Βόλεϊ Γυναικών: Ακόμα μια "ΒΟΜΒΑ" με την Βίλμα Σάλας!!!!



Καλησπέρα σε όλους...

Πάει και τελείωσε... Ήταν να μην τον νευριάσετε... Ποιον? Ξέρετε καλά ποιον... Αυτόν που από τότε που ανέλαβε έχει αλλάξει τον ρου της ιστορίας.. Αυτόν που στα 10 χρόνια προεδρίας του έφερε στον Ολυμπιακό 250 τίτλους... Τι τα θέλατε τα περσινά καμώματα στο βόλεϊ γυναικών? Αναβάλλατε αρχικά Πρωτάθλημα και Κύπελλο επ'αόριστον και ΑΦΟΥ φύγανε οι παίκτριές μας κανονίσατε .... Κύπελλο - παρωδία αναγκάζοντάς μας να κατεβούμε με αναπληρωματικές και νεανίδες?

Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου....

Παράιμπα, Γιώτα, Χριστοδούλου, Χίπε, Κακουράτου, Γενιτσαρίδη, Εμμανουηλίδου έχουν ήδη πιάσει Λιμάνι... Και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η σπουδαία Βίλμα Σάλας. Μιλάμε για αθλήτρια ΤΟΠ επιπέδου που είχε φτάσει να αμοίβεται μέχρι και με 400.000 ευρώ τον χρόνο(!). Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί για τί παίκτρια μιλάμε. Είναι μέσα στις 5 καλύτερες ξένες, αν όχι η καλύτερη που έχει αγωνιστεί ποτέ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Στην καλή της μέρα, δεν ... πιάνεται. Και αυτή η παίκτρια ήρθε Λιμάνι. Με τις ευλογίες του προπονητή μας και τη βοήθεια -ποιου άλλου- του Μαρινάκη. 

Αρκετοί στην αρχή χλευάσανε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δήλωσε συμμετοχή στο Champions League. Μετά τις κινήσεις αυτές, νομίζω έγινε κατανοητό το πόσο δυνατή ομάδα θα έχουμε του χρόνου. Όχι, δε θεωρώ πως είμαστε και ... φαβορί για την κατάκτηση, αλλά δε θεωρώ πως παίκτριες όπως η Παράιμπα και η Σάλας θα ερχόντουσαν και ... τρέχοντας αν ξέρανε ότι θα παίζουν με τον Ολυμπιακό στο Challenge Cup, ήτοι την τρίτη σε βαρύτητα διοργάνωση της Ευρώπης. Ο στόχος του τμήματος για φέτος είναι ξεκάθαρος... Κατάκτηση του Πρωταθλήματος για να συνεχιστεί το απίστευτο σερί - ρεκόρ των συνεχόμενων κατακτήσεων (τα 8 σερί που έχουμε είναι πανελλήνιο ρεκόρ και του χρόνου πάμε να το διευρύνουμε), κατάκτηση του Κυπέλλου για να ξαναπάρουμε τα σκήπτρα (είμαστε πολυνίκης του θεσμού χάρη στα 9 αήττητα που κατακτήσαμε πριν την φετινή παρωδία) και όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, στο ΤΟΠ επίπεδο...

Το μόνο σίγουρο είναι πως η χρονιά προμηνύεται πολύ δυνατή και ενδιαφέρουσα στο βόλεϊ γυναικών...