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό! Σε αυτήν την ομάδα έχω κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους και φυσικά θα δώσω το 100% μου για να κατακτήσουμε άλλους τόσους. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι πρόκληση για εμένα η καινούρια θέση, όμως νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω και να προσφέρω τα μέγιστα για την καινούρια χρονιά».

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανέστη Δαλακούρα. Ο Έλληνας ακραίος (ημ. γέννησης 18/6/1993) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο  και εντάσσεται στο δυναμικό της  ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας ο Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και εγώ προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηρακλή Παπαδόπουλο . Ο Έλληνας διαγώνιος (ημ. γέννησης 2/9/1992) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο  και εντάσσεται στο δυναμικό της  ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας ο Ηρακλής Παπαδόπουλος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι μια ομάδα υψηλών απαιτήσεων με υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους πετύχουμε.  Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Εκτός της τριπλής ενίσχυσης για την οποία σας είχα προϊδεάσει, είχα γράψει επίσης ότι όσον αφορά τον ξένο, ο Ολυμπιακός κυνηγάει ένα όνομα - έκπληξη που δεν είχε ακουστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η επιβεβαίωση και σε αυτό ήρθε προ τριημέρου, όπου αποκαλύφθηκε πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων της Σερβίας, τον Πάβλε Πέριτς. Οι πληροφορίες λένε πως είναι πάρα πολύ κοντά και κατά 90% θα ανακοινωθεί η απόκτησή του τις επόμενες ημέρες...