Κούπες παντού! Πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Παίδες του Ολυμπιακού!!!Καλησπέρα σε όλους...
 
Η παιδική ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ! Στο τελευταίο της παιχνίδι επιβλήθηκε στο ΣΕΦ ' του Πρωτέα Βούλας με 91-50 και πανηγύρισε την Κούπα! Ο τίτλος αυτός ήρθε να επιβεβαιώσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ ανδρών, τα οποία τα τελευταία χρόνια μας έχουν χαρίσει ουκ ολίγους τίτλους...
 
 
"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλον αυτό τον καιρό που δουλεύουμε μαζί", δήλωσε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Αντώνης Κουρμούλης, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Τσαλδάρη χρειάστηκε να καλύψει και το κενό του έτερου κόουτς, Νίκου Μπάρλου, καθώς απουσίασε για λόγους υγείας. "Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά έβγαλαν και εμένα και τον κόουτς Μπάρλο ασπροπρόσωπους! Δούλεψαν πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα και μαζί την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μπράβο! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το Πανελλήνιο".
 
Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στο Πανελλήνιο, απάντησε:

"Να κάνουμε ότι καλύτερο. Ολυμπιακός είμαστε και ο Ολυμπιακός έχει πάντα ψηλά τον πήχη!".

 
Δεκάλεπτα: 22-14, 48-22, 76-33, 91-50.
 
Ολυμπιακός (Κουρμούλης - Τσαλδάρης): Τσαντύλας 12, Νικολαϊδης 8, Παρασκευάς, Δημητρακόπουλος 3(1), Στηθόπουλος 8(2), Λαμπρόπουλος 15(2), Αλέξης 4, Μπίνης, Καραϊσκος 13, Αμποσι 12, Βαρβάρας 10.