Χάντμπολ Ανδρών: Σημάδι επιστροφής μετά τις ανανεώσεις των Κανδύλα - Καραμπουρνιώτη



Καλησπέρα σε όλους...

Το τι έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια στο χάντμπολ είναι γνωστό... Δε θέλω να επεκταθώ και να μπω σε λεπτομέρειες, καθώς θεωρώ ότι όλοι όσοι παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ξέρετε τι έχει γίνει και πώς φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Τα τελευταία 24ωρα πάντως, ο Ολυμπιακός δείχνει να θέλει να ... επιστρέψει δυναμικά και στο χάντμπολ, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων του Πέτρου Κανδύλα και του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη. Ας δούμε αναλυτικά τις ανακοινώσεις:
 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗ

 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και  παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.
 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω πάλι στη χώρα μου και στην ομάδα που με ανέδειξε. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και πάλι μετά το μικρό διάλλειμα της συνεργασίας μας, λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν. Ελπίζω το συντομότερο δυνατό να έχουμε και πάλι στο πλευρό μας τους μοναδικούς οπαδούς μας και μαζί να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό, δίνοντας κάθε μέρα το 100% των δυνατοτήτων μας».
 
 
 
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΝΔΥΛΑ
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πέτρο Κανδύλα. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και  παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.
 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Πέτρος Κανδύλας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Μετά από μια δύσκολη χρονιά, λόγω Covid και άλλων καταστάσεων, είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Ευελπιστώ η καινούργια χρονιά να μας βρει όλους υγιείς και να παίζουμε επιτέλους σε γήπεδα με κόσμο. Ας είναι η καινούργια σεζόν η αρχή για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που τόσο μας έχει λείψει».
 
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
 
Για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, μπορεί να είμαι πολλά πράγματα, αλλά αιθεροβάμων δεν είμαι.  Αυτήν τη στιγμή είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ στο χάντμπολ ανδρών είναι σε καλύτερο επίπεδο από την ομάδα μας. Η διαφορά είναι εμφανής τα τελευταία δύο χρόνια. Βέβαια αυτό είναι που κάνει ακόμα πιο ... κοτίστικη την περσινή τους απόφαση να διαφωνήσουν με τη διεξαγωγή ενός παιχνιδιού "τελικού" απέναντί μας για την ανάδειξη του Πρωταθλητή, τίτλο τον οποίο διεκδίκησαν και πήραν τελικά στα ... χαρτιά. Και επειδή διαβάζω και ακούω ότι πρέπει να ενισχυθούμε στο χάντμπολ για να κοντράρουμε την ΑΕΚ (η οποία να θυμίσω έχει έναν παράγοντα ο οποίος ρίχνει λεφτά κάθε χρόνο και φέρνει παίκτες, δε στηρίζεται μόνο στις Κάρτες της και σε ενδεχόμενη ενίσχυση ιδιώτη) αν θέλετε πραγματικά να την κοντράρουμε και να επιστρέψουμε στις κούπες και σε αυτό το άθλημα, πρέπει οι Κάρτες να αυξηθούν άμεσα. Πρώτες μέρες είναι ακόμα, αλλά προσωπικά, η κίνηση δε με ενθουσιάζει. Βλέπετε τι κινήσεις γίνονται. Βλέπετε τι παίκτες έχουν έρθει σε πόλο και βόλεϊ. Και θα έρθουν κι άλλοι... Δεν έχετε εμπιστοσύνη στον Κουντούρη και τους συνεργάτες του? Αν θέλετε λοιπόν να ενισχυθεί και αυτό το τμήμα και να συνεχίσουμε την συλλογή τροπαίων, τον τρόπο τον ξέρετε.... Για να δούμε...