Η "ΒΟΜΒΑ" ενεργοποιήθηκε!! Έφτασε Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Βάτσλικ!!!



Καλησπέρα σε όλους...

Ο Τόμας Βάτσλικ έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Κυριακής (11/7) και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, αν και ακόμα δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, κάτι που θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Στις πρώτες του δηλώσεις, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Τσέχος τερματοφύλακας χαρακτήρισε ως ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.
 
«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Ήμουν στη Σεβίλλη και τώρα ήρθα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες. Έχω έρθει στον Ολυμπιακό, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, και ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα» τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος έλαμψε με την Εθνική Τσεχίας στην τελική φάση του EURO 2020.
 
Σε ερώτηση για το τι τον οδήγησε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ο Τόμας Βάτσλικ στάθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Φρανσουά Μοντεστό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε πολύ με τον Φρανσουά (σ.σ.: Μοντεστό), μού ανέλυσε το πλάνο, τις ιδέες του προπονητή και ό,τι σκέφτεται για μένα, κάτι που ήταν πολύ ευχάριστο και περιμένω πώς και πώς να αρχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».
 

Όταν καταφέρνεις και πείθεις να έρθει στην ομάδα σου έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του φετινού Euro ο οποίος πριν κάποιους μήνες μάλιστα κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ με τη Σεβίλλη και είχε και πρόταση να αγωνιστεί σε ένα από τα καλύτερα Πρωταθλήματα του κόσμου με τη φανέλα της Νάπολι, τότε κάτι κάνεις καλά... Πολύ καλά... 

Αφιερωμένο στο πορτοκαλί σάιτ της αλήθειας που έλεγε ΑΥΤΟ

Αλλά τελικά έγινε ΑΥΤΟ

Περαστικά παιδιά, πόνος είναι και θα περάσει...