Χάντμπολ Ανδρών: Φήμες για διπλή ενίσχυση με Marko Buntić και Vukašin Rakocija!!



Καλησπέρα σε όλους...

Έχω πει πολλάκις πως επί Κουντούρη, τίποτα δε γίνεται τυχαία στον Ερασιτέχνη και πως, αν είναι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει αυτόν και τους συνεργάτες του, είναι το ότι προσπαθούν να ολοκληρώσουν σε μεγάλο βαθμό τα ρόστερ από νωρίς, έτσι ώστε να καλυφθούν οι όποιες τρύπες υπάρχουν και να αντικατασταθούν οι αποχωρήσαντες παίκτες. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στο χάντμπολ, καθώς μετά τις ανανεώσεις και την αποχώρηση Τσιλιμπάρη, μάθαμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Buntić και Rakocija! 

Ο Buntić είναι Κροάτης με διεθνείς συμμετοχές στα μικρότερα κλιμάκια της χώρας του, 24 χρονών με ύψος 1,86μ και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Η κίνηση για απόκτησή του γίνεται προκειμένου να ενισχυθεί η επιθετική μας γραμμή και να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο Buntic έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Μεχάνικα, από την οποία ξεκίνησε, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Ίζβιντατς. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν παίκτης της Σπάτσβα, με την οποία πραγματοποίησε αρκετά καλές συμμετοχές. Το όνομά του είχε "παίξει" ξανά και στο παρελθόν, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι φέτος είναι πιο κοντά από ποτέ. Μπορείτε να δείτε τον παίκτη σε ορισμένα highlights του πατώντας ΕΔΩ:

Vukašin Rakocija είναι Σέρβος με διεθνείς συμμετοχές στα μικρότερα κλιμάκια της χώρας του, 25 χρονών με ύψος 1,95μ και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί και ως πλέι μέικερ. Έχει περάσει από διάφορες ομάδες στη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του και συγκεκριμένα στην πατρίδα του και την Σπάρτακ Βόιπουτ, στην Ισπανία στην Γκρανογέρς, στη Βοσνία στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα ενώ φαίνεται πως πλέον είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ώστε να βοηθήσει και αυτός επιθετικά. Μπορείτε να δείτε τον παίκτη σε ορισμένα highlights του πατώντας ΕΔΩ:

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ

Οι ανανεώσεις κάποιων παικτών και οι επικείμενες μεταγραφές των δύο προαναφερθέντων παικτών δείχνουν ότι υπάρχει πλάνο και διάθεση για ... επιστροφή. Επειδή όμως εδώ λέμε αλήθειες, έχουμε πει πολλάκις ότι κύριος (και δυνατότερος) αντίπαλός μας είναι η ΑΕΚ. Όχι μόνο γιατί έχει βαθύ και ποιοτικό ρόστερ (αποδεικνύεται και από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού) αλλά κυρίως γιατί έχει βασικό χρηματοδότη που ασχολείται μόνο με αυτό το τμήμα. Μακάρι να είχαμε κι εμείς από έναν χρηματοδότη ΓΙΑ ΚΑΘΕ τμήμα μας και τότε θα έρχονταν με τα τσουβάλια οι τίτλοι όχι μόνο σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Αν βοηθήσουμε κι εμείς όσο γίνεται περισσότερο αγοράζοντας κάρτες, μόνο κερδισμένοι θα βγούμε καθώς όλα μας τα τμήματα θα μπορούν να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο...