Σαββίδης, Ζαγοράκης, Λίλη και ... OPEN!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
«Diamonds Are Forever» τραγουδούσε η σπουδαία Σίρλεϊ Μπάσεϊ για μια ταινία του διάσημου βρετανού κατασκόπου Τζέιμς Μποντ. Δεν ξέρουμε αν οι… κατάσκοποι του τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, κάνουν σκάουτινγκ για να βρουν «φρέσκα» πρόσωπα για τις εκπομπές της νέας σαιζόν. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ανακάλυψαν ένα … διαμάντι που είχε την ατυχία τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται στον «βούρκο» της τηλεοπτικής ασημαντότητας.
 
 
Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη, πρώην Playmate, τηλεπαρουσιάστρια στο Μακεδονία TV και προπάντων σύζυγο του πρώην ευρωβουλευτή και νυν προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Θοδωρή Ζαγοράκη. Επρεπε να περάσουν περισσότερα από 20 χρόνια προκειμένου να βρει τη δικαίωση που της αξίζει και την καταξίωση που έπρεπε να έχει από τότε που ως καλλονή κατακτούσε τα διεθνή ντεφιλέ.
 
Και η δικαίωση ήρθε με δική της, ολοδική της εκπομπή σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας. Και συγκεκριμένα στο Open του Ιβάν Σαββίδη. Η «πρόκληση» (έτσι θα λέγεται η εκπομπή) της Ιωάννη Λίλη, συζύγου Ζαγοράκη, είναι να αποδείξει ότι πράγματι τα «διαμάντια είναι παντοτινά», αρκεί κάποιος να ξέρει να τα βγάλει από την αφάνεια. Και φαίνεται πως οι ιθύνοντες του Open συνέλαβαν εξ απήνης τα άλλα τηλεοπτικά κανάλια, «κλέβοντας» την Ιωάννα Λίλη κι εντάσσοντάς την στο πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς.
 
Ακούγεται δε ότι η μαζική φυγή σημαντικών τηλεοπτικών προσώπων από το κανάλι της Παιανίας έγινε με σκοπό να ανοίξει ο δρόμος στην άλλοτε «βασίλισσα» της ομορφιάς που κέρδισε με το σπαθί της μια εκπομπή. Μάλιστα, απόδειξη του πόσο αντικειμενικά σκέφτονται στο Open είναι το γεγονός ότι άφησαν να περάσουν τόσα χρόνια καριέρας του Ζαγοράκη στην Ευρωβουλή και μετά να αξιοποιήσουν την Ιωάννα Λίλη. Και τώρα, που η πολιτική καριέρα του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ έκανε διάλλειμα και βρήκε την ησυχία του στο απάνεμο λιμάνι του κτιρίου στο πάρκο Γουδή, έγινε η πρόταση στη σύζυγο.
 
Ουδεμιά σχέση βεβαίως η τηλεοπτική εκπομπή της κ. Λίλη με το γεγονός ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι επικεφαλής της ΕΠΟ. Είπαμε, τα διαμάντια είναι παντοτινά… Μάλιστα, η «πρόκληση» της Ιωάννας Λίλη θα φιλοξενεί αθλητές, θα είναι δηλαδή αθλητική κι όχι μόνο. Γνωστοί αθλητές θα προκαλούνται να τα καταφέρουν σε κάτι διαφορετικό, σε ένα άλλο άθλημα, οπότε το γέλιο θα… πέσει σύννεφο. Λέτε η πρώτη πρόσκληση – πρόκληση να είναι προς τον κ. Ζαγοράκη, τον σπουδαίο αρχηγό της Εθνικής του 2004; Δεν θα έκανε «τρελά» νούμερα να πάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο κανάλι της Παιανίας και να προσπαθεί να διακριθεί π.χ. στο άθλημα που διακρίθηκε ο Ιωάννης Μελισσανίδης; Δηλαδή στις ασκήσεις εδάφους και στις κυβιστήσεις;
 
Το θέμα είναι πλέον ότι η πρώην παρουσιάστρια του Μακεδονία TV θα μας συντροφεύει με τη νέα της εκπομπή και θα αποτελεί τρανό παράδειγμα για το πώς μπορεί κάποιος να διακριθεί αφού κάνει υπομονή. 20 χρόνια μετά την πρωτιά της στο διαγωνισμό Playmate η Ιωάννα Λίλη μπορεί να γίνει μια … Οπρα και να παίρνει συνεντεύξεις από σπουδαίες προσωπικότητες. Αλλά σίγουρα ήρθε η ώρα να κατακτήσει την κορυφή του τηλεοπτικού Εβερεστ ευχαριστώντας τον Ιβάν Σαββίδη που την επέλεξε ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιες παρουσιάστριες. Και φυσικά τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος ουδέποτε παρενέβη προκειμένου η όμορφη γυναίκα του να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της...
 
Πηγή: to10.gr