Χάντμπολ Ανδρών: Ανακοινώθηκε και ο διεθνής τερματοφύλακας Κώστας Κοτανίδης!!!Καλησπέρα σε όλους...

Η απόφαση πάρθηκε... Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη δράση όσον αφορά το χάντμπολ ανδρών... Οι ανανεώσεις αλλά και οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν (και που θα γίνουν?) αυτό δείχνουν. Τελευταία εξ'αυτών, η μεταγραφή του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Κώστα Κοτανίδη, ο οποίος ανακοινώθηκε λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Τσιλιμπάρη και προφανώς θα πλαισιώσει τη θέση του "'ασσου" μαζί με τον Μάρκο Τερλέτσκι...

Ας δούμε όμως αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Κοτανίδη. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας (ημ. γέννησης, 7/2/1992) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Κώστας Κοτανίδης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που  πλέον ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα συνεργαστώ ξανά με πρώην συμπαίκτες και φίλους.  Το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε καθώς και το υπάρχον δυναμικό της ομάδας, μου προκαλεί αισιοδοξία για την φετινή μας πορεία. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δουλέψουμε σκληρά εντός και εκτός γηπέδου για να φέρουμε εις πέρας του στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με γεμάτα γήπεδα».
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
2007-2013: ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
2013-2014: ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
2014-2015: ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
2015-2017: ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
2017-2019: ΠΑΟΚ
2019-2020: VESTAS ALARCOS CIUDAD REAL
2020-2021: ΑNOΡΘΩΣΗ