Πόλο Ανδρών: Νέα ΒΟΜΒΑ με τον Μάρκο Μπίγιατς!!!



Καλησπέρα σε όλους...

Ξεκίνησε ως όνειρο... Μετά έγινε φήμη... Αργότερα έγινε υπαρκτή πιθανότητα και πλέον είναι επίσημο! Ο Μάρκο Μπίγιατς, ο καλύτερος τερματοφύλακας πόλο του κόσμου ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού μας!!! Ο σπουδαίος Κροάτης γκολκίπερ ήρθε για να ... δέσει το γλυκό μετά τους Φιλίποβοτς, Μπούσλιε, Ράντοβιτς και πλέον ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα από τα ΤΟP-4 ρόστερ της Ευρώπης, κάτι που μας κάνει φυσικά το ακλόνητο φαβορί, όχι μόνο για το εγχώριο τρεμπλ αλλά και για μεγάλη πορεία στο Champions League!

Ο Μπίγιατς ήταν ένας από τους λόγους που η Προ Ρέκο κατέκτησε το φετινό Champions League αφού κατέβαζε .... ρολά στα περισσότερα παιχνίδια της ιταλικής ομάδας και πλέον θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας. Ο Ολυμπιακός λοιπόν πλέον έχει ενισχυθεί με παίκτες παγκόσμιας κλάσης στη θέση του τερματοφύλακα (Μπίγιατς), στην άμυνα (Μπούσλιε) αλλά και στην επίθεση (Φιλίποβιτς) και η επόμενη χρονιά αναμένεται ... μαγική! Ας δούμε όμως αναλυτικά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μπίγιατς:

"...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Mάρκο Μπίγιατς. Ο Κροάτης διεθνής (ημ. γέννησης, 12/1/1991) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας, κατέκτησε το Champions League με την Προ Ρέκο τη φετινή σεζόν, για δεύτερη φορά στην σπουδαία καριέρα του και η προηγούμενη ήταν με τη Γιουγκ στη Βουδαπέστη (2015-16), ενώ έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές συνολικά στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Κροατίας με την οποία έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2017 στη Βουδαπέστη ενώ το 2016 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μάρκο Μπίγιατς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που έρχομαι στον Ολυμπιακό, το σύλλογο που έχει τόσο πλούσια ιστορία. Ελπίζω ότι θα βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τους υψηλότερους στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου! Θα σας δω σύντομα»...."